Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Robin Van Persie tilbake i Feyenoord som trener

Den tidligere Arsenal og Manchester United-spissen Robin van Persie har returnert til barndomsklubben Feyenoord som trener.

Robin Van Persie (37) hadde en avsluttende sesong som spiller med den nederlandsk klubben i 2018-19 og vil nå jobbe under manager Dick Advocaat for å hjelpe angrepsspillerne.

Det er ikke en offisiell stilling, så det er vanskelig for meg å gi den en tittel, sa den tidligere nederlandske landslagsspilleren i en uttalelse til klubbens nettside. Det er en vinn-vinn. Jeg skal finne ut om jeg liker å gjøre dette og hjelpe ansatte litt.

Van Persie skal jobbe med mennesker han pleide å spille med, inkludert Steven Berghuis og Nicolai Jørgensen. Men han synes ikke det er rart. Jeg føler meg fremdeles mer som en spiller enn en trener. Jeg var involvert i diskusjoner som spiller, og i denne rollen ønsker jeg å lage fine ting, morsomme øvelser. Jeg har ikke en eneste filosofi: alle veier fører til Roma.

Van Persie som spilte 102 kamper for sitt land, scoret 35 mål i 98 Æresdivisjon-opptredener i løpet av de to periodene hans med Feyenoord.

Siden Robin la opp som spiller i fjor har han jobbet i media i England. Neste oppgave for 37-åringen er nå å jobbe med spissene i sin barndomsklubb!

Kanskje du også liker

George W. Bush kaller George Floyds død, trakassering en «sjokkerende fiasko» i åpent brev: Donald Trump skyter tilbake

Et døgn etter at tidligere president Barack Obama ba amerikanere om en president, en kongress, et amerikansk justisdepartement og et føderalt rettsvesen som faktisk anerkjenner …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien – Johnny Cash døde på denne dagen i dag i 2003

Dagen i dag i musikkhistorien på denne dagen døde legenden Johnny Cash i en alder av 71 år i Nashville, Tennessee, USA. John R. Cash …

Les Mer

Artisten Eddie Money er død

kom den triste nyheten om at Eddie Money døde av kreft i en alder av 70 år. Money var ikke bare rockeartist, men gjorde også …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly