Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Spillere og trenere som er linket til Newcastle United

Det har vært kjent den siste måneden at eieren av Newcastle United er i ferd med å selge klubben til The Public Investment Funds som blir eid av Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman. Med dette kommende kjøpet blir alt av verdensstjerner, stjernetrenere linket til Premier League-klubben som blir nye Manchester City.

Sky Sports News har oppsummert hvilken spillere/trenere som er linket til Toon. Her er listen av verdensstjerner som garantert blir flere når kjøpet er offisielt. Sky Sports referer fra andre nettaviser.

Valentino Lazaro – Newcastle er i samtaler om en avtale på 21,25 millioner pund for Inter Milan-stjernen – for å starte deres saudiske revolusjon (The Sun, 16. mai); Inter låntakerens agent har antydet at han kunne være igjen i Newcastle utover sesongslutt og sier: Vi får se hva som skjer senere. (Inter Dipendenza, 8. mai) Newcastles kantlinje, på lån fra Inter Milan, venter på å høre fra administrerende direktør Lee Charnley om hvor fremtiden hans ligger neste sesong (Newcastle Chronicle, 19. mai)

Edinson Cavani – Newcastle har blitt koblet til et trekk for PSG-spissen blant en rekke store navnespillere (Newcastle Chronicle, 10. mai). Newcastle er blitt styrket i sitt forsøk på å signere uruguayaneren etter at det dukket opp Paris Saint-Germain var ikke forventet å tilby han en ny kontrakt (Daily Express, 18. mai).

Kalidou Koulibaly – Liverpool har angivelig lagt inn et lavere tilbud enn Newcastle for Napoli-midtbacken (Daily Express, 18. mai).

Wilfried Zaha – Newcastle har vært i kontakt med Crystal Palace over signeringen av Zaha, som vil koste rundt 60 millioner pund (søndag søndag 17. mai).

Gareth Bale – Har ingen interesse i en potensiell overgang til Newcastle midt i rapporter som antyder at Tyneside-klubben vil se etter å signere Southampton FC produktet når overtakelsen på 300 millioner pund er fullført. (Daily Star, 16. mai). Newcastles potensielle nye eiere har øremerket Real Madrid fremover som deres prioriterte sommersignering (Daily Mail, 11. mai); Newcastle er forberedt på å bruke 53 millioner pund for å bringe waliseren tilbake til Premier League (Daily Mail, 13. mai).

Aaron Ramsey – Etter en skuffende første sesong i Italia, kunne Ramsey gitt en rute tilbake til Premier League av Newcastle (TuttoJuve, 15. mai).

Odysseas Vlachodimos – Newcastle har blitt koblet til en overgang for den greske målvakten som spiller for Benfica, selv om han først må bryte utløsningsbestemmelsen på 53 millioner pund (A Bola, 15. mai)

Adrien Rabiot – Manchester United og Everton er i konkurranse med Newcastle om å signere Rabiot som vil bort fra Juventus (Tuttomercarto, 15. mai).

Morgan Sanson – Newcastle er etter midtbanespilleren som er i kø for å bli solgt i sommer av Marseille på grunn av klubbens dårlige økonomi (Le10 Sport, 14. mai).

Odsonne Edouard – Newcastle har øremerket spilleren som  spiller for den skotske klubben Celtic som en potensiell nysignering (Daily Express, 13. mai).

Odion Ighalo – Newcastle er interessert i å gjøre en sjokkerende overgang for den utlånte Manchester United-spissen når deres overtakelse på 300 millioner pund er fullført. Ighalo har en fortid i FK Lyn og Watford. (Daily Express, 11. mai).

Andre spillere som er linket til Nordøst England om dagen er disse:

  • Jesse Lingard (Daily Mail, May 2).
  • Donny van de Beek (Le10Sport, April 29)
  • Radja Nainggolan (Calciomercato, April 27)
  • Philippe Coutinho (Daily Mirror, May 3); (Daily Star, April 27)
  • Nabil Fekir (Footmercato, April 26)
  • Fabio Borini (Tutto Hellas Verona, April 25)

Managere som er linket til Toon er disse kjente ansiktene

Max Allegri, Mauricio Pochettino og Rafa Benitez er blitt nevnt som potensielle erstattere for Steve Bruce som fortsatt er manager i Newcastle United. Årets sesong ble stoppet i mars på grunn av Covig-19 (Coronaviruset), når det blir startet opp igjen er uvisst men en ting er sikkert: Det skjer mye spennende om dagen i den sovende kjempen fra Nordøst England som er i ferd med å våkne etter mange år i dvale!

Kanskje du også liker

Dagen i dag i musikkhistorien: Superbandet Cream ble grunnlagt i 1966

Dagen i dag i musikkhistorien Jack Bruce, Ginger Baker og Eric Clapton dannet Cream i dag i 1966. Trioen varte bare i to år, og etterlot seg noen klassiske innspillinger inkludert …

Les Mer

NBC har kansellert The Good Girls etter fire sesonger

The Good Girls er offisielt ute i kulden i NBC som har kansellert serien etter fire sesonger. Ifølge kilder håpet nettverket og studioet Universal Television …

Les Mer

Steve Cotterill ny manager for Shrewsbury Town FC

Shrewsbury Town Football Club er glad for å bekrefte ankomsten av Steve Cotterill. Steve slutter seg til klubben med en imponerende rekord etter å ha …

Les Mer