Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Pedro klar for AS Roma

Chelsea-vingen Pedro blir med Roma når kontrakten hans går ut på slutten av sesongen.

32-åringen har signert en toårig avtale verdt 50.000 per uke med Serie A-klubben, som har muligheten til å forlenge kontrakten med ytterligere 12 måneder. Pedros Chelsea-avtale skulle utløpe i slutten av måneden, men han signerte en kortsiktig forlengelse tidligere denne uken for at 32-åringen skulle få lov til avslutte kampanjen med Blues.

Pedros exit vil få slutt på hans fem år lange tid i London etter hans ankomst i august 2015 fra barndomsklubben Barcelona. Han har scoret 43 mål på 201 kamper siden han kom til Chelsea, og hjalp dem med å vinne Premier League i 2017, FA Cup i 2018 og Europa League i 2019.

Pedro har spilt bare 18 ganger siden Frank Lampard ble hovedtrener i fjor sommer, men vil håpe å hjelpe Chelsea med å sikre seg en Champions League-plass for neste sesong og løfte FA-cupen igjen før han går av.

Chelsea har allerede avtalt avtaler om å signere Ajaxs Hakim Ziyech og RB Leipzigs Timo Werner på slutten av sesongen – begge spillere som kan spille bredt og vil bidra til å fylle gapet som er igjen av Pedro.

Lykke til i Roma, Pedro Eliezer Rodríguez Ledesma som har 65 kamper, 17 mål for Spania siden starten på landslaget i 2010.

Kanskje du også liker

Anmeldelse: Rocketeatret Rammstein

Rocketeateret Rammstein Deilig tysk industrimetal ble servert fra Ullevåll søndag 18/8 2019 og hverken publikum eller gressmatta ble den samme etterpå! Dette er et rockesirkus …

Les Mer

Schalke 04 har sparket David Wagner etter kun to seriekamper av årets Bundesliga

Schalke 04 har sparket manager David Wagner etter at hans lag sluppet inn 11 mål i de to første kampene i årets sesong av Bundesliga. …

Les Mer

Klar tale fra Lars Nicolai Skjølingstad – Video Assistant Referee, VAR ødelegger for fotballen

Jeg er rimelig frustrert over VAR om dagen. Den varslede forvaltningen av regelverket har ikke hatt noen effekt. Snarere tvert imot. VAR i for eksempel …

Les Mer