Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

9 år siden i dag Anders Behring Breivik slo til i Regjeringskvartalet og på Utøya

Det er visse ting man aldri glemmer. Selv om det er 9 år siden nå var dette en mørk dag. Hvis du ikke har fått med deg Europas største terrorangrep som ble begått av Anders Behring Breivik, så bør du ta en historietime opp i mente. 22.juli, 11 trodde mange nordmenn at terrorangrepet var begått av muslimer, da våknet nett-trollene som brukte ord som ikke fortjener sin oppmerksomhet her på Facebook. Det mange ikke tenker på er at mange av oss tenker slik, det er garantert en muslim.

Sjokkert?

Nei da…

Det står i panna på mange nordmenn det. Rasisme er det og alltid har vært der. Sjokket ble derfor enormt da en vestkant gutt som er etnisk norsk hadde drept 77 mennesker. Siden 22.juli har debatten vært der om minnemerket på Utøya skal være, det har vært mye, det koker ned til naboene alltid klager. 9 år med krangling som har endt opp med bitterhet for noen.

De etterlatte får aldri barna sine tilbake som ble skutt ned på en øy. Her var det et paradis for AUF-ere i mange år som ble forelsket og fikk sin første kjæreste. Det er rett og slett hjerteskjærende og tenke på de siste minuttene, timene til ungdommen. AUF-ere, familien, venner glemmer aldri denne grusomme dagen. På få timer, uker, måneder og år fikk Norge oppmerksomhet fra verden!

Anders Behring Breivik sitter i Skien Fengsel på et lite rom og klager garantert over at han ikke får spilt Playstation. I dag er det 9 år siden ???????? opplevde terror første gang etter andre verdenskrig. Vi må aldri glemme 22.juli,11. Vi må snakke om dette på skolen for unngå ny terror!!

Mandag 25.juli,11 tok jeg toget til Oslo. Jeg måtte bare og fikk en opplevelse jeg aldri glemmer. Jeg satt i kirken da Norge stoppet opp 5 minutter Det er noe jeg aldri glemmer som fikk Halvard Henry til å tenke at det finnes håp med kjærlighet, vær glad og vis din takknemlighet. Bitterhet som fører til nasjonalistisk tankesett fører ingen sted!

Ta vare på deg selv på denne 9-årsdagen der mangfoldet er viktigst fremfor alt.

Kanskje du også liker

AC/DC er tilbake etter fire år pause med den besetning vi kjenner de mest for

Vokalist Brian Johnson, bassist Cliff Williams og trommeslager Phil Rudd er offisielt tilbake i AC/DC, som det første offisielle bildet av det gjenforente bandet viser. …

Les Mer

Konsertanmeldelse med Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland

Vår andre mann i redaksjonen i Lars Nicolai Skjølingstad og hans kjære kone Synnøve var på konsert med deres store helt Bjørn Eidsvåg og kameraten …

Les Mer

Alan Parker er død

Sir Alan Parker, den anerkjente britiske regissøren av filmer som Fame, Evita og Bugsy Malone, er død i en alder av 76 år. Den doble …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly