Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

HBO har fornyet Westworld med sesong 4

Vi jubler ellevilt over at HBO har fornyet Westworld med en ny sesong. I går ble det kjent at kabelselskapet som har blant annet huset klassikerne (Six Feet Under, The Sopranos, Game of Thrones og Girls) har fornyet den populære serien fra Jonathan Nolan og Lisa Joy dystopiske sci-fi-thriller.

Fornyelsen kommer når Jonathan Nolan og Lisa Joys dystopiske sci-fi-thriller nærmer seg slutten på sin nåværende, dramatisk tilbakestillte tredje sesong, den 75 minutter lange sesong 3-finalen er planlagt til søndag 3. mai.

Fra den vestlige temaparken til den teknokratiske metropolen i nær fremtid, vi har gledet oss over enhver vri og vri fra tankene til mesterfortellere Jonathan Nolan og Lisa Joy, erklærte HBO-president Casey Bloys i en uttalelse. Vi kan ikke vente med å se hvor deres inspirerte visjon tar oss videre.

Til tross for at det ble samlet en massiv avtale med Amazon i fjor, vil Nolan og Joy fortsette å fungere som ansvarlige produsenter av Westworld i sesong 4, bekrefter kilder. Sesong 3 hadde premiere 15.mars i USA som ligger noen timer etter her i Norge på HBO Nordic – Seertallene på denne sesongen har vært oppe i ni millioner seere på alle plattformer.

Aaron Paul er et nytt tilskudd til rollegalleriet i sesong 3. Han spiller den tidligere soldaten Caleb som sliter med å tilpasse seg det sivile arbeidsliv i en app- og robotpreget fremtid. Den tredje sesongen har fått positive anmeldelser fra kritikere!

Kanskje du også liker

Hytteskam

Ny leder fra Lars Nicolai Skjølingstad som sier rett ut hva han mener om mennesker som ikke lytter til rådene fra myndighetene. I det siste …

Les Mer

Brian Dennehy er død

I kveld kom den triste nyheten at en av mine helter på film er død. Brian Dennehy ble 81 år. Den prisbelønte skuespilleren med priser …

Les Mer

Overtakelse av Newcastle: PCP Capital Partners i avanserte samtaler med Mike Ashley

PCP Capital Partners er i avanserte samtaler med Mike Ashley for å avslutte sin 13-årige funksjonstid som eier av Newcastle United, ifølge kilder direkte involvert …

Les Mer