Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Andrea Pirlo ny manager for Juventus

Bare noen timer har gått etter Maurizio Sarr (61) hadde fått sparken kom den gamle damen (Juventus) med nyheten at de har ansatt den tidligere giganten Andrea Pirlo (41) som ny manager.

Pirlo som fikk 164 kamper for klubben mellom 2011 og 2015 ble bare utnevnt til U-23 manager for 10 dager siden.

En uttalelse fra klubben:

Klubben har bestemt seg for å overlate Pirlo som trener etter å allerede ha valgt han som trener for U-23 laget til Juventus. Dagens valg er basert på troen på at Pirlo har det som trengs for å lede fra sin debut på benken, en ekspert og talentfull tropp for å forfølge nye suksesser.

Andrea Pirlo er født i Flero i provinsen Brescia som har hatt en legendarisk karriere som spiller som har ført til at han vant alt, fra Champions League til verdensmesterskapet i 2006. I sine fire år i tiden som spiller i Juventus vant Pirlo like mange ligatitler, en Coppa Italia og to italienske Super Cups.

I dag begynner et nytt kapittel av karrieren i fotballens verden, som det ble sagt for snart en uke siden fra Maestro til Mister. Fra i dag vil han være folkets-trener for folket i Juventus, ettersom klubben har bestemt seg for å overlate han som ny trener for laget.

Andrea Pirlo signerte i dag en toårskontrakt frem til 30. juni 2022. Fra debuten i barndomsklubben i Brescia i 1995 har giganten spilt for klubbene:

Brescia, Inter Milan, Reggina, AC Milan, Juventus. Det siste den folkekjære spilleren gjorde var å spille for den amerikanske MLS-klubben New York City fra 2015 til 2017 der han fikk 61 kamper, 1 mål for klubben. For sitt kjære Italia fikk Andra 116 kamper, 13 mål fra hans debut i 2002 og siste kamp var i 2015.

Nå er legenden fra Brescia tilbake der han ble hyllet av alle og supporterne jubler over denne ansettelsen. Er Pirlo en frelser? Kan den gamle dame bli bedre under ledelse av legenden og verdens kuleste spiller (Ifølge Gennaro Gattuso) som uttalte en gang at «når jeg ser Andrea Pirlo spille, når jeg ser ballen i føttene hans, spør jeg meg selv om jeg egentlig kan betraktes som en fotballspiller».

Kanskje du også liker

Filmanmeldelse: Toy Story 4 av Lars Nicolai Skjølingstad

Dere trodde at det var slutt på universet da Andy ga bort lekene sine, Woody, Buzz Lightyear, Dino, herr og fru Potethue og de andre …

Les Mer

Coronaviruset: Southampton FC første Premier League-klubb som kunngjør at spillere vil utsette en del av lønningene frem til juni

Southampton FC har blitt den første Premier League-klubben som kunngjør at spillerne vil utsette en del av lønningene midt i coronavirus-pandemien. Manager Ralph Hasenhuttl og …

Les Mer

Falling In Reverse gitarist Derick Jones er død

Falling In Reverse gitarist Derek Jones er død i en alder av 35 år. Hans død ble bekreftet av bandets frontmann Ronnie Radke, som sier …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly