Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Huddersfield Town henter inn assistenttreneren til Leeds United som ny manager

Huddersfield Town har bekreftet Carlos Corberan som klubbens nye manager.

Carlos går til Terrier fra Leeds United, der han var assistenttrener for Marcelo Bielsa da de oppnådde opprykk til Premier League tidligere denne måneden. Han vil bli med i klubben av sine egne assistenttrenere som vil bli kunngjort etter hvert.

Huddersfield Towns leder for fotballoperasjoner Leigh Bromby sier:

Vi er veldig glade for å kunne ønske Carlos velkommen som vår nye manager i dag, i det som utvilsomt er en veldig viktig avtale for Huddersfield Town. Etter to vanskelige sesonger har vi lagt mye tanke og arbeid i hva vi vil være og hvordan vi jobber fremover.

Carlos var vår ideelle kandidat for vår nye manager fra begynnelsen, da hans idé om fotball er helt på linje med vår. Han er veldig sterk på behovet for at et lag skal ha en identitetsstyrke på banen; en måte å spille på som lar spillerne ikke være i tvil om rollene sine når de tråkker ned på gresset. Han tror på en høy energi, høy intensitet, angripende spillestil.

Han er en trener som har fokus på å jobbe for å forbedre spillerne. I likhet med oss ​​har han en virkelig tro på unge spillere, og ønsker å samarbeide med dem for å hjelpe dem å trives.

Han er utrolig lidenskapelig opptatt av denne muligheten, og han har virkelig tro på seg selv. Han er fast bestemt på å bringe suksess tilbake til Huddersfield Town.

Corberan ble tilbudt betydelig mer penger på The John Smiths Stadium og en sjanse til å ta den desidert mest høye og høyprofilerte rollen i karrieren.

Spanjolen etterfølger manager Danny Cowley, som ble sparket søndag bare to dager etter å ha slått West Bromwich Albion.

37-åringen som kommer fra Valencia, Spania, har en UEFA Pro-lisens og er kjent for sin styrke i coaching etter å ha jobbet sammen med Marcelo Bielsa siden hans ankomst til England.

Og Corberan har vært raske med å rose dem på Elland Road etter at nyheten om hans exit ble bekreftet.

– Jeg skriver disse linjene med stolthet over å være en del av den store familien til Leeds United, med nostalgi av å ha fullført et stadium på tre uforglemmelige år i livet mitt, og med en illusjon av å kunne fortsette å utvikle lidenskapen min som trener.

Huddersfield Town FC skuffet stort i 2019/20 med en 18.plass i Sky Bet Championship etter nedrykket fra Premier League i mai, 2019. Klubben er garantert sultne på å bevise sin storhet i den kommende sesongen som blir sparket i september!

Kanskje du også liker

23 popstjerner med en veldedighetssingel med formål for inntekt til coronaviruset

Til støtte for global innsats for å holde seg inne og redusere spredningen av det nye coronaviruset har noen av Storbritannias største artister gått sammen …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien – Jeff Lynne fra Electric Light Orchestra er 71 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien Jeff Lynne (vokalist, låtskriver, grunnlegger) av det legendariske bandet Electric Light Orchestra ble født på denne dagen i Erdington, Birmingham, England i 1947. …

Les Mer

Marco Silva sparket som manager i Everton FC

24 timer har gått etter det ydmykende 5 – 2 tapet mot rivalen Liverpool og det alle har ventet på skulle skje skjedde i kveld. …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly