Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Innflytelsesrik duo har signert nye kontrakter med Sheffield United

I forkant av Premier League-omstart har Blades fått god klarsignal av kaptein Billy Sharp og visekaptein Ollie Norwood som signerte nye kontrakter med Sheffield United.

Den innflytelsesrike duoen har forpliktet sin langsiktige fremtid med Blades.

Sharp har signert en toårig avtale, som nå ser ham inngått med klubben 34-åringen til sommeren 2022, etter å ha scoret 93 mål i 197 kamper i alle konkurranser siden han kom tilbake til Sheffield United for en tredje gang sommeren 2015.

Den populære Sheffield-gutten, som var gjenstand for interesse fra en rekke andre klubber i det siste overgangsvinduet, har ved flere anledninger satt rekord for sitt ønske om å avslutte karrieren på Bramall Lane.

I årets sesong scoret Sharp Uniteds første mål for sesongen mot Bournemouth på åpningsdagen og fortsatte å finne nettet ytterligere tre ganger, med de målene som kom i tre av de fire siste kampene før fotballens nedetid over hele landet i mars .

I en offisiell bekreftelse av sier Sharp til klubbens nettside:

Dette har vært ganske enkelt for for meg personlig. Jeg har tidligere sagt at jeg vil avslutte karrieren min her, og samtalene var ganske enkle.

Jeg vil være en del av denne troppen de neste to årene og se hvilke høyder vi kan nå. Manageren og personalet har presset meg til å bli bedre, sterkere og har hjelpet meg til å bli en bedre spiller. Jeg var over månen da sjefen kom til meg og dette føles som om det er den beste kontrakten jeg har signert, men jeg har jobbet ekstremt hardt på og utenfor banen for å tjene avtalen.

Jeg ville ha sett over skulderen min og gått inn i det siste året min neste sesong, men nå har jeg fått den komforten som gjør at jeg kan fortsette å jobbe hardt og bidra, og jeg er ærlig takknemlig for sjefen som fremdeles ser meg som å ha en rolle å spille.

Vi har gjort alt og mer for å være klar for den forestående omstarten. Det har vært en enestående tid for alle, men det er det samme for alle spillere og klubber, og det kommer til å være sikker på at vi avslutter sesongen så høyt som mulig.

I mellomtiden har den kulturelle midtbanespilleren Norwood, som har kommet i over 70 opptredener for United siden hans ankomst fra Brighton og Hove Albion i august 2018, lagt penn på papir etter å ha blitt enige om vilkår for de neste tre årene, noe som betyr den tidligere landslagsspilleren til Nord-Irland er innstilt til å forbli en Sheffield United-spiller til slutten av 2022/23-kampanjen.

Norwood, som er en utøver for årets spiller som i sin første sesong med klubben, har mer enn bevist seg at han holder nivået i den øverste divisjonen etter å ha sikret opprykket fra Sky Bet Championship med Brighton og Fulham før han flyttet til Sør Yorkshire, og han har scoret et mål i alle de tre konkurransene i løpet av dette løpet, som gir 30 opptredener over hele linja i prosessen.

Da Norwood forlenget oppholdet til 2023 ble det forståelig begeistret og har kommentert:

Det har vært en dødelig pandemi som har rammet landet, så det tok mer tid da vi alle hadde håpet, men jeg hadde ærlig talt ikke følt meg komfortabel med å signere på en gang klubben var i litt ukjent med tanke på hva den ville miste økonomisk.

Det er klart, men jeg er veldig glad for å forplikte min fremtid til en klubb som har vært det beste for meg, men det er så mye mer som kommer når jeg fortsetter å modne og vokse som spiller, det er ikke som om jeg er kommer til å miste tempoet!

Jeg vil alltid være takknemlig for Sheffield United for å ha gitt meg sjansen til å etablere meg som en Premier League-spiller, men vi nøyer oss ikke med hvor vi er nå. Vi har alle blitt avskrevet i det siste, men nå har fått folk til å sette seg opp og legge merke til, vi har bevist at folk er galt i lang tid nå, og det er mentaliteten til gruppen.

Vi er nå klare til å avslutte sesongen og hvem vet hvor den vil ta oss. Nedstengningen kom på et dårlig tidspunkt for oss da jeg trodde vi bare fant toppgiret. Det har vært forferdelig å se så mange mennesker miste livet, riktignok, så har vi samvittighet for den virkelige verden der ute, men samtidig som fotball er tilbake er det litt lys i enden av en lang mørk tunnel.

Billy og Ollie fortsetter å være nøkkelfigurer på og utenfor banen, og paret har delt kapteinens armbånd under Uniteds første sesong tilbake i Premier League.

Kanskje du også liker

Overtakelse av Newcastle: PCP Capital Partners i avanserte samtaler med Mike Ashley

PCP Capital Partners er i avanserte samtaler med Mike Ashley for å avslutte sin 13-årige funksjonstid som eier av Newcastle United, ifølge kilder direkte involvert …

Les Mer

James Lipton fra Inside the Actors er død 93 år gammel

James Lipton, som avløste den dramatiske kunsten gjennom oppfattende, mest beundrende intervjuer med kjendisskuespillere som vert for Bravo TV-serien Inside the Actors Studio, døde mandag …

Les Mer

Årets TV-aksjon er i gang for fullt – Gi et bidrag til CARE

Årets TV-aksjon på NRK er i gang for fullt og vi som bor i rikt land med god velstand har god råd til å gi …

Les Mer