Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Falling In Reverse gitarist Derick Jones er død

Falling In Reverse gitarist Derek Jones er død i en alder av 35 år.

Hans død ble bekreftet av bandets frontmann Ronnie Radke, som sier at hjertet hans er knust av nyhetene.

Radke sier: Jeg kommer aldri til å glemme da du hentet meg fra fengselet i din gamle turbil for å starte Falling In Reverse. Din ånd blir vevd gjennom musikken jeg skriver for alltid. Hvil i fred Derek Jones. Hjertet mitt er knust.

Jones var med å grunnlegge Falling In Reverse med Radke etter at han forlot A Smile From The Trenches i 2010, med paret som de eneste to medlemmene av bandet som spilte på alle fire studioalbumene deres: 2011s The Drug In Me Is You, 2013’s Fashionably Late, 2015’s Just Like You and Coming Home i 2017.

Dødsårsaken er ikke offentliggjort.

Jones var forlovet med Christina Cetta, som døde av kreft i november i fjor. Paret var sammen i ti år.

– Jeg savner deg utrolig mye. Du var min bestevenn og alt annet, skrev Jones til et bilde av seg og Cetta på Instagram.

Dødsfallet har etterlatt fansen i sorg, og flere deler sine kondolanser i sosiale medier.

– Dette er så tragiske nyheter. Hvil i fred rockestjerne, verden kommer til å savne deg så mye, mann. Sender kjærlighet og lys til alle, skriver en.

Bandet ble startet av Jones og Radke i 2010, etter at sistnevnte hadde sonet to år i fengsel etter å ha brutt prøvetida si. Han ble i 2006 dømt for vold, i forbindelse med at en 18 år gammel mann ble skutt og drept. En annen mann ble dømt for selve drapet, ifølge Las Vegas Weekly.

Bandet ga ut debutplata «The Drug In Me Is You» i 2011, og ga ut sitt forrige album, «Coming Home», i 2017. Bandet skulle på turne i USA denne måneden, men på grunn av coronaviruset ble konsertene utsatt.

Bandets seineste singel, «Popular Monster» ble gitt ut i november i fjor, og er spilt av over 27 millioner ganger på Spotify. Derek Jones er født 5.juni, 1984 i Fountain Valley, California, USA og døde 21.april,2020 i en alder av kun 35 år. Gitaristen var aktiv fra 2006 til det siste!

Fansen er i stor sorg. Først forloveren Christina Cetta og nå ett år senere var det Derrick som døde. Verden er urettferdig og mange sørger nå over det store tapet av sitt kjære idol.

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Redaktør er bekymret for barnas sikkerhet i denne krisesituasjonen vi er oppe i – Ikke alle takler den nye hverdagen

I disse coronavirus-tider er det alltid noen det går utover i samfunnet vårt. Spesielt er det sårbare grupper som vil si de svakeste som eksempel …

Les Mer

Topp 10 favoritter – August del 3, 2019

I siste del av Topp 10 favoritter får en salig blanding av ny deilig musikk som jeg kaller for en salig schizofreni av musikk. Her …

Les Mer

Ny musikk først – Januar, 2020

Vi er inne i et nytt år med allerede mye ny musikk ute som jeg har den store gleden til å dele med mine lesere. …

Les Mer

Reklame