Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Herbie Kane klar for Barnsley FC

Barnsley Football Club er glade for å kunngjøre signeringen av Herbie Kane.

Midtbanespilleren ankommer Oakwell på en fireårsavtale fra Liverpool FC etter å ha kommet gjennom rekkene på Anfield.

Kane som har vært i flere perioder på lån hos Doncaster Rovers og Hull City, debuterte for Jurgen Klopps lag mot MK Dons i Carabao Cup forrige sesong og ble også nominert til Golden Boy-prisen i 2018, sammen med tidligere lagkamerater Trent Alexander-Arnold og Ben Woodburn.

21-åringen har et sterkt øye for mål, noe han tidligere har demonstrert mot de røde da han scoret åpningsmålet i en 1-1 uavgjort mot Doncaster i november 2018.

Konsernsjef, Dane Murphy var glad for å ha sikret seg enda en spiller av høy kvalitet som vil gi mer styrke og dybde til midtbanen vår.

“Herbie er en fantastisk spiller, og vi er glade for å ha ham her på Oakwell. Han har hatt en utmerket utdannelse med Liverpool, jobbet under en av de beste lederne i verdensfotballen, og har vist at han har kvaliteten til å konkurrere på dette nivået.

”Det var naturlig nok en rekke klubber som var interessert i å signere Herbie, men vi er begeistret over at han valgte å komme til Barnsley. Det er en indikasjon på vår hengivenhet for å gi unge, talentfulle individer en mulighet til å vise frem sin evne, og klubben tror at han vil bli en stor suksess. »

«Jeg føler meg bra, spent og gleder meg til å komme i gang. Jeg vil score mål og forhåpentligvis kan jeg gjøre det her, se tilbake og reflektere over det på slutten av sesongen.

«Det er en del av spillet mitt, å prøve å score mål fra midtbanen i tillegg til å få assistanse og hjelpe laget, så mye jeg kan gjøre det, jo bedre.»

Herbie Kane er mest sannsynlig med i troppen til lørdagens hjemmekamp mot sterke Bristol City som pr dato leder Sky Bet Championship med 12 poeng!

Kanskje du også liker

David Ellefson: Nytt Megadeth-album er sinnsykt progressivt

David Ellefson sier at det nye Megadeth studioalbumet er ”sinnsykt progressivt” og har berømmet trommeslager Dirk Verbeurens arbeid. Bassisten snakket med Metal Rules om sitt …

Les Mer

Irffan Khan: Bollywood-stjerne og kjent i filmene Slumdog Millionaire, Life of PI og Jurrasic World er død

Skuespilleren Irrfan Khan er død i en alder av 53 år etter å ha blitt innlagt på et sykehus i Mumbai, India denne uken med …

Les Mer

Ukens leder – Vi pynter til jul

Dette året har vært mildt sagt turbulent i de tusen hjem. Det rapporteres om heftig salg av utendørs julepynt og folk begynner rekordtidlig å pynte …

Les Mer