Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Daryl Janmaat ferdig i Watford FC etter fire sesonger i klubben

Daryl Janmaat har reflektert godt over tiden sin i Watford etter at det ble kunngjort at han forlater klubben på fri transfer.

Den nederlandske backen, som kom til Hornets fra Newcastle i august 2016, er nå fri til å søke overgang til en ny klubb.

Han spilte 85 kamper og scoret seks mål i sin tid på Vicarage Road.

I en uttalelse på klubbens nettside sier Janmaat:

«Jeg hadde det veldig bra i klubben, det er en klubb med veldig gode mennesker, og jeg vil se tilbake på en virkelig god tid for meg i karrieren.

«Det å nå FA Cup-finalen i 2019 var et virkelig høydepunkt for meg, da det var en stor prestasjon i klubbens historie. Å vinne sesongens fire første kamper var også en flott tid for oss og satte oss for en god sesong som var veldig hyggelig. ”

Han så også tilbake til sesongmålet sitt da han spilte mot Chelsea i februar 2018 og sa:

“Jeg scoret noen mål og målet mot Chelsea var et fint mål, spesielt da det hjalp oss med å vinne kampen 4-1, så det var et godt øyeblikk for meg.

Jeg er sikker på at guttene vil sprette tilbake denne sesongen, og jeg vet at de har kvaliteten til å komme tilbake til Premier League. Jeg ønsker alle i klubben lykke til. ”

Janmaat legger til:

“Jeg har fullført alt restitusjonsarbeidet mitt og er i form nå. Jeg gleder meg til neste mulighet uansett hvor den kommer.

31-åringen har vært i Premier League siden 2014 i klubbene Newcastle United og nå sist i Watford FC. Nå er det slutt og hva nå? Blir det en hjemtur til nederlandsk fotball? Det blir spennende å se hvilken ny arbeidsgiver er neste for den nederlandske landslagsspilleren!

Kanskje du også liker

Dale Stephens klar for Burnley FC

Ny signeringen Dale Stephens vil sannsynligvis komme i troppen til Sean Dyche for å møte Southampton Dale Stephens er i rammen for en mulig debut …

Les Mer

Tony Mills fra TNT er død

I kveld kom den triste nyheten at den tidligere TNT vokalisten Tony Mills (57) er død. I 2006 ble han med i TNT for å …

Les Mer

Soundgarden-overlevende er ivrige til å spille sammen igjen

Matt Cameron (Trommeslager og gitaristen Kim Thayil har snakket om at de overlevende bandmedlemmene skal spille sammen igjen. Begge snakket i kjølvannet av utgivelsen av …

Les Mer