Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Fulham FC møter Brentford FC i et historisk vest London-derby om spill i Premier League

Fulham skal møte Brentford i play off-finalen på Wembley etter å ha vunnet mot Cardiff City sammenlagt til tross for tap i andre kamp på Craven Cottage.

Cardiff hadde som mål å bli den første  klubben i historien i EFL Championship til å velte et under med to mål fra første kamp, og de gikk nær ved å gjøre nettopp det med en 2-1-seier torsdag kveld, men etter hvert bukket under for en 3 -2 sammenlagt.

Curtis Nelson scoret tidlig som ga Cardiff håp, men i løpet av et minutt utlignet Fulham FC-spilleren Neeskens Kebano sin slo til og sparket ballen med sitt imponerende frispark på slutten av første kamp som viste seg så viktig til fordel for Fulham FC.

Waliserne blir garantert sett som helter selv med tap og nytt år på nivå 2 på engelsk fotball. Klubben har gjennomgått noen vanskelige år etter nedrykket fra Premier League i 2014/15-sesongen, så det manager Neil Harris har skapt på den lille tiden han har vært manager i klubben er enormt.

Det blir Vest London-derby i år på Wembley. Vi snakker om to klubber som ikke er store og historisk er Brentford og Fulham på det nivået de alltid vil være på. Likevel er det som er sjarmerende med engelsk fotball og vil du se finalen på TV er V Sport (Tidligere Viasport)  Wembley tirsdag 4. august.  Kampen starter 20:45!

Hvem av Brentford FC eller Fulham FC går opp til Premier League? Det blir spennende å se. Svaret kommer på tirsdag til uken!

Kanskje du også liker

Skeid sikret seg kvalikplass etter ny hjemmeseier

Med to serierunder før slutt har Skeid Fotball klart å komme seg til kvalikspill etter at Johnny Per Buduson ble helten for Skeid-oksene etter mål …

Les Mer

Newcastle United har solgt Joselu til Alavés

Joselu er ferdjg som Newcastle United-spiller etter to år på Tyneside og har signert en treårig kontrakt med La Liga-klubben Alavés. Overgangen burde også bane …

Les Mer

Conan O’Brien gir seg på TBS etter 10 år sesonger

TV personligheten Conan O’ Brien  vil flytte til et ukentlig underholdningsshow på HBO Max som vil  fortsette å lage Conan Without Borders for HBO MAX. …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly