Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Når skal elendigheten ta slutt for den gamle storheten fra Melløs

Jeg hadde ikke tenkt til å skrive et innlegg om mitt kjære Moss Fotballlklubb her på nettsiden, men nå føler jeg for å si det som det er. Når skal elendigheten ta slutt for den gamle storheten?

Siden nedrykket fra Tippeligaen (Eliteserien) i 2002 har det vært 18 år på nest øverste nivå, tredje nivå og fjerde nivå og situasjonen med økonomien har forverret seg med tiden som har gått. Når du er lidenskapelig supporter som det jeg er så gjør det vondt i sjela å se det laget jeg ble forelsket i på 80-tallet.

Den tiden med Real Madrid på Melløs er forbi for lengst, jeg var da 11 år i 1988 og livet som Moss FK-supporter var stort, jeg priser meg lykkelig over at jeg fikk vært med på oppturen, nedturen derimot har vært stygg å være vitne til. Når skal det ta slutt?

Den tiden med lange køer «Trekk i mot midten» er forbi for lengst, nå er vi en gjeng naive supportere som er 40 av oss som står konstant på rustne Melløs hver 14 dag. Hva får vi igjen for pengene? Absolutt ingenting, svært få oppturer og drømmen om å komme tilbake til tiden med Real Madrid på utsolgt Melløs er så fjernt som det går an å komme til.

I dag leverte Moss FK årsbeste mot Kvik Halden. Det hjelper selvfølgelig lite for oss kæller og kællinner at Halden-klubben vant 1 – 0 etter mål av Kevin Krans (Tidligere Fulham FC-spiller) Fin nedtur det Krans og spille på Craven Cottage til en folketom Halden Stadion. Jeg har sagt den siste uken at kampene mot Kvik Halden og Fredrikstad Fotballklubb vil være nådestøtet for vår kroatiske trener Mario Jovic, det hjelper svært lite hvor mye kurs du har innen UEFA når resultatene uteblir Mario.

Derfor kan kampen mot Fredrikstad Fotballklubb bli den siste med kroaten ved roret. Hvem skal ta over? Ta opp den gamle helten Kjell Ove Henriksen som ny trener som kan ta med seg Kjetil Jensen. Dette er to stødige kæller med stort hjerte for klubben og jeg er ikke tvil om at denne uken som vi snart går inn i kan bli meget spennende for oss som elsker Moss FK.

Moss FK er en gammel storhet med cupgull (1983) Seriemesterskap (1987). Supporterne til klubben finnes det mange av. Det er mange som bryr seg om MFK som vil ha klubben opp fra gjørma, det er på tide å ta ansvar nå. Det som skjer pr dato er hjerteskjærende å være vitne til.

Mossing til jeg dør

Kanskje du også liker

Tommy Kristiansen – Norges nye gitarhelt

I denne artikkelen skal vi ta for oss den vi syntes er Norges nye gitarhelt, Tommy Kristiansen. Dale-gutten kan virkelig spille og er like synlig …

Les Mer

Zombieland 2: Double Tap – Official Trailer

Den første traileren til Zombieland: Double Tap oppfølgeren til komedien i 2009 ble slippet torsdag, og flere av skuespillerne som var med i den første …

Les Mer

David Roback fra Mazzy Star er død

Tidligere denne uken kom den triste beskjeden at gitarist og medlem i det alternative rock-bandet Mazzy Star hadde tapt kampen mot kreften i en alder av 61 …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly