Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Save By The Bell «Skulk» er tilbake etter 27 år

Noen venner er virkelig for alltid.

Peacock (Streamingtjeneste kun i USA) droppet tirsdag traileren i full lengde for 80-tallsklassikeren Saved by the Bell som har fått nytt liv (premiere onsdag 25. november), som gir vårt første glimt av Mark-Paul Gosselaar som guvernør Zack Morris og Tiffani Thiessen som Californias første dame, Kelly Kapowski- Morris. De mangeårige ekteskapene blir gjenforent med Bayside-vennene A.C. Slater (Mario Lopez) og Jessie Spano (Elizabeth Berkley Lauren) på deres alma mater og utfører Zack Attack-klassikeren «Friends Forever.»

Før det vitner vi om Zack og Kellys storslåtte inngang til The Max, og ser på hvordan Zack knytter seg sønnen Mac (Roswell, New Mexicos Mitchell Hoog).Underveis blinker den ekstremt meta-sniktitt til Save by the Bell formatendring, fra multikamera-sitcom (som er filmet for et live, studiopublikum, som den originale NBC-serien) til komedie med ett kamera (som er skutt uten et studiopublikum, som The Office). På grunn av skiftet er det nå opp til Baysides a cappella-gruppe å gi en jevn strøm av «oohs» og «ahhs,» som når Jeses sønn Jamie (Empire’s Belmont Cameli) spør ut den nye klassekameraten Aisha (Chases Alycia Pascual) -Pena).

I tillegg til Gosselaar og Thiessen, har traileren andre Save By The Bell Ed Alonzo (som Max) og Patrick Thomas O’Brien (som Bayside matematikklærer Mr. Dewey). (Ingen tegn til Screech eller Lisa. Her i Norge gikk Skulk på TV 3 tidlig på 90-tallet som Halvard Henry var neppe alene om å være fan av den tiden. Se traileren Save by the Bell under og kom gjerne med kommentar hva du synes om serien som har fått et nytt liv etter 27 år!

Kanskje du også liker

The Record Academy og MusiCares oppretter fond for artister som sliter på grunn av coromaviruset

The Record Academy har gått sammen med veldedige stiftelse MusiCares for å sette opp et avlastningsfond for artister som er påvirket av det som skjer …

Les Mer

Ukens gjest på podcasten – Christian Janitz kommer i morgen på Anchor FM og Spotify

I denne uken av ukens podcast har Redaktør vært hos sin venn Christian Janitz (46) for en sending på 38 minutter, som kommer ut i …

Les Mer

10 filmer du bare må se før sommer

Vi er inne i et nytt år og det kommer mange spennende filmer fremover og på min gamle blogg, som nå er lagt ned hadde …

Les Mer