Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

3 til 1 med The Warning

Jeg oppdaget The Warning tidligere i år og for en oppdagelse. Den meksikanske trio som ble grunnlagt i 2013 av søstrene Daniela Villarreal (Vokal og gitar, Alejandra Villarreal (Bass og vokal) og Paulina Villarreal på trommer og vokal.

De ble først kjent i 2014 på grunn av deres episke coverversjon av Metallicas Enter Sandman. Populariteten til The Warnings cover av «Enter Sandman» førte til en gjesteopptreden på The Ellen DeGeneres Show 24. april 2015.  tillegg til GoFundMe-siden deres, mottok de finansiering fra The Ellen Show and Target for å delta på et fem uker langt sommerprogram på Berklee College of Music.

Søstrenes Villarreals populæritet har bare økt med årene som har endt med å være oppvarmere for Las Vegas-heltene, The Killers i 2017. The Warning kunngjorde 18. desember 2019, via sin offisielle YouTube -kanal, at de ville gjennomføre sin første store turné i Nord -Amerika i 2020.

Turnéen skulle omfatte 23 konsertdatoer, som starter 14. mars 2020 i Mexico, stopp i hele USA og Canada og avslutning i Mexico 2. mai 2020. Men bortsett fra showet 14. mars, måtte resten av turen utsettes på ubestemt tid på grunn av COVID-19-pandemien.

Bandet har fremført et nytt cover av «Enter Sandman» med Alessia Cara på The Metallica Blacklist -albumet, en samling av covere av sanger fra The Black Album for å feire albumets 30 -årsjubileum. Enter Sandman samlet raskt over 1 million strømninger på Spotify, oppnådd i løpet av de to første ukene etter utgivelsen, og nådde en 12 plass på iTunes -rockediagrammet.

Økt medieoppmerksomhet i artikler i Classic Rock Magazine og Rolling Stone Magazine. Enter Sandman fra 2021 har naturlig nok bedt om mediesammenligninger med 2016 -versjonen og positiv anerkjennelse av bandets betydelige utvikling i de fem årene som har gått.

En ny EP, Mayday, som faktisk er første halvdel av det kommende albumet, kommer 8. oktober 2021. The Warning har gitt ut to album som heter:

XXI Century Blood (2017)

Queen of the Murder Scene (2018)

Sjekk ut The Warning på facebook. Her får du oppdatering fra jentene hva de gjør om dagen. Her får du alt servert. Det er bare å nyte musikken deres. Disse jentene kan virkelig spille musikk som går rett hjem hos meg!

https://www.facebook.com/TheWarningRockBand

3 til 1 har i dag handlet om et band fra Mexico jeg har hatt en stor glede av fra 2020 til nå. Har du ennå ikke hørt om disse jentene fra Monterrey, Nuevo León, Mexico er det på tide. Trioen er det nye store og her er favorittene mine med Villarreal-søstrene som spiller Alternative rock og hard rock.

Sjekk ut The Warning nå. Anbefales på det varmeste!

Kanskje du også liker

Barnsley FC har ansatt østerrikeren Markus Schopp som ny manager

Barnsley har utnevnt Markus Schopp til sin nye manager som har signert en treårig avtale. 47-åringen hadde en vellykket spillekarriere som inkluderte 56 landskamper for …

Les Mer

Knut Marius Djupvik m/ band – City Scene, Fredrikstad

Vi tok turen til Fredrikstad for å se Knut Marius Djupvik m/band. Vi fikk se gutter i kjempeslag og de ytterste musikerne i Norge leverte …

Les Mer

Ukens leder: Spesialutgave – Den sivile delen av Moss Lufthavn lagt ut for salg

Den sivile delen av Rygge Flystasjon som for tiden fungerer som både test og vaksinasjonssenter er lagt ut for salg. Prisen er ukjent men er …

Les Mer