Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Restaurant anmeldelse av Tio i Moss

Ukens leder har vært på Tio i Moss og her er Lars Nicolai Skjølingstads anmeldelse av restauranten, som ligger ved gamle Peterson Moss var i sin tid. Det har blitt byens nye storstue og er vår leder fornøyd? Her er hans anmeldelse!!

Restaurant og kulturlivet i Moss tar seg opp og det nyeste tilskuddet er Tios i Rebekkas gate på Verket. Restauranten kan tilby Tapas, Vin og kaffe som er saftig proklamert utenfor med et trendy og kult skilt. Tios har det meste av det man kan forvente av en typisk mellomstor by som Moss med sine 45.000 innbyggere etterhvert har blitt.

Tios er drevet av svensken Patrick Schøning født i 1979. Han driver blant annet Onkel Blå og har stor erfaring med restaurantdrift, Tio er det største rent volumessig som noengang har vært i Moss med sine 245 sitteplasser. Tio er i første rekke et tapas sted, Men på dagtid er det en kaffebar. Tio har også et bra utvalg av drinker, en egen velutstyrt bar kan de også skilte med.

Selve opplevelsen vi hadde var delt og hadde mye å gå på. Vi var der på en tirsdag i rimelig tid og bestilte en helt grei mengde tapas med totalt 18 småretter. Det må nevnes at Tio ikke kunne ha sin opprinnelige tapas meny på en stund på grunn av covid-19.

De beste smårettene vi hadde var

Rødbeter med ostekrem

Brassert svinekjake

Torsk ala planca

Crispy kylling

Vinen vi fikk var elegant servert i en isbøtte. Det var en Riesling Kabernette og passet ypperlig. Champagnen vi hadde i tillegg var en Prestige du Franc fra Dibolt Vallois. Vi fikk et lite ostefat som mellomrett.

Desserten var delikat og vi landet vi på:

Rabarbrasmuldrepai

Churros med nutella dip

Is

Til slutt ble det drinker på oss.

Dommen

Det som trakk ned var servicen som hadde mye å gå på. Lang ventetid med maten. For lite vann i lite praktiske mørke flasker og for lite korrekt informasjon om rettene. Drinkene var det mye å rette på og vinen vi fikk først var minst 2 grader for varm, en liten skandale som ble reddet av isbøtten. Drinken jeg fikk først kom med en skje og det var ikke bra. Opp i alt burde den aldri vært servert, men jeg fikk noe annet da.

Opplevelsen under ett var grei. Lokalet har stor plass og mye oppetid. Bra utvalg på vin og en romslig bar som trekker opp og prisene var helt innenfor til det jeg bestilte som fristet til gjentagelse. Koselig betjening og blide jenter trakk opp veldig og utsikten vi hadde rett i Mossefossen var også helt super og det fristet å sitte ute også. Elsker denne nye bydelen!

Ønsker meg gjerne tilbake til Tio på Verket i Moss!!  Terningkast 4!!

Mvh

Ukens leder aka Lars Nicolai Skjølingstad.

Kanskje du også liker

Morgan Schneiderlin klar for Nice

I dag ble det klart at den tidligere Southampton FC, Manchester United og nå sist i Everton ble klar for den franske klubben Nice. Morgan …

Les Mer

Schalke 04 har sparket David Wagner etter kun to seriekamper av årets Bundesliga

Schalke 04 har sparket manager David Wagner etter at hans lag sluppet inn 11 mål i de to første kampene i årets sesong av Bundesliga. …

Les Mer

Ukens leder – Grand Prix feber i stua

I kveld sparkes Melodi Grand Prix i gang og da kommer tullingene fram. Grand Prix feberen herjer og det mest utskjelte TV konseptet i hele …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly