Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ukens Leder – Kari Jaquesson har mistet et solid fotfeste i virkeligheten av hva som foregår i verden

Reklame

For noen uker siden spredde en video av treningsikonet Kari Jaquesson seg som ild i tørt gress. I den videoen hevdet hun at alt om folket i Norge og i verden fikk vite om Coronaviruset var feil, og at hele viruset var et medieskapt sirkus uten rot i virkeligheten.
Kari Jaquesson dro det svært langt og anklaget alle i det norske myndighetsapparatet som herskesyke folk som var med på en coronavirus konspirasjon. Denne konspirasjonen var designet av en maktelite i et kynisk samfunn diktert med syke hersketeknikker som dette for å holde folk nede. Hva skulle motivet med dette være? Jeg mener Jaquesson kommer med en slik idiotisk tirade på direkten kun for å få oppmerksomhet.
Det fikk hun med omtrent 47.000 avspillinger. Men har det klikket helt for henne? Noe må det være. Dette kan være et potensielt karrieremessig selvmord for 58 åringen. Jaquesson kom også med enkelte oppsiktsvekkende medisinske påstander som at ingen i Oslo var syke av Corona og at ingen får symptomer, munnbind og antibac virker ikke, ingen flere enn vanlig dør. Kari mente og at Coronaviruset er basert på feilinfo fra mediene i verden og er ikke noe annet enn en vanlig forkjølelse.
I klare trekk så sier hun at denne sykdommen ikke finnes noen steder sånn egentlig. Jeg kan ikke helt forstå hva hun mener. Jeg mener Jaquesson er med på å spre mer usikkerhet med sine uriktige medisinske påstander! Er hun lege? Har hun kompetanse som helsepersonell nok til å uttale seg om dette? Jeg mener et bestemt nei til det!
Det er nemlig godt dokumentert at svært mange er syke og smittet av corona i Norge. Foreløpig er tallene smittede og døde på 294 døde og rundt 29.000 er smittet. Av disse er 117 innlagt pr dags dato, dette er en statistikk svært mye helsepersonell er med på å føre og det fuskes heller ikke med dødsattester som følge av corona som Jaquesson påstår.
Det er ikke mulig at hver fylke, sykehus og helseinstitusjon har egne folk som følger opp dette. Svært mange faktisk!! Det finnes tidlige symptomer som de fleste får og som kan utvikle seg til å fort bli ganske mer alvorlig! Leger behandler corona-tilfeller hver dag.
Kjære Kari. Det er tydelig at kanskje du har en skjult agenda? Hvis det er å spre ytterligere frykt og mistillit i et allerede anspent samfunn så har du klart det. Det er ikke pent å lyve folk oppi trynet på denne måten! Kari har et poeng med det hun sier at folk er ensomme og engstelige, det er fullt forståelig. Jeg vil oppfordre deg innstendig, Kari om å sette deg bedre inn i hva som faktisk skjer. Litt vanskelig å basere statistikk på å bevege seg rundt i Oslo på tilfeldige steder. Det er ikke helt sånn statistikk fungerer.
Lettere å vaksinere folk for corona enn dumskap. Det er til informasjon! Noe som også er til informasjon er at det pr dato er 53 millioner corona-tilfeller og 1,3 millioner døde. For ordens skyld rundt 34 millioner friskmeldte.
Må si at jeg nesten ønsker at Kari fikk Corona. Kanskje hun da vil tru det?
Ukens leder er skrevet av Lars Nicolai Skjølingstad som også har ansvaret for podcast. Redaktør er enig med Ukens leder at Kari Jaquesson trenger å få seg en vekker. Kanskje kommer det i disse tider nå som reaksjonene er store på hennes video som ligger på YouTube der doktor Wasim Zahid plasserer 58-åringen til gangs. Ny ukens leder kommer om en uke!! Vi gleder oss!!

Kanskje du også liker

Ny musikk først juni – del 2, 2020

Ny musikk først del 2 er endelig her og i denne uken får du blant annet ny musikk først fra legendene Public Enemy med et …

Les Mer

Breaking News: Dexter er tilbake som begrenset serie på 10 episoder

Dexter Morgans andre handling som tømmerhugger nærmer seg slutten: Showtime har beordret en 10-episoders Dexters gjenopplivet som serie med Michael C. Hall ombord for å …

Les Mer

Ukens leder – Velferdsstaten til skogs

Vi beveger oss nå i ukjent terreng med velferdsstaten, og ikke bare på Covid 19 nivå. Denne skaden kan bli permanent. Nåtidens politiske kurs er …

Les Mer