Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Totos Steve Lukather og Joseph Williams skal gi ut soloalbum samme dag i februar

Totos Steve Lukather og Joseph Williams har begge kunngjort soloalbum og de skal slippes samme dag.

De to skal kjempe om topplassen i uken som begynner 26. februar neste år, da gitaristen Lukather slipper I Found The Sun Again og sangeren Williams legger ut Denizen Tenant. De vil bli utgitt av The Players Club/Mascot Label Group.

For å øke forvirringen/ spenningen kommer begge utgivelsene inn i lignende kunstverk, og begge musikerne gir bidrag til hverandres album.

I det blå hjørnet koblet Lukather seg sammen med Beatles trommeslager Ringo Starr for å slippe Run To You (med Williams) i juni, mens Williams i det røde hjørnet nettopp har lansert Never Saw You Coming (som ikke inneholder Lukather ifølge sporlisten selv om han vises i videoen).

Never Saw You Coming er min første mulighet i evigheter til å vise min sanne lyd,» råder Williams. Selv om albumet mitt er en eklektisk samling av sanger, forteller denne deg hva du trenger å vite for å få en reell følelse av helheten. Du kan se hvor jeg går vokalt helt sikkert. Det hele starter med Never Saw You Coming, pluss at jeg trodde det var på tide at vi hadde en kul sexy sang om døden! »

Med henvisning til I Found The Sun Again, sier Lukather: Har aldri hatt så gøy innspilling i mitt liv. Smertefritt, morsomt og enkelt – og det rant bare. Albumet inneholder fem originale sanger sammen med tre coverversjoner: Traffic’s Low Spark of High Heeled Boys, Joe Walsh’s Welcome To The Club og Robin Trower’s Bridge of Sighs.

19. oktober 2020 ble det kunngjort at Steve Lukather og Joseph Williams ville tilbake til turné under bandnavnet Toto, i en foreslått verdensomspennende turné i 2021, kjent som Dogz of Oz Tour. I det nye bandet vil bassisten John Pierce (Huey Lewis and the News), trommeslageren Robert «Sput» Searight (Ghost-Note & Snarky Puppy), keyboardistene Dominique «Xavier» Taplin (Prince & Ghost-Note) og Steve Maggiora (Robert Jon & The Wreck) samt multiinstrumentalisten Warren Ham). Turnéen  var planlagt å begynne med et verdensomspennende direktesendingsarrangement 21. november 2020.

Joseph Williams: Denizen Tenant sporliste:

1. Never Saw You Coming
2. Liberty Man
3. Denizen Tenant
4. Wilma Fingadoux
5. Black Dahlia (feat. David Paich)
6. Don’t Give Up (feat. Hannah Ruick)
7. The Dream
8. Remember Her (feat Steve Lukather)
9. No Lessons
10. Mistress Winter’s Jump
11. If I Fell (feat Steve Lukather)
12. World Broken

Steve Lukather: I Found The Sun Again Sporliste:

1. Along For The Ride
2. Serpent Soul
3. The Low Spark Of High Heeled Boys
4. Journey Through
5. Welcome To The Club
6. I Found The Sun Again
7. Run To Me
8. Bridge Of Sighs

Originalbesetningen i det legendariske og favorittene Toto er nå krympet til kun en igjen i Toto. Det selveste gitarlegenden, Steve Lukather som tar med seg Joseph Williams, som har vært av og på siden 1986. Som lidenskapelig fan av Toto vil jeg savne David Paich, Steve Porcaro. Det blir spesielt å ikke se radarparet lenger, for første gang i bandets historie har Toto med klassikere på sin samvittighet med Africa, Rosanna, Hold The Line, I Won’t Hold You Back, I’ ll Be Over You, Stop Loving You, Pamela og Home of the Brave. Steve Lukather, Joseph Williams gått til duo. Det blir spennende å se hva fansen, kritikere mener om det nye Toto!

Kanskje du også liker

Honor Blackman – Pussy Galore er død

Honor Blackman, skuespilleren som er mest kjent for å spille Bond-jenta Pussy Galore, er død i en alder av 94 år. Skuespillerinnen, som ble et …

Les Mer

Bill Withers – innflytelsesrik soulartist bak Ain’t No Sunshine, Lean on Me er død

Bill Withers – En innflytelsesrik amerikansk soulartist som skrev Lean on Me, Ain’t No Sunshine og Lovely Day, er død i en alder av 81 …

Les Mer

Julianna Margulies fra The Good Wife blir med i The Morning Show

Gode nyheter til fansen av Apple TV+-serien The Morning Show, Julianna Margulies fra The Good Wife som gikk på CBS Network fra 2009 til 2016 …

Les Mer