Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Manuel Pellegrini ny manager for Real Betis

Real Betis har utnevnt tidligere Real Madrid, Manchester City og West Ham-trener Manuel Pellegrini som deres manager fra neste sesong på en treårskontrakt, sier La Liga-klubben i en uttalelse.

Pellegrini som vant Premier League med City i 2013-14 samt to League Cup vender tilbake til Spania hvor han hadde suksessfulle år med Villarreal og Malaga.

66-åringen som er fra Santiago, Chile har vært manager for 15 klubber siden debuten i 1988 ledet Villarreal til semifinalen i Champions League i 2006, og ledet Malaga inn i Europas fremste klubbkonkurranse for første gang i 2012, og ledet klubben til kvartfinalen et år senere.

Real Betis har signert chileneren for å ta opp tøylene til førstelaget neste sesong. Kontrakten mellom Pellegrini og klubben er til juni 2023, sier klubben i en uttalelse.

Kanskje du også liker

Bury FC får en liten utsettelse etter at eier Steve Dale godtar salget av klubben til sportsanalytikerfirma

Bury FC ser ut til å ha fått en liten utsettelse til å bli kastet ut av EFL sent på natten på fredag da eier …

Les Mer

Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector er kansellert etter en sesong

Onsdag ble det klart at NBC har kansellert to serier i Perfect Harmony og Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector. Seriens sesong 1-finale, som …

Les Mer

Bauhaus vokalist Peter Murphy led av hjerteinfarkt

Bauhaus-vokalist Peter Murphy har fått et hjerteinfarkt i New York. Den medisinske situasjonen skjedde før hans planlagte konsert på Le Poisson Rouge tirsdag kveld hvor …

Les Mer