Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Fulham FC møter Brentford FC i et historisk vest London-derby om spill i Premier League

Fulham skal møte Brentford i play off-finalen på Wembley etter å ha vunnet mot Cardiff City sammenlagt til tross for tap i andre kamp på Craven Cottage.

Cardiff hadde som mål å bli den første  klubben i historien i EFL Championship til å velte et under med to mål fra første kamp, og de gikk nær ved å gjøre nettopp det med en 2-1-seier torsdag kveld, men etter hvert bukket under for en 3 -2 sammenlagt.

Curtis Nelson scoret tidlig som ga Cardiff håp, men i løpet av et minutt utlignet Fulham FC-spilleren Neeskens Kebano sin slo til og sparket ballen med sitt imponerende frispark på slutten av første kamp som viste seg så viktig til fordel for Fulham FC.

Waliserne blir garantert sett som helter selv med tap og nytt år på nivå 2 på engelsk fotball. Klubben har gjennomgått noen vanskelige år etter nedrykket fra Premier League i 2014/15-sesongen, så det manager Neil Harris har skapt på den lille tiden han har vært manager i klubben er enormt.

Det blir Vest London-derby i år på Wembley. Vi snakker om to klubber som ikke er store og historisk er Brentford og Fulham på det nivået de alltid vil være på. Likevel er det som er sjarmerende med engelsk fotball og vil du se finalen på TV er V Sport (Tidligere Viasport)  Wembley tirsdag 4. august.  Kampen starter 20:45!

Hvem av Brentford FC eller Fulham FC går opp til Premier League? Det blir spennende å se. Svaret kommer på tirsdag til uken!

Kanskje du også liker

Blackpool Fc har sparket Simon Grayson

Simon Grayson (Tidligere Leeds United og Sunderland) har i dag fått sparken i den tidligere Premier League-klubben Blackpool FC som pr dato spiller på nivå …

Les Mer

Plateanmeldelse: Kirk Windstein – Dream In Motion

Jeg skal være så brutal ærlig at jeg har aldri vært noen stor fan av Sludge Metal-heltene Crowbar, i alle fall inntil nå for nå …

Les Mer

Liste over film/TV-serier som har blitt satt på vent på grunn av coronaviruset

På grunn av unntakstilstanden i verden har blant annet underholdningsbransjen fått kjenne på tilstanden i verden. Her er en komplett liste over film/TV-serier som har …

Les Mer