Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

James Maddison har signert ny kontrakt med Leicester City FC

Siden han kom fra Norwich City i juni 2018 har 23-åringen utviklet seg til et av Premier Leagues mest spennende unge talenter, i tillegg til et sentralt medlem av Leicester Citys førstelagstropp.

Den engelske landslagsspilleren, som debuterte for de tre løvene i november 2019, har gjort 76 opptredener for City i alle konkurranser, og scoret 16 mål, og ble kåret til klubbens unge spiller i sesongen på slutten av kampanjen 2018/19.

Maddison uttaler seg til klubbens nettside:

Jeg er så glad for å signere en ny kontrakt for denne fotballklubben. Det er en utrolig spennende tid å være en Leicester City-spiller med så mange positive ting som skjer på og utenfor banen og det gleder jeg meg over. Det vi har oppnådd som klubb denne sesongen er et stort skritt fremover for oss, og jeg vet at det er så mye mer å komme fra dette laget.

”Jeg har hatt glede av hvert øyeblikk siden jeg kom til Leicester City. Supporterne har vært utrolig for meg, og vi har et fantastisk sett med spillere i det garderoben som er fast bestemt på å vise hva vi er i stand til å gjøre sammen i både Europa og Premier League neste sesong. »

Maddison ble født i Coventry og begynte sin karriere i Sky Blues som ble tatt opp fra akademiet, før han valgte overgang til Norwich City i januar 2016.

Han fortsatte utviklingen på utlån hos Aberdeen før han kom tilbake til Carrow Road og fortsatte med å spille for Norwich City der 23-åringen fikk 53 kamper i alle konkurranser, og scoret 16 mål.

James fikk sin debut for Leicester City mot Manchester United på Old Trafford i august 2018, og scoret på sin første kamp på King Power Stadium en uke senere i en 2 – 0 seier mot Wolverhampton Wanderers.

Den kreative midtbanespilleren gjorde 38 opptredener for City i alle konkurranser, og fant nettet syv ganger, og ble kåret til klubbens Unge spiller av sesongen etter en imponerende første kampanje i Premier League.

Denne sesongen har Maddison spilt 38 kamper i alle konkurranser og har allerede slått målet sitt for siste sesong med ni til hans navn. Han debuterte også på det engelske landslaget på Wembley Stadium i november, i en 7-0-seier mot Montenegro i UEFA EURO 2020-kvalifiseringen.

Kanskje du også liker

Ukens leder – Vi pynter til jul

Dette året har vært mildt sagt turbulent i de tusen hjem. Det rapporteres om heftig salg av utendørs julepynt og folk begynner rekordtidlig å pynte …

Les Mer

1 år siden i dag korona kom til Norge

I dag er det ett år siden korona kom til Norge og hva har skjedd på dette året?   Det har skjedd en del og …

Les Mer

Ukens leder – Velferdsstaten til skogs

Vi beveger oss nå i ukjent terreng med velferdsstaten, og ikke bare på Covid 19 nivå. Denne skaden kan bli permanent. Nåtidens politiske kurs er …

Les Mer