Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Justin Townes Earle, sanger/låtskriver og sønn av Steve Earle er død

Justin Townes Earle, sangeren/låtskriveren og sønnen til Steve Earle  er død i en alder av 38 år.

Nyheten ble bekreftet på musikerens Facebook-side, med en uttalelse der det sto:

«Det er med enorm tristhet vi informerer deg om bortgangen til vår sønn, ektemann, far og venn Justin. Så mange av dere har stolt på musikken hans og tekstene gjennom årene, og vi håper at musikken hans vil fortsette å veilede deg på dine reiser. Du vil bli savnet kjære Justin. ”

Innlegget inneholdt også en lyrikk fra hans sang fra 2015 Looking For A Place To Land:

“Jeg har krysset hav. Kjente iskaldt regn og blåste sand. Jeg har krysset linjer og veier og lurer på elver. Bare ute etter et sted å lande. ”

Earle, som ble født i 1982 og oppkalt etter Townes Van Zandt, tilbrakte disse tidlige årene fremmed fra faren, som forlot moren Carol-Ann Hunter da han var to år gammel.

Han hadde en turbulent barndom og slet med avhengighet fra en tidlig alder, ved å bruke heroin i en alder av 12 år med sine senere tenåringer preget av småkriminalitet, drikking og seriebruk av narkotika.

Imidlertid var det utgivelsen av Nirvanas unkoblede versjon av Lead Belly’s Where Did You Sleep Last Night som viste seg å være et vendepunkt for Earle.

Han sa til Classic Rock i 2014:

«Plutselig var det fornuftig for meg. Alle tok ting fra den generasjonen som hadde gått før. Så jeg kastet den elektriske gitaren min og kjøpte meg en akustisk.

Det førte til utgivelsen av debutalbumet hans The Good Life i 2008, med hans siste plate The Saint of Lost Causes som kom i mai 2019.

På albumet Single Mothers fra 2014 hyllet Earle Carol-Ann.

«Hun oppdro meg og gjorde som en mann burde gjort,» sa han til Classic Rock. “Hun var roadie og kjørte lastebil for det var de beste pengene hun kunne tjene.

“Moren min jobbet mye. Det jeg er i dag, er mye mer på grunn av henne enn min far. ”

Hyllester har kommet inn for Earle på sosiale medier, med artisten Samantha Crain som sier: “Min venn, Justin Townes Earle, er død. En så enorm låtskriver, han tok meg med på to turneer og behandlet meg alltid så vennlig.

”Han forsto kamp, ​​han forsto glede – jeg så ham på toppene og dalene i begge gjennom de 13 årene jeg kjente ham. Vi vil savne deg JT. ”

Bandet The Head & The Heart legger til: “RIP Justin Townes Earle. Vi hadde gleden av å spille noen forestillinger sammen. Han var en så enorm låtskriver og autentisk sjel. Dette året er en tyv. ”

Forfatteren Stephen King ser: “Det ser ut til at Justin Townes Earle er død. Jeg håper det er en stor bløff, men frykter at den ikke er det. For et tap. ”

Ingen dødsårsak er blitt offentliggjort.

Justin Townes Earle (4. januar 1982 – 23. august 2020 var en amerikansk singer-songwriter og musiker. Han var sønn av alternativ countryartist Steve Earle og ble delvis oppkalt etter Townes Van Zandt. Fra 2007 til 2019 kom Justin ut med åtte studioalbum!

2020 er det året som tar. Lite med som gir, men som tar. Storhetene dør som fluer og verden våres blir forandret og verden våres blir aldri som før igjen. Takk for alt Justin Townes Earle – Musikken din lever videre i oss alle!

 

 

 

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Deep Purple er tilbake med nytt album Whoosh! og europaturné starter 31.mai

Deep Purple vil gi ut sitt nye album Whoosh! 12. juni. Legendene er tilbake med sitt 21. album, det markerer tredje gang de har jobbet …

Les Mer

Keeperlegenden Henry Rune Baugh er død

Keeperlegenden Henry Rune Baugh (eks mossing) døde 3.januar. Vi som er glad i norsk fotball historie vil nok huske Baugh mest som keeper i storhetstiden …

Les Mer

Darren Bent legger opp i en alder av 35 år

Darren Bent har vært uten en klubb siden han ble frigitt av Derby County på slutten av sesongen 2017/18 som i dag har lagt opp …

Les Mer