Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Will Smallbone har signert med Southampton FC til sommeren 2024

Southampton FC er glade for å kunngjøre midtbanespilleren Will Smallbone (20) har signert en ny fireårskontrakt på St Mary’s.

Akademikandidaten på 20 år, har avtalt en fersk avtale som går til sommeren 2024 og som ville ta hans tilknytning til klubben opp til 16 år.

Smallbone, en U-10 spiller for Irland, har vært sammen med Southampton FC siden han var åtte år, og har kommet imponerende gjennom ungdomsrekkene og deretter fått sin gjennombrudd i årets sesong under ledelse av manager Ralph Hasenhüttl, som selv signerte en ny fire- årskontrakt forrige uke.

Hans debut for seniorsiden kom i FA Cup 3. runde mot Huddersfield som endte uavgjort i januar med Smallbone som ikke bare startet kampen, men også scoret åpningsmålet i en 2 – 0 seier på St Mary’s.

Han har siden gått til å bli en vanlig i Hasenhüttls matchdagstropp, og har startet to ganger i Premier League med sin første opptreden i Premier League som endte i en 2-0 mot Aston Villa, i februar.

Southampton-sjef Ralph Hasenhüttl sier til klubbens nettside:

Will er en ung mann som er en del av fremtiden til denne fotballklubben. Han har gjort noen store skritt denne sesongen, og han er en som har stort potensiale til å fortsette å vokse som spiller. Dette er det rette stedet for han å fortsette å gjøre dette.

Han har vist på treningene våre og under press i kamper at han kan spille, og han er også noen som forstår filosofien vår som et lag og en klubb. Han vet hvor og hvordan han trenger å forbedre spillet sitt, og jeg tror at vi sammen kan utvikle ham mye i løpet av de neste årene.

Will Smallbone sier til klubbens nettside:

Jeg er veldig glad. Jeg har vært i klubben i lang tid nå, så å forplikte min langsiktige fremtid i ytterligere fire år er veldig spesielt for meg Å se manageren signere en ny kontrakt var også stort for meg. Han har gitt meg en sjanse denne sesongen til for det første å være i og rundt trening med troppen og så faktisk gi meg sjansen min i kampene til å spille og vise hva jeg kunne gjøre, så det er en stor faktor i at jeg også forplikter meg.

Kanskje du også liker

Dagen i dag i musikkhistorien: Pearl Jam – Ten er 28 år i dag

Ten er debutalbumet til Grunge, rock-bandet Pearl Jam som ble utgitt i 1991. Albumet er bandets mestselgende med over 9,8 millioner solgte eksemplarer bare i …

Les Mer

Tidligere Love Island programleder Caroline Flack er død

Caroline Flack (40) tidligere programleder av Love Island, er funnet død i leiligheten sin i London, har familien bekreftet. En advokat for familien sa at …

Les Mer

Klar tale fra Lars Nicolai Skjølingstad – Video Assistant Referee, VAR ødelegger for fotballen

Jeg er rimelig frustrert over VAR om dagen. Den varslede forvaltningen av regelverket har ikke hatt noen effekt. Snarere tvert imot. VAR i for eksempel …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly