Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Next Leader Fund LP fra Hongkong har kjøpt opp Wigan Athletic

Wigan Athletic har bekreftet at eierskapet til klubben nå har formelt byttet eierskap. En uttalelse på nettstedet til Wigan står det som følgende:

Vi kan bekrefte at salget av majoritetseier i Wigan Athletic Group fra International Entertainment Corporation (IEC) til Next Leader Fund LP nå er formelt fullført. Transaksjonen er formelt ratifisert og godkjent av aksjonærene i IEC, Hong Kong Stock Exchange og EFL.

Au Yeung, Man Chun Szeto og Chun Kit Chan vil slutte seg til eksisterende utøvende direktører Darren Royle, Joe Royle, Jonathan Jackson og Thomas Chan i styrets styre i klubben.

Direktørene Kevin Roberts, Dr. Michelle Chen, Chi Wai Lee, Wing Lam Leung, Cheung Tat Man har trukket seg ut av styret etter ferdigstillelse.

Au Yeung sier til Wigans nettside:

Jeg er spent på å bli medlem av Wigan Athletic-familien, og jeg ser frem til å samarbeide med styret for å støtte klubben i det som kommer til å bli en først utfordrende periode. Jeg håper å kunne samarbeide med de ansatte i klubben fremover, og viktigst av alt håper jeg å møte klubbens lidenskapelige fans.

Vi oppfordrer til tilbakemeldinger om klubbsaker så fortsett å hjelpe oss med å vokse og utvikle oss. Jeg håper i fremtiden å glede seg over når klubben våres spiller.  Mesterskapet har kunngjort en foreløpig omstartdato helgen 20. juni med forbehold om at alle sikkerhetskrav og myndigheters retningslinjer blir oppfylt.

Wigan Athletic spiller på nivå 2 i engelsk forball som er Sky Bet Championship. Det er spennende tider i klubben etter det ble klart på torsdag at Latics har fått nytt eierskap fra Hongkong!

Kanskje du også liker

Grunnlegger, bassist B.B. Dickerson i War er død

Morris “B.B.” Dickerson, medstifter og bassist til funk-rockbandet War, er død 71 år gammel. Musikeren døde fredelig på et sykehus i Long Beach, California fredag …

Les Mer

Er det tiden for munnbind i Norge?

Hvor langt må vi gå før vi blir pålagt munnbind i Norge? Akkurat i disse dager er det bare snakk om tid før vi alle …

Les Mer

Det er mye som skjer i Sunderland AFC om dagen

Det er mye som skjer i den tidligere Premier League-klubben som spiller i League One (nivå 3) i engelsk fotball. Tidligere denne uken valgte Sunderland …

Les Mer