Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Jack Grealish har skrivet under på en femårskontrakt med sitt kjære Aston Villa

Aston Villa Football Club er glad for å kunngjøre at kapteinen Jack Grealish har signert en ny femårskontrakt.

25-åringens nye avtale vil fansen se han på Villa Park frem til 2025.

Jack har vært med klubben siden han var åtte år gammel og debuterte i klarett og blå på slutten av sesongen 2013/14. Han forble hos Villa til tross for nedrykk i 2016 og var avgjørende for vår retur til  toppdivisjonen i fjor.

I vår første sesong tilbake i Premier League var Jack medvirkende til lagets overlevelse som fikk sin debut på England for første gang tidligere denne måneden.

Konsernsjef Christian Purslow:

Jack er et symbol på eierens visjon for Aston Villa. Han begynte i klubben vår som en lokal gutt på seks år og har utviklet seg til å bli en av landets fineste spillere som endelig ble landslagsspiller på England i forrige uke.

«Vi er fast bestemt på å bygge et topplag rundt Jack og er glade for at han forlenger kontrakten og forplikter seg til klubben han elsker.»

Jack Grealish:

”Jeg er veldig glad for å gi denne forpliktelsen til Villa. Det er klubben min, hjemmet mitt, og jeg er veldig glad for å være her. Eierne har gjort det veldig klart for meg hvor ambisiøse de er og hvordan de vil bygge Aston Villa. Det er spennende tider fremover, og jeg er veldig glad for å være en del av det. ”

25-åringen har pr dato 159 kamper, 23 mål for Aston Villa siden debuten i mai, 2014 etter låneoppholdet i Notts County var over. Med dagens signering med sitt kjære Aston Villa beviser en gang for alle at Jack Peter Grealish er en ekte klubbspiller!

Kanskje du også liker

Filmanmeldelse: Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Av og til kommer det en film som alle snakker om og igjen har Netflix levert en sånn film som fenger alle aldre. I Eurovision …

Les Mer

Theo Walcott er tilbake i Southampton FC etter 14 år i Arsenal og Everton

Theo Walcott er tilbake der alt startet en gang for 15 år siden. Siden januar 2006 har 31-åringen spilt for Arsenal, Everton som nå er …

Les Mer

Eddie Howe forlater Bournemouth etter gjensidig samtykke

Bournemouth-manager Eddie Howe har forlatt klubben med gjensidig samtykke etter deres nedrykk fra Premier League. 42-åringen ledet Cherries i mer enn 450 kamper over to …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly