Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Leverage er tilbake på TV og blir den første TV-serien på den nye strømmetjenesten IMdb TV

Gjør deg klar for en kriminalitetsbølge: Leverage som gikk i fem sesonger fra 2008 til 2012 på TNT Network kommer tilbake med nye episoder i et nytt nettverk – og med en ny hovedrolleinnehaver.

IMDb TV, en gratis og annonsestøttet strømmetjeneste har bestilt  13 episoder av den kommende serien, ifølge Deadline, noe som gjør det til den første store originale serien til IMDb TV. Noah Wyle (Akutten) kommer til å spille som en ny karakter, og slutter seg til originale rollebesetningsmedlemmer Beth Riesgraf (Parker), Gina Bellman (Sophie), Christian Kane (Eliot) og Aldis Hodge (Hardison).

Den originale stjernen Timothy Hutton vil ikke komme tilbake for gjenopplivingen; Hutton ble alvorlig anklager om voldtekt forrige måned. Omstarten av serien sies å være en oppdatering om det originale konseptet, som inneholdt et band med kjeltringer som trakk av seg forseggjorte jobber med velstående mål. Den opprinnelige produsenten Dean Devlin vil fungere som en ansvarlig produsent med omstarten på Leverage med serieskaperne John Rogers og Chris Downey som rådgivende produsenter.

Siden dagen serien ble kansellert i 2012 har jeg lengtet etter å vende tilbake til verden i Leverage, sier Devlin i en uttalelse.  Serien, karakterene, rollebesetningen og menneskene som fikk det til å gjøre har alle en veldig spesiell plass i mitt hjerte. Vår nye serie med Amazon Studios og IMDb TV er en forestilling om den opprinnelige forutsetningen.

Mens Leverage sentrerte seg om et korstog for å hevne dødsfallet til et barn blir denne serien fremdrevet som en forløsningsfortelling om ugjerninger som trenger å bli endret. Jeg kunne ikke være mer spent og fyrte opp med å komme tilbake på TV. I mens vi venter på omstarten av Leverage så kan vi spekulere hvem som blir erstatter for Timothy Hutton, som er i motvind om dagen!

Vi gleder oss over denne nyheten at Leverage er tilbake som TV-serie. Her kan du se første episode av sesong 1 fra den gamle serien som ble kansellert av TNT Network i 2012!!

 

Kanskje du også liker

Tore Sagen – Kontroversiell programleder eller en kosegutt

Tore Sagen fra Radioresepsjonen som går mandag til torsdag på NRK P13 sammen med storebror Steinar Sagen og kameraten Bjarte Tjøstheim har vært på alles …

Les Mer

Next Leader Fund LP fra Hongkong har kjøpt opp Wigan Athletic

Wigan Athletic har bekreftet at eierskapet til klubben nå har formelt byttet eierskap. En uttalelse på nettstedet til Wigan står det som følgende: Vi kan …

Les Mer

Ny musikk først mai, del 1 – 2020

Vi er inne i mai nå og selv om vi lever i en spesiell tid med Covig-19 (Coronaviruset) så får du aldri en pause med …

Les Mer

Reklame