Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Soundgarden-overlevende er ivrige til å spille sammen igjen

Matt Cameron (Trommeslager og gitaristen Kim Thayil har snakket om at de overlevende bandmedlemmene skal spille sammen igjen.

Begge snakket i kjølvannet av utgivelsen av Brandi Carlile’s A Rooster Says, en 12-tommers vinylsingel produsert for Drop Day 2 i årets serie Record Store Days.

Singelen inneholder coverlåter av Soundgarden’s Black Hole Sun og Searching With My Good Eye Closed, som ble spilt inn i Seattles London Bridge Studio hvor Louder Than Love ble spilt inn  med de overlevende medlemmene av bandet sammen med Carliles faste samarbeidspartnere, Phil og Tim Hanseroth.

“Vi følte oss beæret over at hun ba oss om å delta i Record Store Day-prosjektet,» forteller Cameron til Rolling Stone. «Vi hadde det kjempegøy. Jeg tror de fleste antar at vi tre er ferdige med siden Chris gikk bort, men det er ikke tilfelle. Det er hyggelig å vite at folk fortsatt vil høre oss spille sammen. »

«Det var så naturlig og morsomt å leke med Brandi, og tvillingene, og å leke med Ben og Matt er den andre naturen for meg,» sa Thayil. «Enhver mulighet til å spille med dem alle igjen, enten det er live eller i studio, vil jeg omfavne uten å nøle.»

Carlile opptrådte på Chris Cornell-hyllest på The Forum i Los Angeles 16. januar 2019, hvor hun bidro med vokal til Audioslave’s Like A Stone, Temple Of The Dog’s Hunger Strike og Black Hole Sun.

Sangeren er også årets American Record Store Day-ambassadør, og som sådan har ikke sangene fra A Rooster Says ennå fått en digital utgivelse.

Her får du en av mine favoritter av Soundgarden med Chris Cornell på vokal før han dessverre døde i 2017 i en alder av kun 52 år. Det blir spennende å se om heltene fra Seattle blir gjenforent etter Cornells bortgang i 2017!

Kanskje du også liker

Friends forsvinner fra Netflix

I dag kom nyheten at den svært populære TV serien som gikk sin seiersgang fra 1994 til 2004 forsvinner fra Netflix 2020. AT&T som eier …

Les Mer

Alex Désert vil erstatte Hank Azaria som stemmen til Carl Carlson på The Simpsons

Denne helgen kommer The Simpsons tilbake for sin 32. sesong, og med det kommer noen store endringer, ettersom showet går bort fra å ansette hvite …

Les Mer

Anmeldelse: Rocketeatret Rammstein

Rocketeateret Rammstein Deilig tysk industrimetal ble servert fra Ullevåll søndag 18/8 2019 og hverken publikum eller gressmatta ble den samme etterpå! Dette er et rockesirkus …

Les Mer