Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Daryl Janmaat ferdig i Watford FC etter fire sesonger i klubben

Daryl Janmaat har reflektert godt over tiden sin i Watford etter at det ble kunngjort at han forlater klubben på fri transfer.

Den nederlandske backen, som kom til Hornets fra Newcastle i august 2016, er nå fri til å søke overgang til en ny klubb.

Han spilte 85 kamper og scoret seks mål i sin tid på Vicarage Road.

I en uttalelse på klubbens nettside sier Janmaat:

«Jeg hadde det veldig bra i klubben, det er en klubb med veldig gode mennesker, og jeg vil se tilbake på en virkelig god tid for meg i karrieren.

«Det å nå FA Cup-finalen i 2019 var et virkelig høydepunkt for meg, da det var en stor prestasjon i klubbens historie. Å vinne sesongens fire første kamper var også en flott tid for oss og satte oss for en god sesong som var veldig hyggelig. ”

Han så også tilbake til sesongmålet sitt da han spilte mot Chelsea i februar 2018 og sa:

“Jeg scoret noen mål og målet mot Chelsea var et fint mål, spesielt da det hjalp oss med å vinne kampen 4-1, så det var et godt øyeblikk for meg.

Jeg er sikker på at guttene vil sprette tilbake denne sesongen, og jeg vet at de har kvaliteten til å komme tilbake til Premier League. Jeg ønsker alle i klubben lykke til. ”

Janmaat legger til:

“Jeg har fullført alt restitusjonsarbeidet mitt og er i form nå. Jeg gleder meg til neste mulighet uansett hvor den kommer.

31-åringen har vært i Premier League siden 2014 i klubbene Newcastle United og nå sist i Watford FC. Nå er det slutt og hva nå? Blir det en hjemtur til nederlandsk fotball? Det blir spennende å se hvilken ny arbeidsgiver er neste for den nederlandske landslagsspilleren!

Kanskje du også liker

NRK-journalist Christine Præsttun (48) er død

I kveld kom nyheten at NRK personligheten Christine Præsttun (48) er død etter en lengre tids kreftsykdom. – Christine var en svært dyktig journalist og …

Les Mer

Topp 10 favoritter – Juli, del 2, 2019

På den aller siste dagen i denne uken får du en ny deilig post med Topp 10 favoritter i musikkverden. I del 2 får du …

Les Mer

Julianna Margulies fra The Good Wife blir med i The Morning Show

Gode nyheter til fansen av Apple TV+-serien The Morning Show, Julianna Margulies fra The Good Wife som gikk på CBS Network fra 2009 til 2016 …

Les Mer