Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Strømmetjenesten HBO Max har premiere i USA 27.mai

Warner Media har satt en lanseringsdato for HBO Max. Strømmetjenesten debuterer 27. mai i USA.

Tjenesten lanseres med serier som inkluderer Anna Kendricks Love Life, dokumentaren On The Record, (ikke-skriptede seriene Legendary, Craftopia og serier for barn, inkludert Looney Tunes Cartoons og The Not Too Late Show med Elmo). Det er angitt å koste $ 14.99 per måned og vil etter hvert ha rundt 10.000 timer med innhold.

AT&T Inc det største telekommunikasjonsselskapet i USA avslørte først at de lanserte en strømmetjeneste i oktober 2018, før de avduket merkevaren HBO Max i juli 2019.

Tjenesten vil ha en blanding av store serier som inkluderer Friends, South Park og The Big Bang Theory og originale serier som har fått en omstart av Gossip Girl, Kaley Cuocos The Flight Attendant og Ansel Elgorts Tokyo Vice.

Tidligere denne uken ble det avslørt at J.J. Abrams (Alias, Lost og de siste filmene i Star Trek-universet) jobber med tre serier for tjenesten, Overlook, satt i Stephen Kings The Shining-univers, et DC Justice League Dark-show og dramaet Duster.

Dessverre, for Warner Media er gjenforeningen av Friends, som skulle være en del i den massive Friends-avtalen, vil ikke være klar i tide til lansering takket være den nylige produksjonsstansen på grunn av coronaviruset.

Innhold for tjenesten overvåkes av Kevin Reilly som er sjef for innholdet i HBO Max og President, TNT, TBS og truTV, og Sarah Aubrey, sjef for originalt innhold. HBO Max vil hente fra Warner Medias bibliotek med filmer og TV-serier fra Warner Bros. innholdssamling, New Line, bibliotektitler fra DC, CNN, TNT, TBS, truTV, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth, Looney Tunes, et utvalg klassiske filmer i samarbeid med TCM, samt tredjeparts anskaffede serier og filmtitler.

HBO Max vil være tilgjengelig online og via en rekke plattformer inkludert Charter Communications og YouTubes TV MVPD-tjeneste.

Love Life er produsert av Lionsgate Television og Feigco Entertainment, er en romantisk komedie med Anna Kendrick i hovedrollen og skapt av Sam Boyd (In a Relationship), Legendary er en dansekonkurranse som inneholder MC Dashaun Wesley og DJ MikeQ samt kjendisdommerne Law Roach, Jameela Jamil, Leiomy Maldonado og Megan Thee Stallion som er produsert av Queer Eye-produsenten Scout Productions, Craftopia er produsert av B17 Entertainment.

Looney Tunes Cartoons er en helt ny serie fra Warner Bros. Animasjon og The Not Too Late Elmo Show er et talkshow med karakterer fra Sesame Street, og On The Record, som debuterte på Sundance, er regissert og produsert av Kirby Dick og Amy Ziering som forteller historien om Drew Dixon mens hun tar beslutningen om å komme frem og anklager hiphop-mogulen Russell Simmons for seksuelle overgrep offentlig.

I Norge er noe av Warner Media-innholdet som HBO Nordic huser i Doom Patrol og Supergirl, tilgjengelig på nevnte HBO Nordic, men tjenesten inneholder ikke i nærheten av så mye innhold som HBO Max vil kunne skilte med.

En viktig pekepinn fremover blir hvor nye serier dukker opp. I månedene før Amazon kunngjorde global lansering av Amazon Prime Video ble ikke nye serier solgt til internasjonal marked, for å unngå at tjenesten kom i en posisjon hvor det ikke kunne tilby Amazon-originaler (som den dag i dag er årsaken til at Amazon-serier som Bosch og Transparent kommer først andre steder enn på Amazon, avtaler ble inngått før Amazon bestemte seg for å satse internasjonalt).

Derfor skal det bli spennende å se hva Warner Medias planer for Europa blir og om vi også her på sikt kan få tilgang til mer av konglomeratets innhold. Ikke minst hvor de nye planlagte seriene dukker opp.

Kanskje du også liker

Dagen i dag musikkhistorien – Def Leppards Hysteria gikk rett inn på 1.plass på Billboard

Dagen i dag i musikkhistorien – Def Leppard fikk sitt første nummer 1-album i Storbritannia med Hysteria i 1987, som også gikk rett inn på 1.plass …

Les Mer

The Detour har blitt kansellert av TBS

Parker-familiens biltur er offisielt over: TBS har kansellert The Detour etter fire sesonger. Den kronglete familiekomedien hadde Jason Jones og Natalie Zea hovedrollene som foreldrene …

Les Mer

Dagen i dag i Musikkhistorien: Elvis Presley – Don’t Be Cruel og Hound Dog

Dagen i dag i musikkhistorien i 1956 slapp kongen, Elvis Presley sin dobbeltsidige hit Don’t Be Cruel / Hound Dog. Singelen gikk til 1.plass på …

Les Mer

Reklame