Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Conan O’Brien gir seg på TBS etter 10 år sesonger

Reklame

TV personligheten Conan O’ Brien  vil flytte til et ukentlig underholdningsshow på HBO Max som vil  fortsette å lage Conan Without Borders for HBO MAX. Conan slutter neste år, men Conan O’Brien er ennå ikke klar til å pensjonere seg.

O’Briens TBS-show som blir sendt på kvelden avslutter i juni 2021 etter 10 sesonger på kabelnettet. Deretter vil han gå til en ukentlig serie på HBO Max, som i likhet med TBS eies av WarnerMedia.

I 1993 ble han programleder for et eget talkshow – Late Night with Conan O’Brien, som var en videreføring av Late Night with David Letterman etter David Letterman gikk fra NBC til CBS. O’Brien fikk ofte en hjelpende hånd fra David Letterman i starten av sin karriere som talkshow-vert, blant annet ved at Letterman sendte publikum som ikke fikk plass hos ham til O’Brien. Letterman har både hatt O’Brien som gjest og har vært gjest hos O’Brien.

I januar–februar 2006 ble Conan O´Brien kjent for sin støtte til Tarja Halonen i det finske presidentvalget. Fra 1. juni 2009 tok Conan O’Brien over som programleder for Jay Leno og The Tonight Show på NBC. Den amerikanske komikeren Jimmy Fallon tok over Late Night 2. mars 2009. O’Brien ble den femte programlederen i The Tonight Shows historie.

Da David Letterman gikk av med pensjon 20. mai 2015, ble O’Brien den lengst arbeidende av alle nåværende talkshow-verter sent på kvelden i USA, 26 år.  Conan ble kåret til en av Times 100 mest innflytelsesrike mennesker i 2010. Vi gleder oss til å se Conan Christopher O’Brien i et kommende nytt konsept på HBO Max i 2001!

Kanskje du også liker

Dagen i dag i musikkhistorien – Jeff Lynne fra Electric Light Orchestra er 71 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien Jeff Lynne (vokalist, låtskriver, grunnlegger) av det legendariske bandet Electric Light Orchestra ble født på denne dagen i Erdington, Birmingham, England i 1947. …

Les Mer

Gojira er aktuelle med nytt album og har droppet første smakebit til det kommende albumet som er ute 30.april

I går 17.februar kunngjorde det franske Heavy metal-bandet  Gojira sitt syvende studioalbum med tittelen Fortitude, planlagt til utgivelse 30. april via Roadrunner Records. Albumet er …

Les Mer

På denne dagen i dag i musikkhistorien: Megadeth – Rust In Peace

På denne dagen i dag i musikkhistorien Megadeth kom ut med sitt fjerde studioalbum Rust In Peace. Albumet har åtte låter som inneholder singlene Holy …

Les Mer