Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Jason Tindall ny manager for AFC Bournemouth

Det har vært spennende i en uke hvilken AFC Bournemouth skulle velge etter nedrykket fra Premier League i juli. I ettermiddag ble det klart at sørkyst-klubben velger assistenten til Eddie Howe som forlot klubben etter 25 år som spiller, manager.

AFC Bournemouth er glade for å kunngjøre utnevnelsen av Jason Tindall til klubbens nye manager.

Tindall, som har tjent Cherries i mer enn 18 år som spiller og trener har skrivet under på papiret på en treårskontrakt på Vitality Stadium og vil forsøke å lede klubben tilbake til Premier League på første forsøk.

42-åringen ankom først Dorset i juli 1998 som fikk 199 kamper i alle konkurranser på tvers av to perioder.

Han ble senere utnevnt til assisterende sjef for Jimmy Quinn i september 2008 før han fortsatte i samme rolle under Eddie Howe noen måneder senere.

Tindall skulle være Howes assistent fra det tidspunktet og hjelpe til med å guide AFC Bournemouth til tre opprykk på seks sesonger, og kulminerte med et fem-års opphold i Premier League.

Det er en ære og et privilegium å være manager for en så flott fotballklubb, sier Tindall til afcbTV.

Suksessen til klubben de siste 12 årene med Eddie som har ansvaret og meg ved hans side kommer jeg ikke komme inn og rive alt opp og starte på nytt. Jeg vil være en dum å gjøre det.

Men jeg er min egen person med mine egne ideer og jeg ser etter å implementere dem så snart vi kommer tilbake på treningsfeltet.

Jeg vet at Sky Bet Championship er en veldig tøff liga, men målet mitt er å få denne klubben tilbake i Premier League ved første forsøk.

Dette er en utfordring som jeg føler jeg er klar for og en jeg gleder meg til.

AFC Bournemouth-eier Maxim Demin sier:

Jason har spilt en enorm rolle i denne klubbens suksess det siste tiåret og fortjener fullt ut å bli en ny manager.

Selv om hans kunnskap om klubben og lidenskap for klubben er uten tvil var han en fremtredende kandidat for denne rollen.

Han har stor entusiasme for prosjektet og gode ideer for å få det beste ut av en talentfull tropp. Dette er starten på en ny æra for denne fotballklubben og jeg er spent på hva fremtiden bringer.

Det er ingen tvil om Jason Tindall (42) har en enorm jobb å gjøre etter at Eddie Howe forlot klubben etter 25 år som spiller, manager. Tindall som er opprinnelig Charlton Athletic-produkt har vært på Sørkysten siden 2012. Det er ingen tvil om 42-åringen kjenner klubben og det blir spennende å se om den tidligere forsvareren får Joshua King og co tilbake på første forsøk!

Kanskje du også liker

Lars Nicolai anbefaler den folkekjære artisten Amr Diab fra Egypt

Min gode kollega, energibunten Delshad på jobb kom med en fantastisk anbefaling fra musikkverden jeg kunne høre på. Jeg falt pladask for artisten Amr Diabs …

Les Mer

Lars Nicolai og sekretær Synnøve tester Take away i Moss

Som en følge av restaurantbransjen i Moss og omegn ligger med brukket rygg for øyeblikket, har redaksjonen i Halvard Henry og co med programleder Lars …

Les Mer

Plateanmeldelse: Ozzy Osbourne – Ordinary Man

Sist vi hørte noe fra Ozzy Osbourne var i 2010 da han ga ut Scream til undertegnede store skuffelse, hva som har skjedd på disse …

Les Mer