Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Daryl Janmaat ferdig i Watford FC etter fire sesonger i klubben

Daryl Janmaat har reflektert godt over tiden sin i Watford etter at det ble kunngjort at han forlater klubben på fri transfer.

Den nederlandske backen, som kom til Hornets fra Newcastle i august 2016, er nå fri til å søke overgang til en ny klubb.

Han spilte 85 kamper og scoret seks mål i sin tid på Vicarage Road.

I en uttalelse på klubbens nettside sier Janmaat:

«Jeg hadde det veldig bra i klubben, det er en klubb med veldig gode mennesker, og jeg vil se tilbake på en virkelig god tid for meg i karrieren.

«Det å nå FA Cup-finalen i 2019 var et virkelig høydepunkt for meg, da det var en stor prestasjon i klubbens historie. Å vinne sesongens fire første kamper var også en flott tid for oss og satte oss for en god sesong som var veldig hyggelig. ”

Han så også tilbake til sesongmålet sitt da han spilte mot Chelsea i februar 2018 og sa:

“Jeg scoret noen mål og målet mot Chelsea var et fint mål, spesielt da det hjalp oss med å vinne kampen 4-1, så det var et godt øyeblikk for meg.

Jeg er sikker på at guttene vil sprette tilbake denne sesongen, og jeg vet at de har kvaliteten til å komme tilbake til Premier League. Jeg ønsker alle i klubben lykke til. ”

Janmaat legger til:

“Jeg har fullført alt restitusjonsarbeidet mitt og er i form nå. Jeg gleder meg til neste mulighet uansett hvor den kommer.

31-åringen har vært i Premier League siden 2014 i klubbene Newcastle United og nå sist i Watford FC. Nå er det slutt og hva nå? Blir det en hjemtur til nederlandsk fotball? Det blir spennende å se hvilken ny arbeidsgiver er neste for den nederlandske landslagsspilleren!

Kanskje du også liker

Spencer Davis fra det legendariske bandet The Spencer Davis Group er død

Spencer Davis er død 81 år gammel. Multiinstrumentalisten og grunnleggeren av The Spencer Davis Group gikk bort på sykehus (19. oktober) mens han ble behandlet …

Les Mer

Musikkprodusent og fengselfuglen Phil Spector er død på grunn av Covid-19

Skaper av popmusikkens «wall of sound» tilbrakte sine siste år i fengsel etter å ha blitt dømt for å drapet på skuespillerinnen Lana Clarkson. I …

Les Mer

Plateanmeldelse: Skambankt – Jærtegn

29.januar kom Skambankt ut med sitt åttende studio album Jærtegn. Jeg har nå lyttet til albumet minst ti ganger og kan trygt si at bandet …

Les Mer