Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Robin Van Persie tilbake i Feyenoord som trener

Den tidligere Arsenal og Manchester United-spissen Robin van Persie har returnert til barndomsklubben Feyenoord som trener.

Robin Van Persie (37) hadde en avsluttende sesong som spiller med den nederlandsk klubben i 2018-19 og vil nå jobbe under manager Dick Advocaat for å hjelpe angrepsspillerne.

Det er ikke en offisiell stilling, så det er vanskelig for meg å gi den en tittel, sa den tidligere nederlandske landslagsspilleren i en uttalelse til klubbens nettside. Det er en vinn-vinn. Jeg skal finne ut om jeg liker å gjøre dette og hjelpe ansatte litt.

Van Persie skal jobbe med mennesker han pleide å spille med, inkludert Steven Berghuis og Nicolai Jørgensen. Men han synes ikke det er rart. Jeg føler meg fremdeles mer som en spiller enn en trener. Jeg var involvert i diskusjoner som spiller, og i denne rollen ønsker jeg å lage fine ting, morsomme øvelser. Jeg har ikke en eneste filosofi: alle veier fører til Roma.

Van Persie som spilte 102 kamper for sitt land, scoret 35 mål i 98 Æresdivisjon-opptredener i løpet av de to periodene hans med Feyenoord.

Siden Robin la opp som spiller i fjor har han jobbet i media i England. Neste oppgave for 37-åringen er nå å jobbe med spissene i sin barndomsklubb!

Kanskje du også liker

Miljøbomben ingen snakker om

Hver nyttårsaften fyrer vi i verden opp millioner av tonn med co2 rett ut i luften. Millioner av kroner går rett opp i røyk til …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien: Queen – Innuendo er 29 år

Innuendo er det fjortende studioalbumet av det britiske rockebandet, utgitt 5. februar 1991 av Parlophone i Storbritannia, og det er bandets første studioalbum som ble gitt …

Les Mer

Oppdatert liste på TV serier som har blitt kansellert i 2019/20

Vi skriver 20.mars og vi går mot slutten av TV sesongen 2019/20. Pr dato har 63 serier blitt sendt ferdig eller kansellert på grunn av …

Les Mer