Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

El Camino: A Breaking Bad Movie har premiere på Netflix 11.oktober

Det har vært stille fra Breaking Bad siden 2013 da serien gikk for siste gang på TV og vi har bare ventet på når kommer filmen?

De siste dagene har Netflix teaset og postet en trailer til den kommende TV filmen El Camino: A Breaking Bad Movie, som har premiere allerede på streamingtjenesten 11.oktober.

Filmen er skrivet og regissert av Breaking Bad-skaper Vince Gilligan og på produsentsiden finner vi Mark Johnson, Melissa Bernstein, Charles Newirth, Diane Mercer og skuespilleren Aaron Paul som er ventet til å være med i sesong 3 av Westworld.

Skuespiller og medprodusent på den nye filmen Aaron Paul kjent for sin rolle som Jesse Pinkman i den populære serien, uttalte følgende om El Camino: A Breaking Bad Movie i et intervju med New York Times i forrige måned:

» Det er et kapittel av Breaking Bad jeg ikke forsto at jeg ønsket, og nå når jeg har det, er jeg så glad for at det er der «.

Nå er det bare å glede seg til 11.oktober. Da blir det et real kjør med en deilig blanding av narkotika, fest og kaos. Det er derfor vi som fans elsker Breaking Bad. Endelig er filmen her, se traileren under.

Kanskje du også liker

I dag er det 75 år siden tyskerne trakk seg ut av Norge

I dag er det 75 år siden tyskerne trakk seg ut av Norge etter å ha tapt kampen om sitt drømmerike, og det har blitt …

Les Mer

Stjørdals-Blink Fotball og Grorud Fotball er klare for OBOS-Ligaen

Årets sesong er nå over i Postnord-Ligaen og her er det vinnere og tapere. Vi starter først med vinnerne: Stjørdals-Blink Fotball rykker opp til OBOS-Ligaen …

Les Mer

Takk for alt 2020 – Dere har ikke gitt meg noe positivt – 2021 blir garantert et bedre år

Året 2020 startet med at jeg gikk med krykker til februar etter jeg ble kjørt ned av en person som var ruset på en del, …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly