Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tom Meighan – Tidligere vokalist i Kasabian forlater Kasabian på grunn av personlige problemer

Den tidligere vokalisten i det britiske bandet Kasabian, Tom Meighan har påberopt seg skyldig i vold tidligere i denne uken. Meighan er dømt til 18 måneders samfunnsordning og bedt om å utføre 200 timer ubetalt arbeid, rapporterte BBC.

Han vil også trenge å gjøre et fem-dagers rehabiliteringsprogram i tillegg til å betale et gebyr på £ 90 for offer og 85 £ i påtalekostnader. Nyheten følger hans exit fra det britiske rockebandet (6. juli), som han sa skyldtes å håndtere personlige problemer.

«Nå vil han bruke all sin energi på å få livet på rett kjøl igjen. Vi kommer ikke til å kommentere dette ytterligere», heter det videre i meldingen som blir møtt med fortvilelse fra fansen på Twitter.

Den 39 år gamle musikeren dukket opp på Leicester Magistrates Court hvor han innrømmet å angripe sin tidligere forlover, Vikki Ager, 9. april.

Rettsforhandlingene avslørte at Ager ble slått i hodet med et hamsterbur, kastet over rommet og ble truet for å bli truffet med en trepall, melder BBC.

CCTV-video for angrepet samt et barnevitne som rapporterte angrepet, ble også presentert. Meighan ble rapportert å ha luktet sterkt av rusmidler da overfallet fant sted.

Under straffeutmålingen sa distriktsdommer Nick Watson til Meighan:

Jeg må ta hensyn til det faktum at ikke bare har du skadet din tidligere forlover Vikki Ager, la du også ned mange mennesker – bandmedlemmer og de som elsker musikken din. De vil bli sjokkerte over hva du gjorde den kvelden.

Kasabian er fra Leicester, England som har vært aktive siden 1997. Bandet har gitt ut seks studio album siden debuten i 2004. Det siste albumet kom ut i 2017 i For Crying Out Loud. Bandnavnet er hentet fra Linda Kasabian, et medlem i gjengen til den beryktede amerikanske massemorderen Charles Manson, «The Manson Family».

Akkurat nå består bandet av disse medlemmene:

Sergio Pizzorno, Chris Edwards og Ian Matthews.

Vi ønsker Tom Meighan lykke til med samfunnstjenesten sin. Alle har rett til å få en ny sjanse her i livet. Dette blir bra for deg Tom!

Kanskje du også liker

Konsertanmeldelse: Tony Harnell – Gamla Konsert & Scene

I 1987 var jeg en 11 år gammel gutt i Kirkegrenda som er en grend i Rygge (snart Moss) og TNT kom på Ti I …

Les Mer

Andy Carroll er tilbake i Newcastle United etter åtte år

Andy Carroll er tilbake på St. James ‘Park etter åtte og et halvt år etter at han forlot barndomsklubben til fordel for Liverpool. 30-åringen har …

Les Mer

HBO har fornyet Westworld med sesong 4

Vi jubler ellevilt over at HBO har fornyet Westworld med en ny sesong. I går ble det kjent at kabelselskapet som har blant annet huset …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly