Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Marge Simpson svarer på Trump-rådgiverens Kamala Harris: ‘I Teach My Children Not to Name-Call’

Marge Simpson svarte på en tweet lastet opp av en seniorrådgiver for president Donald Trump der hun håner visepresidentkandidat Kamala Harris, og sammenligner stemmen sin som “The Simpsons».

I en video lastet opp på Twitter sier Marge (Julie Kavner) at hun føler seg ikke respektert av Jenna Ellis kommentar, som hun tolket som en fornærmelse både for seg selv og for Harris.

«Jeg hadde tenkt å bli forbanna, men jeg er redd for at de vil slå den,» sier karakteren fra TV når videoen avsluttes.

Marges karakter har tre barn: Bart, Lisa og Maggie. Hun sa i videoen at hun har som mål å oppdra barna sine med høyere atferdsstandard enn de som ble demonstrert av Ellis på sosiale medier.

«Jeg lærer barna mine ikke å lage kallenavn, Jenna,» sier hun i det korte klippet som du ser nederst på artikkelen.

Tweeten om Harris stemme kom 12. august, dagen etter hennes valg som Joe Bieens eventuelle kommende minister. Omtrent på samme tid begynte kommentarer å sirkulere som stilte spørsmål ved både legitimiteten hennes som svart kvinne og hennes fødested.

I klippet identifiserer Marge seg også som en «vanlig forstads husmor,» sannsynligvis med henvisning til nylige tweets av presidenten som har kommet under ild for potensielt sexistiske og rasistiske undertoner.

«Den forstads husmoren «vil stemme på meg,» sto hans innlegg. «De vil ha sikkerhet og er begeistret for at jeg avsluttet det langvarige programmet der lavinntektsboliger ville invadere nabolaget deres. Biden ville installere den på nytt i en større form, med Corey Booker ansvarlig!

Ellis svarte på klippet og la ut at Marge ville stemme sammen med demokratpartiet «per post», og kom med flere mer underbyggede tweets som kritiserte postvoteringen.

Kanskje du også liker

Corrosion of Conformitys trommeslager Reed Mullin er død

Bandkameratene hans bekreftet hans bortgang i et innlegg på sosiale medier mandag. Det er med tungt hjerte at vi tar farvel med en venn, en …

Les Mer

USA er i flammer

Den siste uken har USA vært i flammer og her på fjellet vårt i Nord sitter vi å tenker vårt. Er vi overrasket? Nei. Mange …

Les Mer

Tredje serie fra The Walking Dead skaperne har premiere i 2020

På lørdagens New York Comic-Con-panel for AMCs tredje Walking Dead-serie, avduket kanalen den første traileren til den fremdeles uten navn, som du kan se under. …

Les Mer