Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Totos Steve Lukather og Joseph Williams skal gi ut soloalbum samme dag i februar

Totos Steve Lukather og Joseph Williams har begge kunngjort soloalbum og de skal slippes samme dag.

De to skal kjempe om topplassen i uken som begynner 26. februar neste år, da gitaristen Lukather slipper I Found The Sun Again og sangeren Williams legger ut Denizen Tenant. De vil bli utgitt av The Players Club/Mascot Label Group.

For å øke forvirringen/ spenningen kommer begge utgivelsene inn i lignende kunstverk, og begge musikerne gir bidrag til hverandres album.

I det blå hjørnet koblet Lukather seg sammen med Beatles trommeslager Ringo Starr for å slippe Run To You (med Williams) i juni, mens Williams i det røde hjørnet nettopp har lansert Never Saw You Coming (som ikke inneholder Lukather ifølge sporlisten selv om han vises i videoen).

Never Saw You Coming er min første mulighet i evigheter til å vise min sanne lyd,» råder Williams. Selv om albumet mitt er en eklektisk samling av sanger, forteller denne deg hva du trenger å vite for å få en reell følelse av helheten. Du kan se hvor jeg går vokalt helt sikkert. Det hele starter med Never Saw You Coming, pluss at jeg trodde det var på tide at vi hadde en kul sexy sang om døden! »

Med henvisning til I Found The Sun Again, sier Lukather: Har aldri hatt så gøy innspilling i mitt liv. Smertefritt, morsomt og enkelt – og det rant bare. Albumet inneholder fem originale sanger sammen med tre coverversjoner: Traffic’s Low Spark of High Heeled Boys, Joe Walsh’s Welcome To The Club og Robin Trower’s Bridge of Sighs.

19. oktober 2020 ble det kunngjort at Steve Lukather og Joseph Williams ville tilbake til turné under bandnavnet Toto, i en foreslått verdensomspennende turné i 2021, kjent som Dogz of Oz Tour. I det nye bandet vil bassisten John Pierce (Huey Lewis and the News), trommeslageren Robert «Sput» Searight (Ghost-Note & Snarky Puppy), keyboardistene Dominique «Xavier» Taplin (Prince & Ghost-Note) og Steve Maggiora (Robert Jon & The Wreck) samt multiinstrumentalisten Warren Ham). Turnéen  var planlagt å begynne med et verdensomspennende direktesendingsarrangement 21. november 2020.

Joseph Williams: Denizen Tenant sporliste:

1. Never Saw You Coming
2. Liberty Man
3. Denizen Tenant
4. Wilma Fingadoux
5. Black Dahlia (feat. David Paich)
6. Don’t Give Up (feat. Hannah Ruick)
7. The Dream
8. Remember Her (feat Steve Lukather)
9. No Lessons
10. Mistress Winter’s Jump
11. If I Fell (feat Steve Lukather)
12. World Broken

Steve Lukather: I Found The Sun Again Sporliste:

1. Along For The Ride
2. Serpent Soul
3. The Low Spark Of High Heeled Boys
4. Journey Through
5. Welcome To The Club
6. I Found The Sun Again
7. Run To Me
8. Bridge Of Sighs

Originalbesetningen i det legendariske og favorittene Toto er nå krympet til kun en igjen i Toto. Det selveste gitarlegenden, Steve Lukather som tar med seg Joseph Williams, som har vært av og på siden 1986. Som lidenskapelig fan av Toto vil jeg savne David Paich, Steve Porcaro. Det blir spesielt å ikke se radarparet lenger, for første gang i bandets historie har Toto med klassikere på sin samvittighet med Africa, Rosanna, Hold The Line, I Won’t Hold You Back, I’ ll Be Over You, Stop Loving You, Pamela og Home of the Brave. Steve Lukather, Joseph Williams gått til duo. Det blir spennende å se hva fansen, kritikere mener om det nye Toto!

Kanskje du også liker

Washington Redkins dropper navnet sitt og endrer logoen sin etter beskyldninger for rasisme

NFL-klubben Washington har offisielt droppet navnet sitt «Redskins», som ble bedt om etter press fra indianersamfunnet og sponsorer. Varemerket lanserte en gjennomgang av klubbnavnet etter …

Les Mer

Sunderland AFC har sparket Jack Ross som manager

Jack Ross har blitt sparket av Sunderland etter mindre enn 18 måneder som manager for League One-klubben. Ross kom til Sunderland i 2018 som permanent …

Les Mer

Bridger Walker på 6 år reddet sin lillesøster på 4 år fra å bli angrepet av en schäferhund

Bridger Walker, en modig 6 år gammel gutt fra Wyoming har blitt beryktet på sosiale medier etter å ha blitt rost av skuespillerinnen Anne Hathaway …

Les Mer