Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Topp 40 Dommedagssanger gjennom alle tider

Vi er nå inne i den åttende uken med Covid-19 (Coronaviruset) og verden våres har bokstavelig talt blitt snudd opp ned. Opp i all elendigheten så kommer det noe ut av det og som den lidenskapelig supporteren jeg er av musikk, så skal du få Halvards Topp 40 favoritter med sterke undertoner til med en klar tekst til vår siste dag (Dommedag) er rundt hjørnet.

I åtte uker har jeg tenkt over denne listen og endelig skal du få se denne meget spesielle listen fra undertegnede som har drømt siden 12.mars med å publisere Topp 40-favoritter med Dommedag-sanger som gjør deg glad og lykkelig før alt det du har hatt her i livet kan forsvinne over natta. På denne listen vil du få små og store artister/grupper fra tidlig 60-tallet til nå i moderne tid!

Slapp av. Vi vil overleve denne tiden også som våres besteforeldre gjorde under 2.verdenskrig. Opp i alt det som skjer om dagen så har undertegnede kommet med Topp 40 dommedagssanger som tema, og hva synes om denne listen? Kommentar ønskes velkommen!

Kanskje du også liker

Filmanmeldelse: Onward

Redaksjonen med Lars Nicolai Skjølingstad tok med familen sin på førpremieren på Onward eller på norsk Fremad på Odeon kino i Moss. Vi lo mye, …

Les Mer

9 år siden i dag Anders Behring Breivik slo til i Regjeringskvartalet og på Utøya

Det er visse ting man aldri glemmer. Selv om det er 9 år siden nå var dette en mørk dag. Hvis du ikke har fått …

Les Mer

Skuespiller Rip Torn er død

Den amerikanske skuespilleren Rip Torn er død, melder AP. Han ble 88 år gammel. Torn døde tirsdag ettermiddag i sitt hjem med familien sin til stede. …

Les Mer