Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Next Leader Fund LP fra Hongkong har kjøpt opp Wigan Athletic

Wigan Athletic har bekreftet at eierskapet til klubben nå har formelt byttet eierskap. En uttalelse på nettstedet til Wigan står det som følgende:

Vi kan bekrefte at salget av majoritetseier i Wigan Athletic Group fra International Entertainment Corporation (IEC) til Next Leader Fund LP nå er formelt fullført. Transaksjonen er formelt ratifisert og godkjent av aksjonærene i IEC, Hong Kong Stock Exchange og EFL.

Au Yeung, Man Chun Szeto og Chun Kit Chan vil slutte seg til eksisterende utøvende direktører Darren Royle, Joe Royle, Jonathan Jackson og Thomas Chan i styrets styre i klubben.

Direktørene Kevin Roberts, Dr. Michelle Chen, Chi Wai Lee, Wing Lam Leung, Cheung Tat Man har trukket seg ut av styret etter ferdigstillelse.

Au Yeung sier til Wigans nettside:

Jeg er spent på å bli medlem av Wigan Athletic-familien, og jeg ser frem til å samarbeide med styret for å støtte klubben i det som kommer til å bli en først utfordrende periode. Jeg håper å kunne samarbeide med de ansatte i klubben fremover, og viktigst av alt håper jeg å møte klubbens lidenskapelige fans.

Vi oppfordrer til tilbakemeldinger om klubbsaker så fortsett å hjelpe oss med å vokse og utvikle oss. Jeg håper i fremtiden å glede seg over når klubben våres spiller.  Mesterskapet har kunngjort en foreløpig omstartdato helgen 20. juni med forbehold om at alle sikkerhetskrav og myndigheters retningslinjer blir oppfylt.

Wigan Athletic spiller på nivå 2 i engelsk forball som er Sky Bet Championship. Det er spennende tider i klubben etter det ble klart på torsdag at Latics har fått nytt eierskap fra Hongkong!

Kanskje du også liker

Endelig er supergruppen Killer Be Killed tilbake med ny musikk og nytt album kommer 20.november

Det har vært stille i seks år fra supergruppen Killer Be Killed med medlemmer fra Converge, Mastodon, Soulfy, The Dillinger Escape Plan. 20.november kommer den …

Les Mer

Pengepredikanten Jan Hanvold gir og tar med Gud som gissel

Som redaktør i et nettsted er det min oppgave å si klart ifra og i en kommende podcast går undertegnede langt og mener samfunnet må …

Les Mer

Ukens Leder – Leeds United tilbake i Premier League etter 16 år

Fredag ble det klart at Leeds United er tilbake i Premier League etter å vært på nivå 2 og tre år i 16 år. Dette …

Les Mer