Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

John Sheridan ny manager for Swindon Town

Swindon Town Football Club kan bekrefte at John Sheridan er utnevnt til ny manager for klubben. Sheridan slutter seg til en kontrakt som vil gå ut 2021/21-sesongen.

56-åringen slutter seg til Reds etter at kontrakten hans i League One rivalen Wigan Athletic utløp denne uken.

Før sin tid på DW Stadium overtok John, Waterford, eid av styreleder Lee Power i juli i år i åtte kamper, før han kom til Latics i september.

Sheridan har en mengde ledererfaring etter å ha jobbet i åtte forskjellige EFL-klubber, inkludert Oldham Athletic, Plymouth Argyle og Carlisle United.

Den nye sjefen har tidligere jobbet med førstelagstrener Tommy Wright i Oldham, Chesterfield og Carlisle og vil nok en gang knytte seg til Town.

Ikke bare har han erfaring. John fikk over 600 kamper i løpet av sine spilledager og representerte også for Irland ved to verdensmesterskap.

Swindon Town-styreleder Lee Power sier til nettsiden:

«Vi er veldig fornøyde med at John har kommet inn for å overta klubben. Han er en jeg har jobbet med før, og som jeg kjenner godt.»

«Jeg tror klubben trenger Johns erfaring for øyeblikket, og jeg tror han vil være til stor hjelp for laget og meg selv.»

Etter å ha signert kontrakten med klubben sa Sheridan:

«Jeg er veldig fornøyd med å være her. Jeg får muligheten til å administrere en god klubb som hadde suksess forrige sesong, og en klubb som prøver å få opprykk i en virkelig tøff liga.»

«Jeg kjenner Paul Jewell og styrelederen, og jeg er veldig glad for at de har gitt meg sjansen til å komme og jobbe i en god klubb.»

«Det er noen få spillere her som har jobbet under meg før, noen veldig gode spillere i denne klubben, og det er et lag jeg føler at vi kan presse i riktig retning.»

«Vi vet alle målet her, som er å prøve å få oss opp på bordet. Vi har et par spill i hånden, så forhåpentligvis kan vi få noen raske resultater og bygge litt selvtillit.»

«Jeg vet at det er veldig tidlig, men jeg håper et nytt ansikt vil gi litt gnist. Vi har tre store kamper som kommer, og forhåpentligvis kan vi vinne et par av dem.»

Vi ser frem til at John tar ansvaret på County Ground og ønsker ham lykke til i løpet av tiden her i Swindon. Klubben fra Sørvestlige England ligger på en 20.plass på nivå tre etter ni serierunder. Første kamp for Sheridan er allerede i morgen når Swindon Town reiser til Shrewsbury for å spille om 3 poeng!

Kanskje du også liker

Store endringer på dagtid på NRK P1 fra 2.januar 2020

Etter 25 år som NRK P1 største radioprogram går det mot slutten for Norgesglasset med programlederne Pål Hovengen Plassen og Mari W. Svenning i spissen …

Les Mer

Ny musikk først november del 1, 2020

I november får du to deler med blant annet flere comeback av store band som er gledelig i disse vanskelige tider. Bandene jeg snakker om …

Les Mer

Peter Whittingham: Tidligere Aston Villa, Blackburn og Cardiff er død

Peter Whittingham, tidligere Cardiff, Aston Villa og Blackburn midtbanespiller, er død i en alder av 35 år. Whittingham falt i en trapp utenfor en pub …

Les Mer