Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

HBO har fornyet Westworld med sesong 4

Vi jubler ellevilt over at HBO har fornyet Westworld med en ny sesong. I går ble det kjent at kabelselskapet som har blant annet huset klassikerne (Six Feet Under, The Sopranos, Game of Thrones og Girls) har fornyet den populære serien fra Jonathan Nolan og Lisa Joy dystopiske sci-fi-thriller.

Fornyelsen kommer når Jonathan Nolan og Lisa Joys dystopiske sci-fi-thriller nærmer seg slutten på sin nåværende, dramatisk tilbakestillte tredje sesong, den 75 minutter lange sesong 3-finalen er planlagt til søndag 3. mai.

Fra den vestlige temaparken til den teknokratiske metropolen i nær fremtid, vi har gledet oss over enhver vri og vri fra tankene til mesterfortellere Jonathan Nolan og Lisa Joy, erklærte HBO-president Casey Bloys i en uttalelse. Vi kan ikke vente med å se hvor deres inspirerte visjon tar oss videre.

Til tross for at det ble samlet en massiv avtale med Amazon i fjor, vil Nolan og Joy fortsette å fungere som ansvarlige produsenter av Westworld i sesong 4, bekrefter kilder. Sesong 3 hadde premiere 15.mars i USA som ligger noen timer etter her i Norge på HBO Nordic – Seertallene på denne sesongen har vært oppe i ni millioner seere på alle plattformer.

Aaron Paul er et nytt tilskudd til rollegalleriet i sesong 3. Han spiller den tidligere soldaten Caleb som sliter med å tilpasse seg det sivile arbeidsliv i en app- og robotpreget fremtid. Den tredje sesongen har fått positive anmeldelser fra kritikere!

Kanskje du også liker

Darren Moore ny manager for Doncaster Rovers

Den tidligere forsvareren med 298 kamper for nettopp Doncaster Rovers som spiller på nivå tre (League One) i engelsk fotball har i dag blitt enig …

Les Mer

Ny musikk mai først, del 2 – 2020

I vår siste del av ny musikk først i mai får du 20 magiske låter som jeg setter stor pris på om dagen. Her vil …

Les Mer

I dag er det 50 år siden The Beatles kom ut med Abbey Road

Hvor skal jeg begynne med The Beatles? Jeg gjør det kort og sier dette: Det er en lang kjærlighet som aldri går ut på dato …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly