Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Pedro klar for AS Roma

Chelsea-vingen Pedro blir med Roma når kontrakten hans går ut på slutten av sesongen.

32-åringen har signert en toårig avtale verdt 50.000 per uke med Serie A-klubben, som har muligheten til å forlenge kontrakten med ytterligere 12 måneder. Pedros Chelsea-avtale skulle utløpe i slutten av måneden, men han signerte en kortsiktig forlengelse tidligere denne uken for at 32-åringen skulle få lov til avslutte kampanjen med Blues.

Pedros exit vil få slutt på hans fem år lange tid i London etter hans ankomst i august 2015 fra barndomsklubben Barcelona. Han har scoret 43 mål på 201 kamper siden han kom til Chelsea, og hjalp dem med å vinne Premier League i 2017, FA Cup i 2018 og Europa League i 2019.

Pedro har spilt bare 18 ganger siden Frank Lampard ble hovedtrener i fjor sommer, men vil håpe å hjelpe Chelsea med å sikre seg en Champions League-plass for neste sesong og løfte FA-cupen igjen før han går av.

Chelsea har allerede avtalt avtaler om å signere Ajaxs Hakim Ziyech og RB Leipzigs Timo Werner på slutten av sesongen – begge spillere som kan spille bredt og vil bidra til å fylle gapet som er igjen av Pedro.

Lykke til i Roma, Pedro Eliezer Rodríguez Ledesma som har 65 kamper, 17 mål for Spania siden starten på landslaget i 2010.

Kanskje du også liker

I dag er det 36 år siden Echo & The Bunnymen slapp sitt legendariske album Oceans Rain

På denne dagen i dag i 1984 slapp post-punk-bandet Echo & The Bunnymen sitt fjerde studioalbum Ocean Rain, som gikk rett inn på 4.plass på …

Les Mer

Konsertanmeldelse: Lars Nicolai ruller terningkast på konserten til Lind, Nilsen, Fuentes, Holm

Publikum fra alle kanter i Østfold samlet seg i Vingparken, Høyden på fredag for å se firkløveret Lind, Nilsen, Fuentes, Holm servere egne og andres …

Les Mer

Ny musikk først juni – del 2, 2020

Ny musikk først del 2 er endelig her og i denne uken får du blant annet ny musikk først fra legendene Public Enemy med et …

Les Mer

Reklame