Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Neil Cox har kommet hjem til Scunthorpe United etter 29 år som spiller og manager

Scunthorpe United er glade for å kunngjøre utnevnelsen av Neil Cox som vår nye First Team Manager.

48-åringen kommer fra Notts County, der han var assisterende sjef for Neal Ardley. Cox kommer fra byen og er velkjent for fansen fra Scunthorpe, etter å ha kommet gjennom rekkene i klubben. Han gjorde 26 opptredener og scoret ett mål, før han valgte overgang til Premier League-klubben Aston Villa tidlig i 1991 mot et gebyr på £ 400.000.

Den tidligere forsvareren som fikk 6 landskamper på det engelske u-21 landslaget fortsatte også å spille på høyeste nivå for Middlesbrough, Bolton Wanderers og Watford før han avsluttet sin spillkarriere i den walisiske klubben Cardiff City, Crewe Alexandra og Leek Town. Cox gjorde totalt 652 kamper på seniornivå og scoret 42 mål.

Cox startet trenerlivet med en ledelse i Leek Town før en seks år lang periode som assistent for Neal Ardley ved AFC Wimbledon. Duoen fortsatte deretter med å administrere Notts County. 29 år har gått Neil James Cox var sist på The Sands Venue Stadium, nå er 48-åringen endelig hjemme som fort kan bli en suksess for klubben som har vært som jojo de siste 10-årene. Spennende ansettelse!

 

Kanskje du også liker

Isolerer folk på hytta – Dikt av Per-Einar Stordahl

Vi har en stor fan som heter Per-Einar Stordahl som er dikter. Vi har fått lov til å dele hans dikt med leserne våres hva …

Les Mer

Drømmen om jobb som endelig ble realisert i en alder av 42 år

I alle år har jeg drømt om en jobb i samfunnet. For en uke siden ble det realistisk da jeg fikk beskjed fra NAV at …

Les Mer

Barbara Martin fra Supremes er død

Supremes Barbara Martin er død i en alder av 76 år. Sangeren i den ikoniske Motown gruppen døde onsdag, og hennes død ble senere bekreftet …

Les Mer