Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Brukte dukker med sexreklame som tilskuere – nå beklager klubben

Som et ledd i arbeidet med å begrense smittefaren spilles kampene i ligaen uten tilskuere, men enkelte klubber har forsøkt å være kreative for likevel å skape ramme rundt arrangementene. Et av grepene har vært å fylle tomme tribuneseter med dukker.

For Seoul FC virket grepet mot sin hensikt. Resultatet ble i stedet et raseri mot det fans og lokal presse omtalte som sexdukker.

Klubben avviser at det er sexdukker, og understreker at det dreier seg om mannekenger. Samtidig innrømmer klubben at leverandøren også produserer sexleketøy, ifølge BBC.

Noen av dukkene var iført T-skjorter med reklame for firmaet. Produsenten har ifølge BBC beklaget overfor FC Seoul, men også de understreker at det dreier seg om «premium mannekenger.

I en uttalelse på egen Instagram-konto beklager klubben det inntrufne.

FC Seoul (koreansk: FC 서울) er en sørkoreansk profesjonell fotballklubb med base i Seoul, hovedstaden i Sør-Korea, som spiller i K League 1. Klubben eies av GS Sports, et datterselskap av GS Group.

Klubben ble offisielt stiftet som Lucky-Goldstar Football Club i 1983, av Lucky-Goldstar Group. FC Seoul har vunnet seks ligatitler, to FA-cuper, to ligacuper og en supercup. FC Seoul er en av de mest suksessrike og populære klubbene i K League 1, med økonomisk støtte fra GS Group.

I 2012 ble FC Seoul evaluert som det mest verdifulle fotballmerket i K League. Forhåpentligvis lærer FC Seoul av denne feilen, for under ett er dette dårlig reklame for klubben som holder til i hovedstaden i Sør Korea.

Kanskje du også liker

Ny musikk først juni, del 1 – 2020

Vi er endelig inne i den beste tiden som er sommeren, vi koser oss med drikke, mat og med god musikk i bakgrunnen og i …

Les Mer

Darren Bent legger opp i en alder av 35 år

Darren Bent har vært uten en klubb siden han ble frigitt av Derby County på slutten av sesongen 2017/18 som i dag har lagt opp …

Les Mer

Pave Francis fordømmer drapet av George Floyd, kaller USAs uro ‘urovekkende’

Pave Francis har kalt George Floyds død i hendene på amerikanske politifolk for «tragisk» og sagt at han ber for han, og alle de andre …

Les Mer

Reklame