Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Beavis og Butt-Head er tilbake med nye episoder på Comedy Central

Vi som er vokst opp med radarparet Beavis and Butt-Head på 90-tallet på MTV er dette en stor nyhet. Det er mye nostalgi med kameratene fra Highland, Texas, USA.

Beavis and Butt-Head gikk første gang som nevnt på MTV fra 8.mars, 1993 til 28.november, 1997, og så ble serien vekket til livet 27.oktober, 2011 og ble kansellert to måneder senere samme år. Nå blir serien fornyet for tredje gang og Halvard Henry jubler ellevilt over nyheten.

Nye episoder av Beavis og Butt-Head kommer til Comedy Central.

Mike Judge gjenoppretter sin elskede Gen X-tegneserie som en del av en ny avtale med Kabel TV-selskapet. I tillegg til to nye sesonger med Beavis og Butt-Head, krever avtalen spin-offs og spesialiteter, ifølge The Hollywood Reporter. Chris McCarthy, leder av underholdnings- og ungdom i ViacomCBS, sier:

Vi er glade for å jobbe med Mike Judge og det gode teamet på 3 Arts igjen, mens vi dobbelt ned på voksenanimasjon på Comedy Central. Beavis og Butt-Head var en avgjørende stemme fra en generasjon, og vi kan ikke vente å se når de navigerer i det forræderske vannet i en verdens lysår fra sine egne.

I sin egen uttalelse spøkte serieskaperen Mike Judge: Det virket som om tiden var inne for å bli dum igjen.

I den forestående omstarten vil Beavis og Butt-Head komme inn i en helt ny Gen Z-verden med metatemaer relatable til både nye og gamle fans. Judge vil skrive og produsere hver episode i tillegg til å ha stemmene til Beavis og Butt-Head.

Her får du 15 videor med gutta som du garantert har sett tidligere og her i Norge gikk serien på NRK!!

Det har blitt laget åtte sesonger, 252 episoder av Beavis and Butt-Head så det at gutta fra Highland er tilbake etter åtte år av er gledelig. Vi ønsker gutta velkommen tilbake!! Vi gleder oss!!

Kanskje du også liker

Tidligere keyboardist Ian Gibbons i The Kinks er død

Tidligere Kinks-keyboardist Ian Gibbons er død i en alder av 67. I skrivende stund er dødsårsaken ennå ikke offisielt bekreftet. Nyheten om musikerens død ble …

Les Mer

Friends forsvinner fra Netflix

I dag kom nyheten at den svært populære TV serien som gikk sin seiersgang fra 1994 til 2004 forsvinner fra Netflix 2020. AT&T som eier …

Les Mer

Gratulerer så mye med 68-årsdagen Rob Halford

Dagen i dag i musikkhistorien Rob Halford ble født i Sutton Coldfield, Birmingham, England 25.august, 1951. Han er mest kjent for arbeidet han har lagt ned …

Les Mer