Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

El Camino: A Breaking Bad Movie har premiere på Netflix 11.oktober

Det har vært stille fra Breaking Bad siden 2013 da serien gikk for siste gang på TV og vi har bare ventet på når kommer filmen?

De siste dagene har Netflix teaset og postet en trailer til den kommende TV filmen El Camino: A Breaking Bad Movie, som har premiere allerede på streamingtjenesten 11.oktober.

Filmen er skrivet og regissert av Breaking Bad-skaper Vince Gilligan og på produsentsiden finner vi Mark Johnson, Melissa Bernstein, Charles Newirth, Diane Mercer og skuespilleren Aaron Paul som er ventet til å være med i sesong 3 av Westworld.

Skuespiller og medprodusent på den nye filmen Aaron Paul kjent for sin rolle som Jesse Pinkman i den populære serien, uttalte følgende om El Camino: A Breaking Bad Movie i et intervju med New York Times i forrige måned:

» Det er et kapittel av Breaking Bad jeg ikke forsto at jeg ønsket, og nå når jeg har det, er jeg så glad for at det er der «.

Nå er det bare å glede seg til 11.oktober. Da blir det et real kjør med en deilig blanding av narkotika, fest og kaos. Det er derfor vi som fans elsker Breaking Bad. Endelig er filmen her, se traileren under.

Kanskje du også liker

Sønn forteller over sin sorg etter at mamma og pappa døde med en dags mellomrom

Sønnen til Ann og David Morrison snakker om sin store sorg etter at hans mamma og far døde med en dags mellomrom. Ann og David …

Les Mer

Managere som har fått sparken eller måtte gi seg hittil i 2019/20 i engelsk fotball

Vi snakker 16.november og senest i går fikk Michael Jolley (42) sparken etter kun 620 dager i jobben som manager i League 2-klubben Grimsby Town. …

Les Mer

Endelig er supergruppen Killer Be Killed tilbake med ny musikk og nytt album kommer 20.november

Det har vært stille i seks år fra supergruppen Killer Be Killed med medlemmer fra Converge, Mastodon, Soulfy, The Dillinger Escape Plan. 20.november kommer den …

Les Mer