Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lytt til Foo Fighters overraskende funky nye singel Shame Shame

Reklame

Foo Fighters har gitt ut sin nye singel, Shame Shame. Det er hentet fra bandets kommende tiende album Medicine At Midnight, oppfølgingen til 2017s Concrete And Gold.

Bandet debuterte Shame Shame på Saturday Night Live under showets tradisjonelle gjestemusikksted, og det er definitivt funky.

«(Shame Shame) skiller seg ut på plata,» forteller gitarist Chris Shiflett til The Brag. «Det er definitivt litt annerledes enn noe vi noen gang har gjort før, og det er litt annerledes enn noe annet på albumet, selv om albumet har mange sanger som er, du vet, groovebaserte som denne.»

«Dave er en trommeslager, så han kommer alltid med rytmiske vendinger og riff basert på rytmer som han hører i hodet.»

Medicine At Midnight er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå. Alternativene inkluderer en lilla smoke vinyl-utgave, tilgjengelig fra bandets nettbutikk. Den er planlagt utgitt 5. februar 2021.

Foo Fighters ble grunnlagt i 1994 etter at Nirvana ble oppløst etter Kurt Cobains bortgang 5.april,1994. Dave Grohl grunnla Foo Fighters som fikk med seg bandkollega Pat Smear som var først aktiv med fra 1995 til 97, 2010 til nå. Medicine at Midnight er ute på Apple Music, Google Play, Tidal, Spotify og andre strømmetjenester fra og med 5.februar, 2021.

Vi gleder oss!!

Kanskje du også liker

Ukens leder – En annerledes 17.mai

Jeg og noen venner feiret 16 mai mer enn 17 mai i år,  fordi det passet seg bedre sånn i år. Det var spekemat, eggerøre, …

Les Mer

Kenny Rogers er død

I dag kom det triste budskapet at Kenny Rogers har gått bort i en alder av 81 år. Legenden døde 20. mars 2020 i sitt …

Les Mer

Honor Blackman – Pussy Galore er død

Honor Blackman, skuespilleren som er mest kjent for å spille Bond-jenta Pussy Galore, er død i en alder av 94 år. Skuespillerinnen, som ble et …

Les Mer