Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Tom Meighan – Tidligere vokalist i Kasabian forlater Kasabian på grunn av personlige problemer

Den tidligere vokalisten i det britiske bandet Kasabian, Tom Meighan har påberopt seg skyldig i vold tidligere i denne uken. Meighan er dømt til 18 måneders samfunnsordning og bedt om å utføre 200 timer ubetalt arbeid, rapporterte BBC.

Han vil også trenge å gjøre et fem-dagers rehabiliteringsprogram i tillegg til å betale et gebyr på £ 90 for offer og 85 £ i påtalekostnader. Nyheten følger hans exit fra det britiske rockebandet (6. juli), som han sa skyldtes å håndtere personlige problemer.

«Nå vil han bruke all sin energi på å få livet på rett kjøl igjen. Vi kommer ikke til å kommentere dette ytterligere», heter det videre i meldingen som blir møtt med fortvilelse fra fansen på Twitter.

Den 39 år gamle musikeren dukket opp på Leicester Magistrates Court hvor han innrømmet å angripe sin tidligere forlover, Vikki Ager, 9. april.

Rettsforhandlingene avslørte at Ager ble slått i hodet med et hamsterbur, kastet over rommet og ble truet for å bli truffet med en trepall, melder BBC.

CCTV-video for angrepet samt et barnevitne som rapporterte angrepet, ble også presentert. Meighan ble rapportert å ha luktet sterkt av rusmidler da overfallet fant sted.

Under straffeutmålingen sa distriktsdommer Nick Watson til Meighan:

Jeg må ta hensyn til det faktum at ikke bare har du skadet din tidligere forlover Vikki Ager, la du også ned mange mennesker – bandmedlemmer og de som elsker musikken din. De vil bli sjokkerte over hva du gjorde den kvelden.

Kasabian er fra Leicester, England som har vært aktive siden 1997. Bandet har gitt ut seks studio album siden debuten i 2004. Det siste albumet kom ut i 2017 i For Crying Out Loud. Bandnavnet er hentet fra Linda Kasabian, et medlem i gjengen til den beryktede amerikanske massemorderen Charles Manson, «The Manson Family».

Akkurat nå består bandet av disse medlemmene:

Sergio Pizzorno, Chris Edwards og Ian Matthews.

Vi ønsker Tom Meighan lykke til med samfunnstjenesten sin. Alle har rett til å få en ny sjanse her i livet. Dette blir bra for deg Tom!

Kanskje du også liker

Ukens gjest på podcasten – Christian Janitz kommer i morgen på Anchor FM og Spotify

I denne uken av ukens podcast har Redaktør vært hos sin venn Christian Janitz (46) for en sending på 38 minutter, som kommer ut i …

Les Mer

God Friended Me er kansellert av CBS etter to sesonger

God Friended Me vil avslutte etter denne sesongen av sin andre sesong,  bekrefter bransjenettstedet Variety. Serien vil nå gå på CBS i en to-timers seriefinale …

Les Mer

Sean Connery er død

Sir Sean Connery er død 90 år gammel. Den skotske skuespilleren var mest kjent for skildringen av James Bond, og var den første til å …

Les Mer