Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Burton C Bell slutter i Fear Factory, går ut mot bandets «giftige klima»

Fear Factory’s nyere historie har hatt flere vendinger enn en såpeopera, og det er nå tatt en annen sving inn i det ukjente da vokalisten Burton C Bell har kunngjort at han forlater bandet.

For bare tre uker siden kunngjorde gitaristen Dino Cazares at Fear Factory ville gi ut sitt første originale materiale på seks år, antatt å være Monolith-albumet han og Bell fullførte i 2018, men Bells uttalelse og kunngjorde at han forlot bandet han var med å grunnlegge i 1989, har igjen forlatt bandets fremtid.

Bells fullstendige uttalelse er som følger:

“Jeg anser meg selv som en privatperson, og foretrekker å holde min personlige virksomhet for meg selv og pålitelige kjære. Jeg kommer med mine offentlige uttalelser med omtenksom hensikt, og avviker aldri fra sannheten, til tross for den konsekvente serien av uærlige fremstillinger og ubegrunnede anklager fra tidligere og nåværende bandmedlemmer; et giftig drama jeg velger å ikke være en del av.

“De siste årene har vært veldig smertefulle, og disse medlemmene blødde min lidenskap med fordervet bedrag. Som en direkte konsekvens av deres grådighet, har disse tre dratt meg gjennom det urettferdige rettssystemet, noe som har resultert i juridisk slitasje som har lammet meg økonomisk.

“Til slutt har disse tre medlemmene overtatt mitt viktigste levebrød. Imidlertid vil de aldri ta min 30-årige arv som maskinens bankende hjerte. En arv som ingen andre medlemmer, fortid eller nåtid, noen gang kan gjøre krav på.

“Så, det er etter betydelig, kontemplativ sjelssøking jeg har kommet til at jeg ikke kan tilpasse meg noen som jeg ikke stoler på eller respekterer. Derfor kunngjør jeg fansen min at jeg forlater Fear Factory, for å fokusere all min energi og oppmerksomhet mot den fortsatte suksessen for Ascension of The Watchers, og alle mine fremtidige anstrengelser.

“Jeg er veldig stolt av Ascension Of The Watchers ‘siste album, Apocyrpha. Skrive- og innspillingsprosessen for Apocyrpha har vært en virkelig katartisk og kunstnerisk reise for leting og vekst for meg. Med mine lidenskaper for skrivingen min, la musikken min blomstre, slik at sjelen min kan sveve, redde meg fra det virkelige helvete som oppslukt en betydelig del av mitt daglige liv. Samarbeid med talentfulle, kjente ånder har virkelig skapt et inspirerende miljø av støtte og gjensidig respekt, en ånd jeg har savnet i veldig lang tid.

“Jeg vil takke alle fansen for fortsatt støtte gjennom hele karrieren. Jeg er veldig stolt av prestasjonene mine, men det er på tide for meg å gå videre. Nå ser jeg på fremtiden med åpne øyne, åpent sinn og åpent hjerte, da min kunstneriske vei strever for enda større suksess innen musikk, skriving og kunst. Det er sant: ‘Slutten er alltid begynnelsen.’ Sjelen er fri fra maskinen. »

Dino Cazares har ennå ikke gitt et detaljert svar på Bells avgang, men han har gått til Twitter for å erklære Fear Factory «levende og vel», og lovet at en uttalelse vil komme. «Jeg ser på dette som en veldig stor mulighet til å gi noen andre en sjanse,» legger gitaristen til.

Det er ingen tvil om at denne nyheten er stor og fremtiden til Industrial Metal-heltene Fear Factory ser stygg ut. Dino Cazares kan si så mye han vil og mene om bandets fremtid, men Burton C. Bell er stjernen og når stjernen forlater bandet på grunn giftig klima, så er det ingen tvil om at bandet går inn i en usikker fremtid.

Kanskje du også liker

Frankie Banali fra Quiet Riot og W.A.S.P. er død

Quiet Riot-trommeslager Frankie Banali er død i en alder av 68 år. 17. april 2019 fikk Banali diagnosen kreft i bukspyttkjertelen i fase 4, som …

Les Mer

Drømmen om jobb som endelig ble realisert i en alder av 42 år

I alle år har jeg drømt om en jobb i samfunnet. For en uke siden ble det realistisk da jeg fikk beskjed fra NAV at …

Les Mer

Peter Whittingham: Tidligere Aston Villa, Blackburn og Cardiff er død

Peter Whittingham, tidligere Cardiff, Aston Villa og Blackburn midtbanespiller, er død i en alder av 35 år. Whittingham falt i en trapp utenfor en pub …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly