Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

John Sheridan ny manager for Swindon Town

Swindon Town Football Club kan bekrefte at John Sheridan er utnevnt til ny manager for klubben. Sheridan slutter seg til en kontrakt som vil gå ut 2021/21-sesongen.

56-åringen slutter seg til Reds etter at kontrakten hans i League One rivalen Wigan Athletic utløp denne uken.

Før sin tid på DW Stadium overtok John, Waterford, eid av styreleder Lee Power i juli i år i åtte kamper, før han kom til Latics i september.

Sheridan har en mengde ledererfaring etter å ha jobbet i åtte forskjellige EFL-klubber, inkludert Oldham Athletic, Plymouth Argyle og Carlisle United.

Den nye sjefen har tidligere jobbet med førstelagstrener Tommy Wright i Oldham, Chesterfield og Carlisle og vil nok en gang knytte seg til Town.

Ikke bare har han erfaring. John fikk over 600 kamper i løpet av sine spilledager og representerte også for Irland ved to verdensmesterskap.

Swindon Town-styreleder Lee Power sier til nettsiden:

«Vi er veldig fornøyde med at John har kommet inn for å overta klubben. Han er en jeg har jobbet med før, og som jeg kjenner godt.»

«Jeg tror klubben trenger Johns erfaring for øyeblikket, og jeg tror han vil være til stor hjelp for laget og meg selv.»

Etter å ha signert kontrakten med klubben sa Sheridan:

«Jeg er veldig fornøyd med å være her. Jeg får muligheten til å administrere en god klubb som hadde suksess forrige sesong, og en klubb som prøver å få opprykk i en virkelig tøff liga.»

«Jeg kjenner Paul Jewell og styrelederen, og jeg er veldig glad for at de har gitt meg sjansen til å komme og jobbe i en god klubb.»

«Det er noen få spillere her som har jobbet under meg før, noen veldig gode spillere i denne klubben, og det er et lag jeg føler at vi kan presse i riktig retning.»

«Vi vet alle målet her, som er å prøve å få oss opp på bordet. Vi har et par spill i hånden, så forhåpentligvis kan vi få noen raske resultater og bygge litt selvtillit.»

«Jeg vet at det er veldig tidlig, men jeg håper et nytt ansikt vil gi litt gnist. Vi har tre store kamper som kommer, og forhåpentligvis kan vi vinne et par av dem.»

Vi ser frem til at John tar ansvaret på County Ground og ønsker ham lykke til i løpet av tiden her i Swindon. Klubben fra Sørvestlige England ligger på en 20.plass på nivå tre etter ni serierunder. Første kamp for Sheridan er allerede i morgen når Swindon Town reiser til Shrewsbury for å spille om 3 poeng!

Kanskje du også liker

Will Smallbone har signert med Southampton FC til sommeren 2024

Southampton FC er glade for å kunngjøre midtbanespilleren Will Smallbone (20) har signert en ny fireårskontrakt på St Mary’s. Akademikandidaten på 20 år, har avtalt …

Les Mer

Tredje serie fra The Walking Dead skaperne har premiere i 2020

På lørdagens New York Comic-Con-panel for AMCs tredje Walking Dead-serie, avduket kanalen den første traileren til den fremdeles uten navn, som du kan se under. …

Les Mer

Gratulerer så mye med 70-årsdagen Gene Simmons

I alle mine år har jeg vært en stor fan av New York-heltene KISS, som ble dannet i 1973 etter at Wicked Lester ble oppløst. Siden tidenes morgen …

Les Mer