Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Andrea Pirlo ny manager for Juventus

Bare noen timer har gått etter Maurizio Sarr (61) hadde fått sparken kom den gamle damen (Juventus) med nyheten at de har ansatt den tidligere giganten Andrea Pirlo (41) som ny manager.

Pirlo som fikk 164 kamper for klubben mellom 2011 og 2015 ble bare utnevnt til U-23 manager for 10 dager siden.

En uttalelse fra klubben:

Klubben har bestemt seg for å overlate Pirlo som trener etter å allerede ha valgt han som trener for U-23 laget til Juventus. Dagens valg er basert på troen på at Pirlo har det som trengs for å lede fra sin debut på benken, en ekspert og talentfull tropp for å forfølge nye suksesser.

Andrea Pirlo er født i Flero i provinsen Brescia som har hatt en legendarisk karriere som spiller som har ført til at han vant alt, fra Champions League til verdensmesterskapet i 2006. I sine fire år i tiden som spiller i Juventus vant Pirlo like mange ligatitler, en Coppa Italia og to italienske Super Cups.

I dag begynner et nytt kapittel av karrieren i fotballens verden, som det ble sagt for snart en uke siden fra Maestro til Mister. Fra i dag vil han være folkets-trener for folket i Juventus, ettersom klubben har bestemt seg for å overlate han som ny trener for laget.

Andrea Pirlo signerte i dag en toårskontrakt frem til 30. juni 2022. Fra debuten i barndomsklubben i Brescia i 1995 har giganten spilt for klubbene:

Brescia, Inter Milan, Reggina, AC Milan, Juventus. Det siste den folkekjære spilleren gjorde var å spille for den amerikanske MLS-klubben New York City fra 2015 til 2017 der han fikk 61 kamper, 1 mål for klubben. For sitt kjære Italia fikk Andra 116 kamper, 13 mål fra hans debut i 2002 og siste kamp var i 2015.

Nå er legenden fra Brescia tilbake der han ble hyllet av alle og supporterne jubler over denne ansettelsen. Er Pirlo en frelser? Kan den gamle dame bli bedre under ledelse av legenden og verdens kuleste spiller (Ifølge Gennaro Gattuso) som uttalte en gang at «når jeg ser Andrea Pirlo spille, når jeg ser ballen i føttene hans, spør jeg meg selv om jeg egentlig kan betraktes som en fotballspiller».

Kanskje du også liker

Ny musikk først oktober, del 1, 2020

Endelig tilbake med masse ny støy til sine kjære lesere og gjett om jeg elsker å gi deg det du setter pris på av ny …

Les Mer

Plateanmeldelse: Napalm Death – Throes of Joy in the Jaws of Defeatism

Det har nå gått fem år vi sist hørte fra Grindcore-heltene Napalm Death som har vært aktive siden 1981, og i disse dager er de …

Les Mer

Ukens leder – Syklister til glede og Irritasjon

Sportsavdelingen i redaksjonen, ved programleder Lars i førersetet har satt seg noen hårete mål ved å være mer på sykkelsetet. Dette viste seg å være …

Les Mer