Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Bury FC har fått utsettelse til tirsdag til klokken 17:00 for å fullføre salg og unngå utkastelse fra EFL

Bury FC har blitt gitt til klokken 17:00 på tirsdag for å fullføre et salg som vil forhindre dem fra å bli kastet ut fra den engelske fotballigaen.

Eier Steve Dale sa sent på fredag ​​at han hadde avtalt en avtale om å selge Bury til analyseselskapet C&N Sporting Risk.

League One-klubben hadde opprinnelig blitt frist til midnatt på fredag ​​for å bevise at de kunne betale ned kreditorer og hadde midler til å fullføre sesongen.

The Shakers har ikke spilt noen av de seks første kampene i sesongen. Deres første fem seriekamper ble suspendert av EFL, og de er også trukket ut av Carabao Cup.

Styret har vurdert bevisene som er lagt fram og har bestemt i en siste innsats for å gi klubben muligheten til å overleve er å gi en forlengelse og utelukkende samarbeide med klubben og C&N Sporting Risk for å se om en overtakelse er mulig, sier EFL sa styreleder Debbie Jevans i en uttalelse.

Ingen ønsker å se en klubb miste sin plass i ligaen, og vi vil nå samarbeide med potensielle kjøpere i løpet av helgen og i forkant av fristen på tirsdag i et forsøk på å finne de løsningene som kreves for at et salg skal finne sted.

Etter et møte i EFL-styret lørdag morgen, sa ligaen at ingen ytterligere Bury FC kamper vil bli suspendert på grunn av konkurransens integritet og innvirkningen på andre klubber i divisjonen.

Selv om ikke noe formelt salg av klubben er fullført, sier EFL at de hadde fått nok troverdig informasjon til at klubben kunne jobbe over Bank Holiday-helgen for å fullføre en endring av kontrollen hos The Shakers.

I en uttalelse som ble gitt ut til PA Media på fredag, bekreftet de potensielle nye eiere Rory Campbell og Henry Newman at de hadde vært i diskusjoner med Bury FC, EFL og andre om å kjøpe klubben.

De la til: Det er et veldig komplisert scenario, og det gjenstår en rekke fremragende juridiske og andre spørsmål som må løses. Bakgrunnen vår er innen fotball og dataanalyse, og det bør derfor ikke være overraskende at vi tar et veldig detaljert rettsmedisinskt blikk på realitetene i Bury FCs økonomi.

Jevans hadde tidligere sagt at det kan gis en kort forlengelse av fristen på fredag dersom en kjøper kunne bli funnet. Ingen klubber har blitt fjernet fra EFL siden Maidstone ble avviklet i 1992.

Hvorfor har Bury FC endt i denne situasjonen?

I slutten av april feiret Bury opprykk til det tredje nivået i engelsk fotball, men de var allerede inne i en knallhard tid utenfor banen. Spillere og ansatte hadde ofte blitt betalt for sent, mens en avviklingsbegjæring inngitt mot klubben ble utsett tre ganger før den til slutt ble avskjediget av Høyesterett 31. juli.

På den tiden hadde kreditorene godkjent en frivillig ordning (CVA) fremmet av Dale, som ble foreslått å hjelpe til med å gjøre opp noen av gjeldene sine. CVA mente usikre kreditorer, inkludert HM Revenue & Customs, ville bli utbetalt 25% av pengene skyldte – men utløste også et 12 poeng minus i League One-tabellen under EFLs-regler.

Tirsdag kommer den endelig dommen. Overlever Bury FC på overtid? Hvis ikke så blir klubben fra Manchester historisk i engelsk fotball som vil mange fans, kritikere til å reagere i sinne. Vi krysser fingre og tær at det ordner seg for League One-klubben!


 

Kanskje du også liker

Topp 10 – One hit wonders: 70’s

I vår serie i Topp 10 – One hit wonders er vi nå på 1970-tallet. Sist var vi på 80-tallet og som vanlig leverer også …

Les Mer

Tidligere AC/DC bassist Paul Matters er død

Tidligere AC/DC bassist Paul Matters er død. Nyheten om hans bortgang ble avslørt av vennen Rod Wescombe på Facebook. Matters begynte i AC/DC i 1975 …

Les Mer

Huddersfield Town henter inn assistenttreneren til Leeds United som ny manager

Huddersfield Town har bekreftet Carlos Corberan som klubbens nye manager. Carlos går til Terrier fra Leeds United, der han var assistenttrener for Marcelo Bielsa da …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly