Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

23 popstjerner med en veldedighetssingel med formål for inntekt til coronaviruset

Til støtte for global innsats for å holde seg inne og redusere spredningen av det nye coronaviruset har noen av Storbritannias største artister gått sammen om å skaffe penger til  WHOs Covid-19 Solidarity Response Fund.

I samarbeid med BBC vil Dua Lipa, Rita Ora, Ellie Goulding, Yungblud og Coldplay-frontmann Chris Martin, og vår egen Sigrid skal være med på å fremføre Foo Fighters-låten «Times Like These» fra 2003.

Times Like These slippes midt på dagen torsdag 23. april, og det blir også musikkvideopremiere samme kveld på BBC.

Produsent for hjelpesingelen er Fraser T. Smith, som har jobbet med Adele, Stormzy og Dave, og han sier at tanken er at de 23 artistene skulle bruke, telefoner, kokekar og akustiske gitarer.

– Vår visjon er å lage en «hold deg hjemme-versjon», som vil gjøre ære på artistenes talent og ærlighet, heller enn triksene i et dyrt innspillingsstudio. Vi forsøkte å lage denne singelen på en helt annet måte kunstnerisk, for å gi den relevans til dagens situasjon, sier Smith, mens Radio 1s musikksjef, Chris Price, sier til avisen at coverversjonen «løfter frem et enkelt budskap til verden».

– At musikkens kraft og menneskelig kreativitet kan løfte seg over tilsynelatende uoverkommelige hindre og skape en følelse av fellesskap, samvær og besluttsomhet, selv når vi er tvunget fra hverandre, sier han om teksten – der refrenget lyder: «It’s times like these you learn to live again. It’s times like these you give and give again. It’s times like these you learn to love again. It’s times like these time and time again».

Artistlisten byr på følgende navn, der mange er å se i en kort video på Twitter:

5 Seconds of Summer, AJ Tracey, Anne-Marie, Bastille, Biffy Clyro, Celeste, Chris Martin (Coldplay), Dermot Kennedy, Dua Lipa, Ellie Goulding, Grace Carter, Hailee Steinfeld, Jess Glynne, Mabel, Paloma Faith, Rag’n’Bone Man, Rita Ora, Royal Blood, Sam Fender, Sean Paul, Sigrid, Yungblud og Zara Larsson.

Blant de 23 artistene, som i hovedsak er britiske, finner man også norske Sigrid. Bare å glede seg til morgen for å lytte til den nye versjonen av Foo Fighters-klassikeren Times Like These.

Kanskje du også liker

Keith Hill ny manager for Bolton Wanderers

Den tidligere Premier League-klubben Bolton Wanderers som nå spiller i League one (Nivå 3) har i kveld ansatt den tidligere Rochdale FC manageren, Keith Hill. …

Les Mer

Little Richard, Rock & Roll pioner er død

I ettermiddag kom den triste nyheten at en av rockens pionere er død. Little Richard ble 87 år. Richard Wayne Penniman som er hans opprinnelige …

Les Mer

Brukte dukker med sexreklame som tilskuere – nå beklager klubben

Den sørkoreanske hovedsradsklubben FC Seoul har havnet midt i en storm av kritikk etter at fotballen i landet nylig ble gjenopptatt etter coronapausen. Som et …

Les Mer

Reklame