Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Se traileren til den første filmen som handler om Covid-19 og kritikken hagler mot Michael Bay

Reklame

Songbird er en kommende amerikansk romantisk thrillerfilm basert på COVID-19-pandemien regissert av Adam Mason, som var med på å skrive manus sammen med Simon Boyes, og produsert av Michael Bay, Adam Goodman, Andrew Sugerman og Eben Davidson. I filmen kommer KJ Apa (Riverdale), Sofia Carson (Descendants-filnene) , Craig Robinson (Zack and Miri Make a Porno), Bradley Whitford (The West Wing), Peter Stormare (The Big Lebowski og Minority Report), Alexandra Daddario (True Detective og New Girl), Paul Walter Hauser (I Tonya) og Demi Moore som vi kjenner fra (Ghost og A Few Good Men).

Den første traileren for den dystopiske thrilleren «Songbird» som du ser under er produsert av Michael Bay og regissert av Adam Mason, ble utgitt torsdag til mye kritikk.

Bays film «Songbird» finner sted i 2024, der COVID-19 har mutert til COVID-23 og verden er i sitt fjerde år med lockdown. Traileren viser bilder av bemerkelsesverdige steder i USA, inkludert Santa Monica Pier nesten øde, nå for det meste okkupert av soldater og pansrede kjøretøyer klare til å skyte sivile som bryter med låsebestillinger. USAs dødstall i filmens innstilling har nådd over 8 millioner bare for året, mens det verdensomspennende antallet dødsfall i coronavirus nå er over 110 millioner.

Traileren ble ansett som «tonedøv» av mange på Twitter som syntes det var dårlig timing å lage en film om en dødelig pandemi når vi fremdeles er midt i en nåværende pandemi. En amerikaner dør av COVID-19 hvert 107. sekund, ifølge Johns Hopkins-data.

«Å lage en» dystopisk skrekkfilm «om en skrekk som er ekte og skjer RETT NÅ, er så tonedøv. Og så ikke det folk trenger. Så mange mennesker har mistet jobber, levebrød og kjære på grunn av COVID, og alles liv har vært sterkt utført. Dårlig, dårlig, dårlig trekk, «twitret @scallywap.

Andre kalte Bay «helt ute av berøring» og ufølsom, da det ikke bare spiller inn i folks frykt for pandemien, men det ser ut som om han tjener på det.

«Vi er fortsatt i denne pandemien. Det dreper fortsatt hundrevis av mennesker daglig. Ppl er arbeidsløse og hjemløse. I det virkelige liv. Og mennesker blir skutt i gatene. Å lage en film for å tjene på noe som forårsaker lidelse over hele verden akkurat nå er faktisk støtende, «twitret @moonchiile.

Andre bemerket at folk fortsatt dør av viruset, og la til at det nye coronaviruset «ikke er en slags sci-fi-sykdom.»

«Å lage en film om det, spesielt i år, er ekstremt respektløst,» skrev @ambsomething.

USA satte rekord denne uken for nye tilfeller av coronavirus over en syv dagers periode med mer enn 500 000 infeksjoner. En amerikaner tester positivt hvert 1,2 sekund, og daglige sykehusinnleggelser har økt jevnt og trutt i mer enn en måned, fra 28.608 20. september til mer enn 44.000 tirsdag.

«Det er ingen måte å sukkerbelegge det på:

Vi står overfor en presserende krise, og det er en overhengende risiko for deg, dine familiemedlemmer, dine venner, dine naboer og menneskene du bryr deg om,» sa Wisconsin-regjering Tony Evers, hvis stat ser en av landets verste utbrudd.

Songbird har ennå ikke fått en dato på kino, men skal man dømme etter kritikken som har kommet det siste døgnet så er det ingen tvil at filmen er den første i rekken av filmer, som vil bli laget om Covid-19. Hollywood tenker business og vil alltid tenke penger i kassa – ja det er kynisk, men under ett er det alltid noen som vil like det de ser, selv om det er kynisk og spekulert!

Kanskje du også liker

Jahn Teigen er død

Verden ble litt mer fattig nå. Tusen hjertelig takk for god og dårlig musikk, som har gjort deg til den folkekjære artisten du ble Jahn Teigen. …

Les Mer

Julianna Margulies fra The Good Wife blir med i The Morning Show

Gode nyheter til fansen av Apple TV+-serien The Morning Show, Julianna Margulies fra The Good Wife som gikk på CBS Network fra 2009 til 2016 …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien – Jeff Lynne fra Electric Light Orchestra er 71 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien Jeff Lynne (vokalist, låtskriver, grunnlegger) av det legendariske bandet Electric Light Orchestra ble født på denne dagen i Erdington, Birmingham, England i 1947. …

Les Mer