Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Brukte dukker med sexreklame som tilskuere – nå beklager klubben

Som et ledd i arbeidet med å begrense smittefaren spilles kampene i ligaen uten tilskuere, men enkelte klubber har forsøkt å være kreative for likevel å skape ramme rundt arrangementene. Et av grepene har vært å fylle tomme tribuneseter med dukker.

For Seoul FC virket grepet mot sin hensikt. Resultatet ble i stedet et raseri mot det fans og lokal presse omtalte som sexdukker.

Klubben avviser at det er sexdukker, og understreker at det dreier seg om mannekenger. Samtidig innrømmer klubben at leverandøren også produserer sexleketøy, ifølge BBC.

Noen av dukkene var iført T-skjorter med reklame for firmaet. Produsenten har ifølge BBC beklaget overfor FC Seoul, men også de understreker at det dreier seg om «premium mannekenger.

I en uttalelse på egen Instagram-konto beklager klubben det inntrufne.

FC Seoul (koreansk: FC 서울) er en sørkoreansk profesjonell fotballklubb med base i Seoul, hovedstaden i Sør-Korea, som spiller i K League 1. Klubben eies av GS Sports, et datterselskap av GS Group.

Klubben ble offisielt stiftet som Lucky-Goldstar Football Club i 1983, av Lucky-Goldstar Group. FC Seoul har vunnet seks ligatitler, to FA-cuper, to ligacuper og en supercup. FC Seoul er en av de mest suksessrike og populære klubbene i K League 1, med økonomisk støtte fra GS Group.

I 2012 ble FC Seoul evaluert som det mest verdifulle fotballmerket i K League. Forhåpentligvis lærer FC Seoul av denne feilen, for under ett er dette dårlig reklame for klubben som holder til i hovedstaden i Sør Korea.

Kanskje du også liker

Hytteskam

Ny leder fra Lars Nicolai Skjølingstad som sier rett ut hva han mener om mennesker som ikke lytter til rådene fra myndighetene. I det siste …

Les Mer

Dame Diana Rigg fra James Bond til Game of Thrones er død

Dame Diana Rigg, en Emmy- og Tony-prisvinnende skuespillerinne som er mest kjent for TV-publikum som Game of Thrones ‘Lady Olenna Tyrell og The Avengers’ Agent …

Les Mer

Sheffield Wednesday har utnevnt Tony Pulis til ny manager

Sheffield Wednesday har kunngjort utnevnelsen av Tony Pulis som ny manager. 62-åringen etterfølger Garry Monk, som ble sparket av klubben for en uke siden. Pulis …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly