Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

David Ellefson: Nytt Megadeth-album er sinnsykt progressivt

Reklame

David Ellefson sier at det nye Megadeth studioalbumet er ”sinnsykt progressivt” og har berømmet trommeslager Dirk Verbeurens arbeid.

Bassisten snakket med Metal Rules om sitt nye No Cover-soloalbum som kommer til å bli utgitt 2. oktober gjennom Combat Records, da emnet for det nye Megadeth-albumet kom opp.

På spørsmål om stemningen på albumet som ennå ikke er tittelen stemte overens med 2016s Dystopia eller 2013s Super Collider, svarte Ellefson: “Det er absolutt ikke i Super Collider album. Jeg tror det er Dystopia og til og med forbi det.

Det er en veldig teknisk utfordrende plate. Dave Mustaine og jeg er enige om at det er riff på denne platen som er vanskeligere å spille enn noen av tingene på Rust In Peace. Det er en sinnsykt progressiv plate.

Jeg husker da jeg var liten og hørte Geddy Lee og Neil Peart fra Rush spille noe umenneskelig umulig. Jeg hadde den samme følelsen nå på plata vår med Dirk Verbeuren. Det tente på meg!

Jeg var. Holy shit – dette er et øyeblikk jeg aldri har følt eller opplevd før nå. Hvem vet, kanskje jeg trengte å være 55 år for å oppleve og oppnå det med en erfaren fyr som Dirk.

Det er følelser, jævla ild og ånd jeg har rundt denne nye plata. Hvis du likte Dystopia, vil ikke denne CDen svikte deg.

Forrige måned i et intervju med SiriusXM rapporterte vokalist og gitarist Dave Mustaine at det nye albumet var «der oppe med Countdown To Extinction, Rust In Peace og sannsynligvis Peace Sells … But Who’s Buying ?. Den andre jeg vil si er Dystopia. Så det ville avrundet topp fem.

Megadeth vil koble seg sammen med Lamb Of God, Trivium og In Flames neste sommer for deres omplanlagte nordamerikanske turné. Kjøringen av 42 datoer vil være i gang i Detroit 9. juli og avvikles i Las Vegas 10. september samme år.

Sist vi hørte noe fra Megadeth var i 2016 da deres Dystopia kom ut til fansens store begeistring. Endelig var gutta fra Los Angeles tilbake i storform som vi var savnet i mange år. Et mesterverk av et album med inntoget til belgieren Dirk Verbeuren på trommer og brasilianske Kiko Loureiro på gitar som var redningen til bandet. Her får du tre av favorittene fra Dystopia!

Kanskje du også liker

Dave Grohl bekrefter at supergruppa Them Crooked Vultures blir gjenforent

Foo Fighters frontfigur Dave Grohl har bekreftet at han har til hensikt å gjenforene Them Crooked Vultures, hans supergruppe med Queens of the Stone Age-sanger …

Les Mer

Huddersfield Town henter inn assistenttreneren til Leeds United som ny manager

Huddersfield Town har bekreftet Carlos Corberan som klubbens nye manager. Carlos går til Terrier fra Leeds United, der han var assistenttrener for Marcelo Bielsa da …

Les Mer

Reading FC har sparket Jose Gomes

Reading har sparket manager Jose Gomes etter ti måneder som manager. Royals har vunnet bare to av sine 11 Sky Bet Championship kamper så langt, …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly