Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Pedro klar for AS Roma

Reklame

Chelsea-vingen Pedro blir med Roma når kontrakten hans går ut på slutten av sesongen.

32-åringen har signert en toårig avtale verdt 50.000 per uke med Serie A-klubben, som har muligheten til å forlenge kontrakten med ytterligere 12 måneder. Pedros Chelsea-avtale skulle utløpe i slutten av måneden, men han signerte en kortsiktig forlengelse tidligere denne uken for at 32-åringen skulle få lov til avslutte kampanjen med Blues.

Pedros exit vil få slutt på hans fem år lange tid i London etter hans ankomst i august 2015 fra barndomsklubben Barcelona. Han har scoret 43 mål på 201 kamper siden han kom til Chelsea, og hjalp dem med å vinne Premier League i 2017, FA Cup i 2018 og Europa League i 2019.

Pedro har spilt bare 18 ganger siden Frank Lampard ble hovedtrener i fjor sommer, men vil håpe å hjelpe Chelsea med å sikre seg en Champions League-plass for neste sesong og løfte FA-cupen igjen før han går av.

Chelsea har allerede avtalt avtaler om å signere Ajaxs Hakim Ziyech og RB Leipzigs Timo Werner på slutten av sesongen – begge spillere som kan spille bredt og vil bidra til å fylle gapet som er igjen av Pedro.

Lykke til i Roma, Pedro Eliezer Rodríguez Ledesma som har 65 kamper, 17 mål for Spania siden starten på landslaget i 2010.

Kanskje du også liker

TV-stjernen Jerry Stiller er død

I formiddag kom den triste nyheten at Jerry Stiller (92) er død. Her i Norge kjenner vi den folkekjære skuespilleren best i Kongen av Queens …

Les Mer

Ukens leder – Er Viggo Kristiansen tilregnelig?

Norges mest alvorlige drapssak med to små jenter som ble voldtatt og drept i 2001 er igjen i søkelyset etter at gjenopptagelses kommisjonen begjærte saken …

Les Mer

Manuel Pellegrini ny manager for Real Betis

Real Betis har utnevnt tidligere Real Madrid, Manchester City og West Ham-trener Manuel Pellegrini som deres manager fra neste sesong på en treårskontrakt, sier La …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly