Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Marge Simpson svarer på Trump-rådgiverens Kamala Harris: ‘I Teach My Children Not to Name-Call’

Marge Simpson svarte på en tweet lastet opp av en seniorrådgiver for president Donald Trump der hun håner visepresidentkandidat Kamala Harris, og sammenligner stemmen sin som “The Simpsons».

I en video lastet opp på Twitter sier Marge (Julie Kavner) at hun føler seg ikke respektert av Jenna Ellis kommentar, som hun tolket som en fornærmelse både for seg selv og for Harris.

«Jeg hadde tenkt å bli forbanna, men jeg er redd for at de vil slå den,» sier karakteren fra TV når videoen avsluttes.

Marges karakter har tre barn: Bart, Lisa og Maggie. Hun sa i videoen at hun har som mål å oppdra barna sine med høyere atferdsstandard enn de som ble demonstrert av Ellis på sosiale medier.

«Jeg lærer barna mine ikke å lage kallenavn, Jenna,» sier hun i det korte klippet som du ser nederst på artikkelen.

Tweeten om Harris stemme kom 12. august, dagen etter hennes valg som Joe Bieens eventuelle kommende minister. Omtrent på samme tid begynte kommentarer å sirkulere som stilte spørsmål ved både legitimiteten hennes som svart kvinne og hennes fødested.

I klippet identifiserer Marge seg også som en «vanlig forstads husmor,» sannsynligvis med henvisning til nylige tweets av presidenten som har kommet under ild for potensielt sexistiske og rasistiske undertoner.

«Den forstads husmoren «vil stemme på meg,» sto hans innlegg. «De vil ha sikkerhet og er begeistret for at jeg avsluttet det langvarige programmet der lavinntektsboliger ville invadere nabolaget deres. Biden ville installere den på nytt i en større form, med Corey Booker ansvarlig!

Ellis svarte på klippet og la ut at Marge ville stemme sammen med demokratpartiet «per post», og kom med flere mer underbyggede tweets som kritiserte postvoteringen.

Kanskje du også liker

Marco Silva sparket som manager i Everton FC

24 timer har gått etter det ydmykende 5 – 2 tapet mot rivalen Liverpool og det alle har ventet på skulle skje skjedde i kveld. …

Les Mer

David Ellefson: Nytt Megadeth-album er sinnsykt progressivt

David Ellefson sier at det nye Megadeth studioalbumet er ”sinnsykt progressivt” og har berømmet trommeslager Dirk Verbeurens arbeid. Bassisten snakket med Metal Rules om sitt …

Les Mer

Bob Dylan er tilbake med ny musikk på åtte år

Bob Dylan har gitt ut sin første originale sang på åtte år. Sangen har fått tittelen Murder Most Foul og det er basert på attentatet …

Les Mer