Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Soundgarden-overlevende er ivrige til å spille sammen igjen

Matt Cameron (Trommeslager og gitaristen Kim Thayil har snakket om at de overlevende bandmedlemmene skal spille sammen igjen.

Begge snakket i kjølvannet av utgivelsen av Brandi Carlile’s A Rooster Says, en 12-tommers vinylsingel produsert for Drop Day 2 i årets serie Record Store Days.

Singelen inneholder coverlåter av Soundgarden’s Black Hole Sun og Searching With My Good Eye Closed, som ble spilt inn i Seattles London Bridge Studio hvor Louder Than Love ble spilt inn  med de overlevende medlemmene av bandet sammen med Carliles faste samarbeidspartnere, Phil og Tim Hanseroth.

“Vi følte oss beæret over at hun ba oss om å delta i Record Store Day-prosjektet,» forteller Cameron til Rolling Stone. «Vi hadde det kjempegøy. Jeg tror de fleste antar at vi tre er ferdige med siden Chris gikk bort, men det er ikke tilfelle. Det er hyggelig å vite at folk fortsatt vil høre oss spille sammen. »

«Det var så naturlig og morsomt å leke med Brandi, og tvillingene, og å leke med Ben og Matt er den andre naturen for meg,» sa Thayil. «Enhver mulighet til å spille med dem alle igjen, enten det er live eller i studio, vil jeg omfavne uten å nøle.»

Carlile opptrådte på Chris Cornell-hyllest på The Forum i Los Angeles 16. januar 2019, hvor hun bidro med vokal til Audioslave’s Like A Stone, Temple Of The Dog’s Hunger Strike og Black Hole Sun.

Sangeren er også årets American Record Store Day-ambassadør, og som sådan har ikke sangene fra A Rooster Says ennå fått en digital utgivelse.

Her får du en av mine favoritter av Soundgarden med Chris Cornell på vokal før han dessverre døde i 2017 i en alder av kun 52 år. Det blir spennende å se om heltene fra Seattle blir gjenforent etter Cornells bortgang i 2017!

Kanskje du også liker

23 popstjerner med en veldedighetssingel med formål for inntekt til coronaviruset

Til støtte for global innsats for å holde seg inne og redusere spredningen av det nye coronaviruset har noen av Storbritannias største artister gått sammen …

Les Mer

Sesongen over i EFL League One og Two, opprykkssluttspill er fastsatt – Krisestemning i Sunderland AFC

Årets seriespill på nivå tre og fire i engelsk fotball er nå over takket være Covid-19 (Coronaviruset) og for noen er dette full krise, i …

Les Mer

Bill Withers – innflytelsesrik soulartist bak Ain’t No Sunshine, Lean on Me er død

Bill Withers – En innflytelsesrik amerikansk soulartist som skrev Lean on Me, Ain’t No Sunshine og Lovely Day, er død i en alder av 81 …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly