Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

The Walking Dead sesong 10 gjenopptas i februar – Pluss: 6 nye teasere til de kommende bonusepisodene

Reklame

Mindre enn to måneder etter at The Walking Dead sendte sin sesong 10 har AMC satt en premiedato for sesongens seks gjenværende bonusepisoder.

De halvt dusin nye delene kommer i gang søndag 28.februar med hver episode som kommer på AMC +, nettverkets premium streaming-pakke, torsdagen før den lineære debuten.

Vanlige seere vil huske at sesong 10s «fauxnale» ble avsluttet med Daryl som avsluttet Whisperers-leder Betas terrorperiode (og på grufull måte); Maggie kommer tilbake til (akkurat i tide for å redde Gabriel); Virgil skjer på MIA Connie (verre for slitasje, men veldig levende) og Eugene, Ezekiel, Yumiko og Princess var omgitt av det som så ut som stormtropper (men var mer sannsynlig Commonwealth-soldater).

Som tidligere rapportert, vil Hilarie Burton – den virkelige hustruen til  Jeffrey Dean Morgan (Negan) – dukke opp i bonusepisodene som Negans avdøde kone, Lucille, etter som han kalte sin beryktede baseballbat. Robert Patrick (Scorpion) og den relative nykommeren Okea Eme-Akwari vil også være gjestestjerne i løpet av de seks nye episodene.

Du må lide deg frem til februar har AMC også droppet logglinjer for de seks bonusepisodene, som du kan lese nedenfor:

“Home Sweet Home” (Episode 17): Maggie har kommet tilbake med en historie hun ikke er klar til å dele, selv når fortiden hennes innhenter henne. Negans sikkerhet er på spill igjen. Daryl og Maggie kjemper mot en usett og ukjent tråd.

“Find Me” (Episode 18): Et eventyr for Daryl og Carol snur seg sidelengs når de kommer over en gammel hytte. Det tar Daryl tilbake til årene da han forlot gruppen etter at Rick forsvant mens han gjenopplever en tid som bare apokalypsen kunne manifestere.

“One More” (episode 19): Gabriel og Aaron søker etter mat og forsyninger for å bringe tilbake til Alexandria. Små tragedier fører til større tragedier ettersom troen blir brutt og optimismen blir fragmentert når de blir satt på prøve.

“Splinter” (Episode 20): Eugene, Ezekiel, Yumiko og Princess blir fanget og skilt. Prinsesse sliter med minner fra sin traumatiske fortid og prøver å flykte på en eller annen måte ved hjelp av Esekiel.

“Diverged” (Episode 21): Daryl og Carol kommer til en gaffel i veien og går hver til sitt. Hver gang de går inn i sin egen type overlevelsesmodus, blir de enkleste utfordringene mye vanskeligere. Vil deres individuelle reiser være vippepunktet som trengs for å reparere vennskapet deres, eller er avstanden mellom dem permanent?

“Here’s Negan” (Episode 22): Carol tar Negan med på en reise i håp om å minimere den økende spenningen. Negan reflekterer over hendelsene som førte ham til dette punktet og kommer til en konklusjon om hans fremtid.

Ingen grunn til å bekymre deg for Daryl og Carol for mye, skjønt: En spinoff sentrert om Norman Reedus og Melissa McBrides karakterer er bestilt på AMC, mens moderskipserien avsluttes med sesong 11. Sesong 1 hadde premiere 31.oktober, 2010 og det blitt laget 147 episoder av serien. AMC bekreftet i september 2020 at showet skulle avsluttes med den ellevte sesongen, som dekker 24 episoder over en to-årig kringkastingsperiode, samtidig som de kunngjør en spin-off-serie som involverer karakterene til Daryl og Carol som skulle begynne å sendes i 2023.

Kanskje du også liker

Ukens leder: Lars Nicolai Skjølingstad med et klart budskap til nett-trollene

Debatten raser for øyeblikket i sosiale medier om fenomenet nettroll. Men for å komme til bunns i hva dette fenomenet er må vi nesten gå …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien – Jeff Lynne fra Electric Light Orchestra er 71 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien Jeff Lynne (vokalist, låtskriver, grunnlegger) av det legendariske bandet Electric Light Orchestra ble født på denne dagen i Erdington, Birmingham, England i 1947. …

Les Mer

Keith Hill ny manager for Bolton Wanderers

Den tidligere Premier League-klubben Bolton Wanderers som nå spiller i League one (Nivå 3) har i kveld ansatt den tidligere Rochdale FC manageren, Keith Hill. …

Les Mer