Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Marge Simpson svarer på Trump-rådgiverens Kamala Harris: ‘I Teach My Children Not to Name-Call’

Marge Simpson svarte på en tweet lastet opp av en seniorrådgiver for president Donald Trump der hun håner visepresidentkandidat Kamala Harris, og sammenligner stemmen sin som “The Simpsons».

I en video lastet opp på Twitter sier Marge (Julie Kavner) at hun føler seg ikke respektert av Jenna Ellis kommentar, som hun tolket som en fornærmelse både for seg selv og for Harris.

«Jeg hadde tenkt å bli forbanna, men jeg er redd for at de vil slå den,» sier karakteren fra TV når videoen avsluttes.

Marges karakter har tre barn: Bart, Lisa og Maggie. Hun sa i videoen at hun har som mål å oppdra barna sine med høyere atferdsstandard enn de som ble demonstrert av Ellis på sosiale medier.

«Jeg lærer barna mine ikke å lage kallenavn, Jenna,» sier hun i det korte klippet som du ser nederst på artikkelen.

Tweeten om Harris stemme kom 12. august, dagen etter hennes valg som Joe Bieens eventuelle kommende minister. Omtrent på samme tid begynte kommentarer å sirkulere som stilte spørsmål ved både legitimiteten hennes som svart kvinne og hennes fødested.

I klippet identifiserer Marge seg også som en «vanlig forstads husmor,» sannsynligvis med henvisning til nylige tweets av presidenten som har kommet under ild for potensielt sexistiske og rasistiske undertoner.

«Den forstads husmoren «vil stemme på meg,» sto hans innlegg. «De vil ha sikkerhet og er begeistret for at jeg avsluttet det langvarige programmet der lavinntektsboliger ville invadere nabolaget deres. Biden ville installere den på nytt i en større form, med Corey Booker ansvarlig!

Ellis svarte på klippet og la ut at Marge ville stemme sammen med demokratpartiet «per post», og kom med flere mer underbyggede tweets som kritiserte postvoteringen.

Kanskje du også liker

Full krise i Macclesfield Town FC

Macclesfield Town-manager Daryl McMahon og hans assistent Steve Gritt har trekket seg fra sine roller i League Two-klubben. McMahon og Gritt er forstått å være …

Les Mer

Leverage er tilbake på TV og blir den første TV-serien på den nye strømmetjenesten IMdb TV

Gjør deg klar for en kriminalitetsbølge: Leverage som gikk i fem sesonger fra 2008 til 2012 på TNT Network kommer tilbake med nye episoder i …

Les Mer

Kommentar fra Redaktør om Ari Behns liv og mental helse

I går kom den triste nyheten at mossingen Ari Behn og tidligere ektemann av Prinsesse Märtha Louise hadde tatt selvmord på selveste 1.juledag, og med …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly