Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Leverage er tilbake på TV og blir den første TV-serien på den nye strømmetjenesten IMdb TV

Gjør deg klar for en kriminalitetsbølge: Leverage som gikk i fem sesonger fra 2008 til 2012 på TNT Network kommer tilbake med nye episoder i et nytt nettverk – og med en ny hovedrolleinnehaver.

IMDb TV, en gratis og annonsestøttet strømmetjeneste har bestilt  13 episoder av den kommende serien, ifølge Deadline, noe som gjør det til den første store originale serien til IMDb TV. Noah Wyle (Akutten) kommer til å spille som en ny karakter, og slutter seg til originale rollebesetningsmedlemmer Beth Riesgraf (Parker), Gina Bellman (Sophie), Christian Kane (Eliot) og Aldis Hodge (Hardison).

Den originale stjernen Timothy Hutton vil ikke komme tilbake for gjenopplivingen; Hutton ble alvorlig anklager om voldtekt forrige måned. Omstarten av serien sies å være en oppdatering om det originale konseptet, som inneholdt et band med kjeltringer som trakk av seg forseggjorte jobber med velstående mål. Den opprinnelige produsenten Dean Devlin vil fungere som en ansvarlig produsent med omstarten på Leverage med serieskaperne John Rogers og Chris Downey som rådgivende produsenter.

Siden dagen serien ble kansellert i 2012 har jeg lengtet etter å vende tilbake til verden i Leverage, sier Devlin i en uttalelse.  Serien, karakterene, rollebesetningen og menneskene som fikk det til å gjøre har alle en veldig spesiell plass i mitt hjerte. Vår nye serie med Amazon Studios og IMDb TV er en forestilling om den opprinnelige forutsetningen.

Mens Leverage sentrerte seg om et korstog for å hevne dødsfallet til et barn blir denne serien fremdrevet som en forløsningsfortelling om ugjerninger som trenger å bli endret. Jeg kunne ikke være mer spent og fyrte opp med å komme tilbake på TV. I mens vi venter på omstarten av Leverage så kan vi spekulere hvem som blir erstatter for Timothy Hutton, som er i motvind om dagen!

Vi gleder oss over denne nyheten at Leverage er tilbake som TV-serie. Her kan du se første episode av sesong 1 fra den gamle serien som ble kansellert av TNT Network i 2012!!

 

Kanskje du også liker

Sesongen over i EFL League One og Two, opprykkssluttspill er fastsatt – Krisestemning i Sunderland AFC

Årets seriespill på nivå tre og fire i engelsk fotball er nå over takket være Covid-19 (Coronaviruset) og for noen er dette full krise, i …

Les Mer

Sesong 2 av Mindhunter er ute på Netflix 16.august

Mindhunter – Sesong 2 er ute på Netflix 16. august. I sesong 2 vil handlingen være rundt 1979 til 81. Temaet i den kommende sesongen er barnedrapene i …

Les Mer

Såpestjernen Roscoe Born er død

Roscoe Born, som brakte liv til mange minneverdig karakter gjennom en lang TV-karriere på dagtid som spenner seg i klassikerne som Santa Barbara og One …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly