Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Edinson Cavani klar for Manchester United

For en signering på Deadline Day!

Edinson Cavani (33) er klar for Manchester United etter åtte sesonger i PSG. 200 kamper, 138 mål for hovedstads-klubben i Frankrike er nå klar for Red Devils.

På nettsiden til Manchester United står det som følgende:

Manchester United er glad for å kunngjøre signeringen av spissen Edinson Cavani som slutter seg til en ettårskontrakt med muligheten til å forlenge ytterligere et år. Cavani, som har vunnet Golden Boot i både Ligue 1 og Serie A, har scoret 341 mål på klubbenivå siden han flyttet til Europa i 2007, inkludert 35 i UEFA Champions League. Spissen vant seks ligatitler med Paris Saint-Germain, og er med 200 mål, som er deres ledende scorer gjennom tidene. Internasjonalt vant Cavani Copa America i 2011 og har funnet nettet 50 ganger i 116 opptredener for Uruguay.

Edinson Cavani sier til nettsiden:

“Manchester United er en av de største klubbene i verden, så det er en virkelig ære å være her. Jeg har jobbet veldig hardt i friminuttene, og jeg er ivrig etter å konkurrere og representere denne utrolige klubben.

“Jeg har spilt foran noen av de mest lidenskapelige supporterne i fotball i løpet av karrieren min, og jeg vet at det blir det samme i Manchester. Jeg gleder meg til å oppleve Old Trafford-atmosfæren når det er trygt for fansen å komme tilbake.

“Jeg ser frem til å fortsette å skrive den lille historien min i fotballboken, og jeg vet det er derfor fokuset mitt må være det samme som alltid – arbeid, arbeid, arbeid. Jeg har hatt en samtale med sjefen, og dette har økt mitt ønske om å bruke denne vakre skjorten. ”

Ole Gunnar Solskjær sier til Manchester Uniteds nettside:

“Edinson er en erfaren ultimate profesjonell som alltid gir alt for laget sitt. Hans målscoringsrekord for klubb og land er fantastisk, og vi er glade for å signere en spiller av hans kaliber.

“Han vil gi energi, kraft, ledelse og en god mentalitet til troppen, men viktigst av alt, han vil bringe mål. Han har hatt en strålende karriere så langt, og har vunnet trofeer i nesten alle klubber han har spilt for, og han har fortsatt så mye mer å gi på høyeste nivå.

”Muligheten for våre unge spillere til å lære av en av Europas beste målscorere de siste 10 årene er fantastisk, og det vil virkelig være til fordel for dem fremover.

«Edinson vet nøyaktig hva som skal til for å lykkes, og vi gleder oss alle til å se ham få innvirkning på Manchester United.»

Det blir gøy å se Cavani i Premier League. Forhåpentligvis blir han en stor suksess for United fremover. Dette er en signering som det lukter svidd av!

Kanskje du også liker

Pedro klar for AS Roma

Chelsea-vingen Pedro blir med Roma når kontrakten hans går ut på slutten av sesongen. 32-åringen har signert en toårig avtale verdt 50.000 per uke med …

Les Mer

Monaco har sparket Leonardo Jardim for andre gang på ett år

Leonardo Jardim har fått sparken av Ligue 1-klubben Monaco et drøyt år siden han tidligere ble sist sparket av samme klubb, opplyser en kilde nær …

Les Mer

Washington Redkins dropper navnet sitt og endrer logoen sin etter beskyldninger for rasisme

NFL-klubben Washington har offisielt droppet navnet sitt «Redskins», som ble bedt om etter press fra indianersamfunnet og sponsorer. Varemerket lanserte en gjennomgang av klubbnavnet etter …

Les Mer