Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

El Camino: A Breaking Bad Movie har premiere på Netflix 11.oktober

Det har vært stille fra Breaking Bad siden 2013 da serien gikk for siste gang på TV og vi har bare ventet på når kommer filmen?

De siste dagene har Netflix teaset og postet en trailer til den kommende TV filmen El Camino: A Breaking Bad Movie, som har premiere allerede på streamingtjenesten 11.oktober.

Filmen er skrivet og regissert av Breaking Bad-skaper Vince Gilligan og på produsentsiden finner vi Mark Johnson, Melissa Bernstein, Charles Newirth, Diane Mercer og skuespilleren Aaron Paul som er ventet til å være med i sesong 3 av Westworld.

Skuespiller og medprodusent på den nye filmen Aaron Paul kjent for sin rolle som Jesse Pinkman i den populære serien, uttalte følgende om El Camino: A Breaking Bad Movie i et intervju med New York Times i forrige måned:

» Det er et kapittel av Breaking Bad jeg ikke forsto at jeg ønsket, og nå når jeg har det, er jeg så glad for at det er der «.

Nå er det bare å glede seg til 11.oktober. Da blir det et real kjør med en deilig blanding av narkotika, fest og kaos. Det er derfor vi som fans elsker Breaking Bad. Endelig er filmen her, se traileren under.

Kanskje du også liker

Tidligere AC/DC bassist Paul Matters er død

Tidligere AC/DC bassist Paul Matters er død. Nyheten om hans bortgang ble avslørt av vennen Rod Wescombe på Facebook. Matters begynte i AC/DC i 1975 …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien – I dag er det fire år siden Nick Menza fra Megadeth døde på scenen i en alder av 51 år

I dag er det fire år siden den tidligere trommeslageren i Thrash metal-legendene Megadeth døde på scenen mens han opptrådte sammen med bandet sitt OHM …

Les Mer

Pearl Jam bekrefter nytt album som vil hete Gigaton som vil være deres første album på syv år

Pearl Jam er tilbake med et nytt album kalt Gigaton og ved siden av det kommer det en nordamerikansk turné i 2020. Gigaton er ute …

Les Mer