Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Topp 40 Dommedagssanger gjennom alle tider

Vi er nå inne i den åttende uken med Covid-19 (Coronaviruset) og verden våres har bokstavelig talt blitt snudd opp ned. Opp i all elendigheten så kommer det noe ut av det og som den lidenskapelig supporteren jeg er av musikk, så skal du få Halvards Topp 40 favoritter med sterke undertoner til med en klar tekst til vår siste dag (Dommedag) er rundt hjørnet.

I åtte uker har jeg tenkt over denne listen og endelig skal du få se denne meget spesielle listen fra undertegnede som har drømt siden 12.mars med å publisere Topp 40-favoritter med Dommedag-sanger som gjør deg glad og lykkelig før alt det du har hatt her i livet kan forsvinne over natta. På denne listen vil du få små og store artister/grupper fra tidlig 60-tallet til nå i moderne tid!

Slapp av. Vi vil overleve denne tiden også som våres besteforeldre gjorde under 2.verdenskrig. Opp i alt det som skjer om dagen så har undertegnede kommet med Topp 40 dommedagssanger som tema, og hva synes om denne listen? Kommentar ønskes velkommen!

Kanskje du også liker

Det er offisielt: MÖTLEY CRÜE er tilbake!

En av vår tids dårligste hemmeligheter er nå avslørt og i kveld ble det klart at Glam metal, Heavy metal-heltene MÖTLEY CRÜE er gjenforent etter …

Les Mer

Topp 10 favoritter – September del 1, 2019

I denne måneden får du to deler av ny musikk først som har endt opp som topp 10 favoritter, og i første del får du …

Les Mer

Danskebåten legges ned mellom Oslo og Fredrikshavn

I disse coromavirus-tider så er det harde kår for oss alle og nå ser vi allerede noen legger ned i stor skala, som dessverre er …

Les Mer

Reklame