Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lytt til Foo Fighters overraskende funky nye singel Shame Shame

Foo Fighters har gitt ut sin nye singel, Shame Shame. Det er hentet fra bandets kommende tiende album Medicine At Midnight, oppfølgingen til 2017s Concrete And Gold.

Bandet debuterte Shame Shame på Saturday Night Live under showets tradisjonelle gjestemusikksted, og det er definitivt funky.

«(Shame Shame) skiller seg ut på plata,» forteller gitarist Chris Shiflett til The Brag. «Det er definitivt litt annerledes enn noe vi noen gang har gjort før, og det er litt annerledes enn noe annet på albumet, selv om albumet har mange sanger som er, du vet, groovebaserte som denne.»

«Dave er en trommeslager, så han kommer alltid med rytmiske vendinger og riff basert på rytmer som han hører i hodet.»

Medicine At Midnight er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå. Alternativene inkluderer en lilla smoke vinyl-utgave, tilgjengelig fra bandets nettbutikk. Den er planlagt utgitt 5. februar 2021.

Foo Fighters ble grunnlagt i 1994 etter at Nirvana ble oppløst etter Kurt Cobains bortgang 5.april,1994. Dave Grohl grunnla Foo Fighters som fikk med seg bandkollega Pat Smear som var først aktiv med fra 1995 til 97, 2010 til nå. Medicine at Midnight er ute på Apple Music, Google Play, Tidal, Spotify og andre strømmetjenester fra og med 5.februar, 2021.

Vi gleder oss!!

Kanskje du også liker

The Walking Dead sesong 10 gjenopptas i februar – Pluss: 6 nye teasere til de kommende bonusepisodene

Mindre enn to måneder etter at The Walking Dead sendte sin sesong 10 har AMC satt en premiedato for sesongens seks gjenværende bonusepisoder. De halvt …

Les Mer

Huddersfield Town henter inn assistenttreneren til Leeds United som ny manager

Huddersfield Town har bekreftet Carlos Corberan som klubbens nye manager. Carlos går til Terrier fra Leeds United, der han var assistenttrener for Marcelo Bielsa da …

Les Mer

Plateanmeldelse: Benediction – Scriptures

Det er aldri for sent til å oppdage et band som har vært aktive i over 30 år. Benediction fra Birmingham, England er en av …

Les Mer