Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Herbie Kane klar for Barnsley FC

Barnsley Football Club er glade for å kunngjøre signeringen av Herbie Kane.

Midtbanespilleren ankommer Oakwell på en fireårsavtale fra Liverpool FC etter å ha kommet gjennom rekkene på Anfield.

Kane som har vært i flere perioder på lån hos Doncaster Rovers og Hull City, debuterte for Jurgen Klopps lag mot MK Dons i Carabao Cup forrige sesong og ble også nominert til Golden Boy-prisen i 2018, sammen med tidligere lagkamerater Trent Alexander-Arnold og Ben Woodburn.

21-åringen har et sterkt øye for mål, noe han tidligere har demonstrert mot de røde da han scoret åpningsmålet i en 1-1 uavgjort mot Doncaster i november 2018.

Konsernsjef, Dane Murphy var glad for å ha sikret seg enda en spiller av høy kvalitet som vil gi mer styrke og dybde til midtbanen vår.

“Herbie er en fantastisk spiller, og vi er glade for å ha ham her på Oakwell. Han har hatt en utmerket utdannelse med Liverpool, jobbet under en av de beste lederne i verdensfotballen, og har vist at han har kvaliteten til å konkurrere på dette nivået.

”Det var naturlig nok en rekke klubber som var interessert i å signere Herbie, men vi er begeistret over at han valgte å komme til Barnsley. Det er en indikasjon på vår hengivenhet for å gi unge, talentfulle individer en mulighet til å vise frem sin evne, og klubben tror at han vil bli en stor suksess. »

«Jeg føler meg bra, spent og gleder meg til å komme i gang. Jeg vil score mål og forhåpentligvis kan jeg gjøre det her, se tilbake og reflektere over det på slutten av sesongen.

«Det er en del av spillet mitt, å prøve å score mål fra midtbanen i tillegg til å få assistanse og hjelpe laget, så mye jeg kan gjøre det, jo bedre.»

Herbie Kane er mest sannsynlig med i troppen til lørdagens hjemmekamp mot sterke Bristol City som pr dato leder Sky Bet Championship med 12 poeng!

Kanskje du også liker

Faith No More er endelig tilbake og kommer til Tons of Rock 26.juni, 2020

I 30 år har jeg vært stor fan av Faith No More og i kveld kom Mike Patton og hans venner i bandet ut det …

Les Mer

Sir Peter Snell, århundrets atlet i New Zealand er død i en alder av 80 år

New Zealand sørger over tapet av sin største friidrettsutøver gjennom alle år etter bortgangen av Sir Peter Snell. Den tre ganger olympiske mesteren døde når …

Les Mer

Steven Wilson nye album The Future Bites er utsatt til januar 2021

Steven Wilson har presset utgivelsesdatoen for sitt nye studioalbum The Future Bites. Oppfølgeren til To The Bone fra 2017 skulle etter planen lanseres 12. juni …

Les Mer