Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Jason Tindall ny manager for AFC Bournemouth

Det har vært spennende i en uke hvilken AFC Bournemouth skulle velge etter nedrykket fra Premier League i juli. I ettermiddag ble det klart at sørkyst-klubben velger assistenten til Eddie Howe som forlot klubben etter 25 år som spiller, manager.

AFC Bournemouth er glade for å kunngjøre utnevnelsen av Jason Tindall til klubbens nye manager.

Tindall, som har tjent Cherries i mer enn 18 år som spiller og trener har skrivet under på papiret på en treårskontrakt på Vitality Stadium og vil forsøke å lede klubben tilbake til Premier League på første forsøk.

42-åringen ankom først Dorset i juli 1998 som fikk 199 kamper i alle konkurranser på tvers av to perioder.

Han ble senere utnevnt til assisterende sjef for Jimmy Quinn i september 2008 før han fortsatte i samme rolle under Eddie Howe noen måneder senere.

Tindall skulle være Howes assistent fra det tidspunktet og hjelpe til med å guide AFC Bournemouth til tre opprykk på seks sesonger, og kulminerte med et fem-års opphold i Premier League.

Det er en ære og et privilegium å være manager for en så flott fotballklubb, sier Tindall til afcbTV.

Suksessen til klubben de siste 12 årene med Eddie som har ansvaret og meg ved hans side kommer jeg ikke komme inn og rive alt opp og starte på nytt. Jeg vil være en dum å gjøre det.

Men jeg er min egen person med mine egne ideer og jeg ser etter å implementere dem så snart vi kommer tilbake på treningsfeltet.

Jeg vet at Sky Bet Championship er en veldig tøff liga, men målet mitt er å få denne klubben tilbake i Premier League ved første forsøk.

Dette er en utfordring som jeg føler jeg er klar for og en jeg gleder meg til.

AFC Bournemouth-eier Maxim Demin sier:

Jason har spilt en enorm rolle i denne klubbens suksess det siste tiåret og fortjener fullt ut å bli en ny manager.

Selv om hans kunnskap om klubben og lidenskap for klubben er uten tvil var han en fremtredende kandidat for denne rollen.

Han har stor entusiasme for prosjektet og gode ideer for å få det beste ut av en talentfull tropp. Dette er starten på en ny æra for denne fotballklubben og jeg er spent på hva fremtiden bringer.

Det er ingen tvil om Jason Tindall (42) har en enorm jobb å gjøre etter at Eddie Howe forlot klubben etter 25 år som spiller, manager. Tindall som er opprinnelig Charlton Athletic-produkt har vært på Sørkysten siden 2012. Det er ingen tvil om 42-åringen kjenner klubben og det blir spennende å se om den tidligere forsvareren får Joshua King og co tilbake på første forsøk!

Kanskje du også liker

The Walking Dead jobber med å hente tilbake Lauren Cohan etter at Whiskey Cavalier ble kansellert i mai

Etter syv år på The Walking Dead ønsket Lauren Cohan å utvide seg til andre prosjekter, men så langt har det dessverre ikke fungertså bra. …

Les Mer

Pearl Jam – Gammel kjærlighet ruster aldri

En sen april dag i 1994 og jeg var 19 år og relativt en stor beundrer av Grunge stilen allerede. Det syntes på hele meg. …

Les Mer

Rush dominerer strømmetjenester etter Neil Pearts død

Rush dominerer strømmetjenester og salg av deres omfattende katalog steg i USA i dagene etter trommeslageren Neil Pearts død, ifølge Billboard. Nyhetene om Pearts død …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly