Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Steven Wilson nye album The Future Bites er utsatt til januar 2021

Steven Wilson har presset utgivelsesdatoen for sitt nye studioalbum The Future Bites.

Oppfølgeren til To The Bone fra 2017 skulle etter planen lanseres 12. juni gjennom Caroline International, men på grunn av de nåværende utfordringene musikkbransjen står overfor i coronaviruset-pandemien, vil den nå heller komme ut neste år 29. januar.

Steven Wilson forklarer:

Som med mange av albumene mine handler The Future Bites ikke bare om musikken, det er et høyt konseptprosjekt som involverer design, kunstverk, video og en turnéproduksjon, alt i større skala enn noe jeg har forsøkt før.

På grunn av pandemien er det imidlertid enestående utfordringer, alt fra produksjonsproblemer – spesielt i forhold til den forseggjorte deluxe-utgaven – og usikkerheten som platebutikkene står overfor når coronaviruset tvinger dem til å lukke dørene til å ikke kunne filme det meste av videomateriale jeg planla.

Det er derfor med et veldig tungt hjerte at jeg motvillig må utsette utgivelsen av The Future Bites til en slik tid alt kan skje etter hensikten. Dette vil nå være januar neste år, med ny musikk og video som begynner å bli gitt ut igjen rundt oktober.

I mellomtiden vil forhåndsbestillingssiden for de forskjellige utgavene av albumet forbli online. Meg selv, ledelse, agent og promotører overvåker situasjonen angående direktesendinger som er planlagt i høst. Skulle hendelser endre seg, vil vi gi beskjed til alle så snart vi gjør det.

Wilson legger til:

Jeg forstår at dette kan være skuffende nyheter, og til ingen mer enn meg selv, tro meg. Jeg jobbet med musikken og bakgrunnen for dette prosjektet de to siste årene, og var begeistret for å endelig kunne lansere det.

Responsen på Personal Shopper forrige måned har vært fantastisk, og jeg gledet meg til å avduke mer de neste månedene i oppbyggingen til utgivelsen av albumet. Men på grunn av dagens forhold var det ikke anledning til det.

Jeg sender inderlig alle som leser denne meldingen om god helse, og jeg håper at vi en dag i en ikke så fjern fremtid igjen kan fokusere på ting som musikk, som selv om det ikke er helt essensielt ser ut til å gjøre livet mer verdt.

The Future Bites ble spilt inn i London og co-produsert av Wilson og David Kosten, mens Wilson – sammen med Baby og Crystal Spotlight – opprettet en nettbutikk designet for å være «tilgjengelig og vanedannende for alle fra den tilfeldige fansen til hardcore-samleren.

Steven Wilson: The Future Bites


1. Unself
2. Self
3. King Ghost
4. 12 Things I Forgot
5. Eminent Sleaze
6. Personal Shopper
7. Man Of The People
8. Follower
9. Anyone But Me

Som stor fan av Steven Wilson (Porcupine Tree) som var aktive fra 1987 til 2010 med Steven Wilson på vokal, så var dette en kjedelig nyhet. Vi må nå vente i ni måneder til hans sjette studioalbum skal komme ut. Personal Shopper er inspirert av Olivier Assayas 2016-film med samme navn i hovedrollen med Kristen Stewart, som Wilson bemerket var hans favorittfilm som han så i 2018.

Kanskje du også liker

Managere som har fått sparken eller byttet klubb hittil i engelsk fotball

Vi skriver 12.november og allerede skjer det mye når det gjelder til sparking av managere. Akkurat nå er det syv managere i engelsk fotball som …

Les Mer

Irwin-familien har reddet over 90 000 dyr, inkludert mange skadde i de australske skogbranner

Barna til den avdøde TV-personlighet, naturvitenskapsmann og miljøverner Steve Robert Irwin (Krokodillejegeren), som døde 4.september 2006 i en alder av 44 år fortsetter der pappa slapp. Bindi …

Les Mer

Vi skal komme oss gjennom dette – Dette fikser vi, men historien vil bli forandret etter coronaviruset har blitt beseiret!!

Vi er nå inne i en krevende tid som tar på oss alle. Vil vi komme sterkere ut av denne vanskelige tiden når vi beseirer …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly