Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Bridger Walker på 6 år reddet sin lillesøster på 4 år fra å bli angrepet av en schäferhund

Bridger Walker, en modig 6 år gammel gutt fra Wyoming har blitt beryktet på sosiale medier etter å ha blitt rost av skuespillerinnen Anne Hathaway (37) for å ha reddet søsteren fra et hundeangrep.

9. juli hoppet Bridger i aksjon da en 1 år gammel gammel Schäferhund siktet mot sin 4 år gamle søster, heter det i en uttalelse fra familien innhentet av CNN. Mens han skjermet søsteren sin, ble han brutalt angrepet av hunden. Tragisk, i stedet for å løpe vekk, hoppet hunden og låste seg på Bridgers kinn,» lyder utsagnet delvis. Bridger gjennomgikk deretter en to timers operasjon som krevde mer enn 90 sting, ifølge hans familie, og da faren spurte ham hvorfor han hoppet inn mellom søsteren og hunden, sa han dette:

Hvis noen måtte dø, tenkte jeg at det skulle være meg, Den unge guttens tante startet en Instagram-side og delte at Bridger er en Avengers-fan, noe som fanget Hathaways oppmerksomhet:

«Jeg er ikke en Avenger, men jeg kjenner igjen en superhelt når jeg ser en. Jeg kan bare håpe at jeg er halvparten så modig som deg i livet mitt, Bridger», skriver hun i et eget Instgram-innlegg dedisert til seksåringen. skrev Hathaway på Instagram sammen med bilder av Bridger og søsteren hans.

Det har flere av dem åpenbart gjort, og i kommentarfeltet har blant andre Mark Ruffalo (52), som spiller The Incredible Hulk i Avengers-filmene, lagt igjen en hilsen.

«Mennesker som setter andre foran seg selv er de mest heroiske og omsorgsfulle menneskene jeg vet om. Jeg respekterer og beundrer motet og hjertet ditt. Ekte mot er ikke å dominere mennesker, motarbeide mennesker eller gå rundt som en tøff fyr. Ekte mot er å vite hva som er rett, og å gjøre det selv om det kanskje kan ende opp med å skade deg på noe vis», skriver skuespilleren til den modige seksåringen.

Chris Evans (39), som mange kjenner som Captain America, har på sin side sendt en videohilsen til Bridger.

– Jeg leste historien din og så hva du gjorde. Jeg er sikker på at du har hørt dette mye de siste dagene, men la meg bli den neste til å fortelle deg dette: Du er en helt. Det du gjorde var så modig og uselvisk. Søsteren din er så heldig som har deg som storebror, er blant det Evans sier, før han legger til at han skal sende et autentisk Captain America-skjold til ham.

Bridgers historie har nådd ut til mange mennesker, og gjennom Instagram oppdaterer tanten hans følgerne om hvordan det går med seksåringen. For tre dager siden skrev hun at arrene gror fint, og at han er oppegående og jevnt over en frisk og fornøyd gutt.

«Han kan ikke smile for bredt enda, men han flirte da jeg leste kommentarene deres til han», er blant det hun skrev. Videre oppfordret hun alle som ønsker å hjelpe til om å sende bilder av kule steiner de kommer over, ettersom Bridgers er svært begeistret for nettopp steiner.

Av og til kommer det en nyhet som vi alle har godt av. Spesielt i disse tider der mye er negativt. Vi beundrer ditt mot som sto foran Schäferhunden fra å angripe din lillesøster på fire år. Din smerte kjenner ingen begrensninger, men her snakker vi om en ekte Avenger-helt. Vi hyller deg Bridger som er en stor helt for oss alle!!

Kanskje du også liker

Norgesferie

I kjølevannet av corona-pandemien av stengte grenser og reiseinstruksjoner ut av Norge ført til kraftig oppgang av av nordmenn som ferierer i eget land.  Man …

Les Mer

Juventus FC har sparket Maurizio Sarri etter å ha blitt slått ut av UEFA Champions League

Juventus har sparket manager Maurizio Sarri et døgn etter å ha blitt slått ut av Champions League i den siste 16-delsfinalen til Lyon. Den tidligere …

Les Mer

God påske

Vi er inne i en spesiell påsketid der vi alle må være hjemme. Hva skjer med oss når vi får en klar beskjed fra myndighetene? …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly