Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Next Leader Fund LP fra Hongkong har kjøpt opp Wigan Athletic

Wigan Athletic har bekreftet at eierskapet til klubben nå har formelt byttet eierskap. En uttalelse på nettstedet til Wigan står det som følgende:

Vi kan bekrefte at salget av majoritetseier i Wigan Athletic Group fra International Entertainment Corporation (IEC) til Next Leader Fund LP nå er formelt fullført. Transaksjonen er formelt ratifisert og godkjent av aksjonærene i IEC, Hong Kong Stock Exchange og EFL.

Au Yeung, Man Chun Szeto og Chun Kit Chan vil slutte seg til eksisterende utøvende direktører Darren Royle, Joe Royle, Jonathan Jackson og Thomas Chan i styrets styre i klubben.

Direktørene Kevin Roberts, Dr. Michelle Chen, Chi Wai Lee, Wing Lam Leung, Cheung Tat Man har trukket seg ut av styret etter ferdigstillelse.

Au Yeung sier til Wigans nettside:

Jeg er spent på å bli medlem av Wigan Athletic-familien, og jeg ser frem til å samarbeide med styret for å støtte klubben i det som kommer til å bli en først utfordrende periode. Jeg håper å kunne samarbeide med de ansatte i klubben fremover, og viktigst av alt håper jeg å møte klubbens lidenskapelige fans.

Vi oppfordrer til tilbakemeldinger om klubbsaker så fortsett å hjelpe oss med å vokse og utvikle oss. Jeg håper i fremtiden å glede seg over når klubben våres spiller.  Mesterskapet har kunngjort en foreløpig omstartdato helgen 20. juni med forbehold om at alle sikkerhetskrav og myndigheters retningslinjer blir oppfylt.

Wigan Athletic spiller på nivå 2 i engelsk forball som er Sky Bet Championship. Det er spennende tider i klubben etter det ble klart på torsdag at Latics har fått nytt eierskap fra Hongkong!

Kanskje du også liker

Tore Sagen – Kontroversiell programleder eller en kosegutt

Tore Sagen fra Radioresepsjonen som går mandag til torsdag på NRK P13 sammen med storebror Steinar Sagen og kameraten Bjarte Tjøstheim har vært på alles …

Les Mer

Vi skal komme oss gjennom dette – Dette fikser vi, men historien vil bli forandret etter coronaviruset har blitt beseiret!!

Vi er nå inne i en krevende tid som tar på oss alle. Vil vi komme sterkere ut av denne vanskelige tiden når vi beseirer …

Les Mer

Plateanmeldelse: Ozzy Osbourne – Ordinary Man

Sist vi hørte noe fra Ozzy Osbourne var i 2010 da han ga ut Scream til undertegnede store skuffelse, hva som har skjedd på disse …

Les Mer

Reklame