Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Next Leader Fund LP fra Hongkong har kjøpt opp Wigan Athletic

Wigan Athletic har bekreftet at eierskapet til klubben nå har formelt byttet eierskap. En uttalelse på nettstedet til Wigan står det som følgende:

Vi kan bekrefte at salget av majoritetseier i Wigan Athletic Group fra International Entertainment Corporation (IEC) til Next Leader Fund LP nå er formelt fullført. Transaksjonen er formelt ratifisert og godkjent av aksjonærene i IEC, Hong Kong Stock Exchange og EFL.

Au Yeung, Man Chun Szeto og Chun Kit Chan vil slutte seg til eksisterende utøvende direktører Darren Royle, Joe Royle, Jonathan Jackson og Thomas Chan i styrets styre i klubben.

Direktørene Kevin Roberts, Dr. Michelle Chen, Chi Wai Lee, Wing Lam Leung, Cheung Tat Man har trukket seg ut av styret etter ferdigstillelse.

Au Yeung sier til Wigans nettside:

Jeg er spent på å bli medlem av Wigan Athletic-familien, og jeg ser frem til å samarbeide med styret for å støtte klubben i det som kommer til å bli en først utfordrende periode. Jeg håper å kunne samarbeide med de ansatte i klubben fremover, og viktigst av alt håper jeg å møte klubbens lidenskapelige fans.

Vi oppfordrer til tilbakemeldinger om klubbsaker så fortsett å hjelpe oss med å vokse og utvikle oss. Jeg håper i fremtiden å glede seg over når klubben våres spiller.  Mesterskapet har kunngjort en foreløpig omstartdato helgen 20. juni med forbehold om at alle sikkerhetskrav og myndigheters retningslinjer blir oppfylt.

Wigan Athletic spiller på nivå 2 i engelsk forball som er Sky Bet Championship. Det er spennende tider i klubben etter det ble klart på torsdag at Latics har fått nytt eierskap fra Hongkong!

Kanskje du også liker

Ukens leder – Petter Northug

Atter en gang har den tidligere langrennsløperen Petter Northug havnet i skjærsilden til pressen med sitt siste sprell. Dette sprellet inneholdt råkjøring og besittelse av …

Les Mer

Skuespilleren Sam Lioyd er død

Sam Lloyd skuespiller som er mest kjent for å spille advokat Ted Buckland på Scrubs, og også gjestet i flere populære serier som Seinfeld og …

Les Mer

Ny musikk mars – del 2, 2020

I siste del av ny musikk først som lovet skulle komme på siste dag i mars skal du få den store gleden til å se …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly