Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Burton C Bell slutter i Fear Factory, går ut mot bandets «giftige klima»

Fear Factory’s nyere historie har hatt flere vendinger enn en såpeopera, og det er nå tatt en annen sving inn i det ukjente da vokalisten Burton C Bell har kunngjort at han forlater bandet.

For bare tre uker siden kunngjorde gitaristen Dino Cazares at Fear Factory ville gi ut sitt første originale materiale på seks år, antatt å være Monolith-albumet han og Bell fullførte i 2018, men Bells uttalelse og kunngjorde at han forlot bandet han var med å grunnlegge i 1989, har igjen forlatt bandets fremtid.

Bells fullstendige uttalelse er som følger:

“Jeg anser meg selv som en privatperson, og foretrekker å holde min personlige virksomhet for meg selv og pålitelige kjære. Jeg kommer med mine offentlige uttalelser med omtenksom hensikt, og avviker aldri fra sannheten, til tross for den konsekvente serien av uærlige fremstillinger og ubegrunnede anklager fra tidligere og nåværende bandmedlemmer; et giftig drama jeg velger å ikke være en del av.

“De siste årene har vært veldig smertefulle, og disse medlemmene blødde min lidenskap med fordervet bedrag. Som en direkte konsekvens av deres grådighet, har disse tre dratt meg gjennom det urettferdige rettssystemet, noe som har resultert i juridisk slitasje som har lammet meg økonomisk.

“Til slutt har disse tre medlemmene overtatt mitt viktigste levebrød. Imidlertid vil de aldri ta min 30-årige arv som maskinens bankende hjerte. En arv som ingen andre medlemmer, fortid eller nåtid, noen gang kan gjøre krav på.

“Så, det er etter betydelig, kontemplativ sjelssøking jeg har kommet til at jeg ikke kan tilpasse meg noen som jeg ikke stoler på eller respekterer. Derfor kunngjør jeg fansen min at jeg forlater Fear Factory, for å fokusere all min energi og oppmerksomhet mot den fortsatte suksessen for Ascension of The Watchers, og alle mine fremtidige anstrengelser.

“Jeg er veldig stolt av Ascension Of The Watchers ‘siste album, Apocyrpha. Skrive- og innspillingsprosessen for Apocyrpha har vært en virkelig katartisk og kunstnerisk reise for leting og vekst for meg. Med mine lidenskaper for skrivingen min, la musikken min blomstre, slik at sjelen min kan sveve, redde meg fra det virkelige helvete som oppslukt en betydelig del av mitt daglige liv. Samarbeid med talentfulle, kjente ånder har virkelig skapt et inspirerende miljø av støtte og gjensidig respekt, en ånd jeg har savnet i veldig lang tid.

“Jeg vil takke alle fansen for fortsatt støtte gjennom hele karrieren. Jeg er veldig stolt av prestasjonene mine, men det er på tide for meg å gå videre. Nå ser jeg på fremtiden med åpne øyne, åpent sinn og åpent hjerte, da min kunstneriske vei strever for enda større suksess innen musikk, skriving og kunst. Det er sant: ‘Slutten er alltid begynnelsen.’ Sjelen er fri fra maskinen. »

Dino Cazares har ennå ikke gitt et detaljert svar på Bells avgang, men han har gått til Twitter for å erklære Fear Factory «levende og vel», og lovet at en uttalelse vil komme. «Jeg ser på dette som en veldig stor mulighet til å gi noen andre en sjanse,» legger gitaristen til.

Det er ingen tvil om at denne nyheten er stor og fremtiden til Industrial Metal-heltene Fear Factory ser stygg ut. Dino Cazares kan si så mye han vil og mene om bandets fremtid, men Burton C. Bell er stjernen og når stjernen forlater bandet på grunn giftig klima, så er det ingen tvil om at bandet går inn i en usikker fremtid.

Kanskje du også liker

God påske

Vi er inne i en spesiell påsketid der vi alle må være hjemme. Hva skjer med oss når vi får en klar beskjed fra myndighetene? …

Les Mer

Huddersfield Town henter inn assistenttreneren til Leeds United som ny manager

Huddersfield Town har bekreftet Carlos Corberan som klubbens nye manager. Carlos går til Terrier fra Leeds United, der han var assistenttrener for Marcelo Bielsa da …

Les Mer

Coronavirus: ATP Tour tar seg en ufrivllig ferie i seks uker på grunn av utbrudd

ATP Tour har utsatt all tennis i seks uker på grunn av eskalerende helse- og sikkerhetsproblemer som følge av coronavirus-utbruddet. Alle turneringer på ATP Tour …

Les Mer