Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Leverage er tilbake på TV og blir den første TV-serien på den nye strømmetjenesten IMdb TV

Gjør deg klar for en kriminalitetsbølge: Leverage som gikk i fem sesonger fra 2008 til 2012 på TNT Network kommer tilbake med nye episoder i et nytt nettverk – og med en ny hovedrolleinnehaver.

IMDb TV, en gratis og annonsestøttet strømmetjeneste har bestilt  13 episoder av den kommende serien, ifølge Deadline, noe som gjør det til den første store originale serien til IMDb TV. Noah Wyle (Akutten) kommer til å spille som en ny karakter, og slutter seg til originale rollebesetningsmedlemmer Beth Riesgraf (Parker), Gina Bellman (Sophie), Christian Kane (Eliot) og Aldis Hodge (Hardison).

Den originale stjernen Timothy Hutton vil ikke komme tilbake for gjenopplivingen; Hutton ble alvorlig anklager om voldtekt forrige måned. Omstarten av serien sies å være en oppdatering om det originale konseptet, som inneholdt et band med kjeltringer som trakk av seg forseggjorte jobber med velstående mål. Den opprinnelige produsenten Dean Devlin vil fungere som en ansvarlig produsent med omstarten på Leverage med serieskaperne John Rogers og Chris Downey som rådgivende produsenter.

Siden dagen serien ble kansellert i 2012 har jeg lengtet etter å vende tilbake til verden i Leverage, sier Devlin i en uttalelse.  Serien, karakterene, rollebesetningen og menneskene som fikk det til å gjøre har alle en veldig spesiell plass i mitt hjerte. Vår nye serie med Amazon Studios og IMDb TV er en forestilling om den opprinnelige forutsetningen.

Mens Leverage sentrerte seg om et korstog for å hevne dødsfallet til et barn blir denne serien fremdrevet som en forløsningsfortelling om ugjerninger som trenger å bli endret. Jeg kunne ikke være mer spent og fyrte opp med å komme tilbake på TV. I mens vi venter på omstarten av Leverage så kan vi spekulere hvem som blir erstatter for Timothy Hutton, som er i motvind om dagen!

Vi gleder oss over denne nyheten at Leverage er tilbake som TV-serie. Her kan du se første episode av sesong 1 fra den gamle serien som ble kansellert av TNT Network i 2012!!

 

Kanskje du også liker

Terry Jones er død

Redaksjonen er i dyp sorg i dag etter at nyheten med Monty Pyton-stjernen Terry Jone er død. Forfatter, regissør, skuespiller ble 77 år. Terry ble …

Les Mer

Det er offisielt: MÖTLEY CRÜE er tilbake!

En av vår tids dårligste hemmeligheter er nå avslørt og i kveld ble det klart at Glam metal, Heavy metal-heltene MÖTLEY CRÜE er gjenforent etter …

Les Mer

Nyttårskonsertene i Wien

Redaksjonen er store fans av nyttårskonserten som arrangeres i Wien, Østerrike av Wiener Philharmonikerne hvert år på 1. nyttårsdag. Det blir liksom ikke et nytt …

Les Mer