Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ukens leder – Petter Northug

Atter en gang har den tidligere langrennsløperen Petter Northug havnet i skjærsilden til pressen med sitt siste sprell. Dette sprellet inneholdt råkjøring og besittelse av Kokain. Det blir nok en gamg straffesak for den godeste Petter og dette kan bli langvarig. Aner vi et gjentakende mønster og tendenser til å ha et problem med rus?

Strafferammen for dette siste sprellet er minst 20 dager i fengsel og hvis det viser seg at Petter har kjørt i rus påvirket tilstand kan dette bli enda lenger. Vi snakker ubetinget fengsel og høy strafferamme. I alle fall fratakelse av førerkortet igjen og fra før av har 34-åringen er forhold med fyllekjøring fra 2014 der han også vraket bilen totalt, skadet passasjeren og forlot deretter ulykkesstedet.

Northug tok sin straff som en mann. Boten ble skyhøy og han måtte sone med fotlenke. Likevel stoppet det ikke han fra å vinne fire VM gull i Falun etter at han hadde sonet ferdig. Men dommen på 185.000 kroner i bot svei nok pluss at han ble fratatt førerkortet på livstid. Som er 5 år… ehh… jah… Vel. Nå forsvinner nok lappen for alltid og kanskje ser vi ham på hesteryggen istedet.

Det jeg spør meg mest om er om den tidligere ski-stjernen har fått problemer privat etter at karrieren endte og rampelyset ble skrudd av. Vel, det er jo en skjebne han deler med mange men er ikke så vanlig å høre om i langrennsporet akkurat. Men det har jo blitt endel festing etter at han la skia på hylla. Eller ble det egentlig det?

Det er jo klart at en singel mann på 34 år er jaktet av andre single kvinner i visse miljøer. Akkurat hvem og hvordan han treffer folk skal vi i halvard henry no ikke spekulere i. Uansett hadde det vært en fordel om Petter hadde gjort ting litt roligere rundt seg. Han blir jo ikke akkurat yngre med årene og han kan ikke leve dette jet-set livet bestandig.

Vi håper at Petter finner kjærligheten og evnen til å finne en ro i livet sitt igjen. Vi unner han det, det har vært en del skriverier allerede i pressen om denne siste episoden med Petter men vi kan si at vi ikke ønsker å hive mer bensin på bålet. Til og med de useriøse humor gruppene på diverse sosiale medier har gått ut å fjernet diverse fæle tråder med Petter og det syntes vi er bra.

Vi ønsker å hjelpe å støtte Petter i denne vanskelige perioden. Kanskje trenger han mer hjelp og støtte til å takle dette enn ytterligere smeller i fremtiden. Vi håper uansett det beste for Petter Northug!!

Mvh

Lars Nicolai Skjølingstad

Ukens leder er skrivet av Lars Nicolai Skjølingstad som også er bak podcasten våres. Det er viktig å minne at dette er noe vi i Redaksjonen står 100 % bak. Petter trenger seriøst hjelp og se seg litt i speilet nå. Det å kjøre i ruset tilstand og sette andre i fare på E6 i 168 km i timen er kriminelt, ta ansvar og nok en gang må du offentlig ut å si unnskyld. Husk at du er et forbilde Petter!

Kanskje du også liker

I dag er det 27 år siden trommeslageren, Jeff Porcaro i Toto døde

En av grunnene til jeg ble fan av Toto i en alder av 12 år var Jeff Porcaro på trommer og i dag er det …

Les Mer

Leeds United er tilbake i Premier League etter 16 år

Leeds United er tilbake i Premier League etter 16 år med fotball på nivå 2 og tre i engelsk fotball. Klubben fra Yorkshire var en …

Les Mer

Huddersfield Town henter inn assistenttreneren til Leeds United som ny manager

Huddersfield Town har bekreftet Carlos Corberan som klubbens nye manager. Carlos går til Terrier fra Leeds United, der han var assistenttrener for Marcelo Bielsa da …

Les Mer