Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Herbie Kane klar for Barnsley FC

Barnsley Football Club er glade for å kunngjøre signeringen av Herbie Kane.

Midtbanespilleren ankommer Oakwell på en fireårsavtale fra Liverpool FC etter å ha kommet gjennom rekkene på Anfield.

Kane som har vært i flere perioder på lån hos Doncaster Rovers og Hull City, debuterte for Jurgen Klopps lag mot MK Dons i Carabao Cup forrige sesong og ble også nominert til Golden Boy-prisen i 2018, sammen med tidligere lagkamerater Trent Alexander-Arnold og Ben Woodburn.

21-åringen har et sterkt øye for mål, noe han tidligere har demonstrert mot de røde da han scoret åpningsmålet i en 1-1 uavgjort mot Doncaster i november 2018.

Konsernsjef, Dane Murphy var glad for å ha sikret seg enda en spiller av høy kvalitet som vil gi mer styrke og dybde til midtbanen vår.

“Herbie er en fantastisk spiller, og vi er glade for å ha ham her på Oakwell. Han har hatt en utmerket utdannelse med Liverpool, jobbet under en av de beste lederne i verdensfotballen, og har vist at han har kvaliteten til å konkurrere på dette nivået.

”Det var naturlig nok en rekke klubber som var interessert i å signere Herbie, men vi er begeistret over at han valgte å komme til Barnsley. Det er en indikasjon på vår hengivenhet for å gi unge, talentfulle individer en mulighet til å vise frem sin evne, og klubben tror at han vil bli en stor suksess. »

«Jeg føler meg bra, spent og gleder meg til å komme i gang. Jeg vil score mål og forhåpentligvis kan jeg gjøre det her, se tilbake og reflektere over det på slutten av sesongen.

«Det er en del av spillet mitt, å prøve å score mål fra midtbanen i tillegg til å få assistanse og hjelpe laget, så mye jeg kan gjøre det, jo bedre.»

Herbie Kane er mest sannsynlig med i troppen til lørdagens hjemmekamp mot sterke Bristol City som pr dato leder Sky Bet Championship med 12 poeng!

Kanskje du også liker

Nicki Bille tilbake i fengsel

I Norge kjenner vi Nicki Bille (32) fra sin tid i Rosenborg BK. Dessverre har utenfor banen preget 32-åringen veldig de siste årene som har …

Les Mer

Norwich City forsvarer sin avgjørelse på å permittere ansatte og kan tape opptil 35 millioner pund

Norwich City står på sin avgjørelse om å permittere ansatte i klubben, og Canaries forventes å tape opptil 35 millioner pund på grunn av coronaviruset. …

Les Mer

Christian Mbulu: Morecambe og tidligere-Motherwell-spiller er død i en alder av 23 år

Morecambe-forsvarer Christian Mbulu er død i en alder av 23 år. Den tidligere Motherwell-spilleren begynte sin profesjonelle karriere i Millwall og representerte også Brentwood, Braintree …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly