Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

The Walking Dead jobber med å hente tilbake Lauren Cohan etter at Whiskey Cavalier ble kansellert i mai

Etter syv år på The Walking Dead ønsket Lauren Cohan å utvide seg til andre prosjekter, men så langt har det dessverre ikke fungertså bra. Hennes siste tre filmer har vært Mile 22, All Eyez On Me og The Boy, med henholdsvis 22%, 18% og 30% på Rotten Tomatoes. Den store grunnen til at hun forlot The Walking Dead var å spille inn Whiskey Cavalier, en ABC-spion-serie, som ble kansellert etter en sesong.

Nå står det grunnen til at hun kanskje kommer tilbake til The Walking Dead som lanserte sin karriere i utgangspunktet. Angela Kang ble spurt om Cohans potensielle retur til TWD, og indikerte at ja, det ble blir vurdert nøye.

Jeg er ikke sikker på om jeg kan si mye om det akkurat nå, faktisk, fortalte Kang Entertainment Weekley. Jeg vil bare si at vi jobber med det.

Døren er veldig tydelig åpen for Maggies retur, gitt at i den nåværende konflikten, krigen mot Alpha og Whisperers, har absolutt splittet Hilltop spesifikt, samfunnet hun etterlot seg. Den nye lederen Jesus ble drept av når Whisperers ble introdusert, og da ble hans erstatning, Tara, drept i den nå beryktede hode-på-pikes-scenen som stanset sesongen, og til og med hennes potensielle sikkerhetskopiering, Enid, ble drept også . Det er den fullstendige desimasjonen av alt som ligner på Hilltop lederskap.

Så det ville synes riktig for Maggie å endelig få en av brevene fansen har sendt henne og gå tilbake til serien. Det ser ut til at det ville være et ypperlig øyeblikk for Cohan å komme tilbake, da serien er i ferd med å miste en annen stor skuespillerinne, Danai Gurira, som bare skal være rundt for en håndfull episoder i den kommende sesongen som hun forlater for å forfølge andre prosjekter (det virker lite sannsynlig at hun ville bli drept, men sannsynligvis bortført eller gå på jakt etter Rick for å dukke opp i hans filmer senere).

Hvis jeg var Cohan, ville jeg gå tilbake. Dette er ikke å si at hun aldri kan gjøre noe annet enn The Walking Dead, som årsaken hennes viser og at filmer kjempet ikke skyldtes henne spesielt. Hun er talentfull, men jeg tror serien kan bruke henne, og det føles riktig for henne å komme tilbake nå. Vi må bare vente og se hva som skjer.

Da ser det ut som spådommen min blir oppfylt etter kanselleringen av Whiskey Cavalier som ikke hadde mye håp etter lave seertall. Siden mai har jeg håpet at Maggie skulle komme tilbake, nå er døren åpen for et comeback. Takk og pris!!

Kanskje du også liker

Zombieland 2: Double Tap – Official Trailer

Den første traileren til Zombieland: Double Tap oppfølgeren til komedien i 2009 ble slippet torsdag, og flere av skuespillerne som var med i den første …

Les Mer

Alex Neil gir seg etter fire år i Preston North End

Preston North End og deres manager Alex Neil (39) har blitt enig om å avslutte samarbeidet. 39-åringen med fortid i Hamilton Academical, Norwich har forlatt …

Les Mer

Brian Dennehy er død

I kveld kom den triste nyheten at en av mine helter på film er død. Brian Dennehy ble 81 år. Den prisbelønte skuespilleren med priser …

Les Mer