Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Managere som har fått sparken eller byttet klubb hittil i engelsk fotball

Vi skriver 12.november og allerede skjer det mye når det gjelder til sparking av managere. Akkurat nå er det syv managere i engelsk fotball som har blitt sparket eller byttet klubb.

  1. Gerhard Struber – Barnsley FC. Hadde ansvaret i Sky Bet Championship-klubben i 321 dager.
  2. Sabri Lamouchi – Nottingham Forest. Hadde ansvaret for skogvokterne som spiller i Sky Bet Championship-klubben i 466 dager.
  3. Graham Alexander – Salford City – Hadde ansvaret for League Two-klubben i 862 dager.
  4. Graham Coughlan – Mansfield Town – Hadde ansvaret for League Two-klubben i 315 dager.
  5. Michael Jackson – Den tidligere Preston North End-spilleren hadde ansvaret for Tranmere Rovers i 105 dager.
  6. Richie Wellens – Den tidligere Manchester United produktet med 191 kamper for Blackpool, 129 kamper for Leicester City hadde ansvaret for Swindon Town i 722 dager.
  7. Garry Monk – Den tidligere Swansea City-spilleren med 226 kamper for klubben la opp som spiller i 2014, som siden har hatt en midt på tre karriere som manager for klubbene Swansea City, Leeds United, Middlesbrough, Birmingham City og nå sist i Sheffield Wednesday. Garry Monk hadde ansvaret for The Owls i 430 dager.

Sheffield Wednesday har ennå ikke ansatt noen ny manager, pr dato er det kun to som er linket til onsdagsklubben, som er Tony Pulis (Stoke City) og Ryan Lowe som er manager for sørkyst-klubben Plymouth Argyle som pr dato ligger på 8.plass etter 10 kamper. Du får en oppdatering så fort Sheffield Wednesday har fått ny manager som er ventet til å skje om noen dager!

Kanskje du også liker

TV-stjernen Jerry Stiller er død

I formiddag kom den triste nyheten at Jerry Stiller (92) er død. Her i Norge kjenner vi den folkekjære skuespilleren best i Kongen av Queens …

Les Mer

I dag er det 27 år siden trommeslageren, Jeff Porcaro i Toto døde

En av grunnene til jeg ble fan av Toto i en alder av 12 år var Jeff Porcaro på trommer og i dag er det …

Les Mer

Andy Carroll er tilbake i Newcastle United etter åtte år

Andy Carroll er tilbake på St. James ‘Park etter åtte og et halvt år etter at han forlot barndomsklubben til fordel for Liverpool. 30-åringen har …

Les Mer